Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
salamander:
tak to ti zacina odchazet hlenova zatka… ja to mela taky tak, nejdriv to bylo jako vytok a pak vysel kus a pak dalsi, odchazela az do dne porodu… za 3 dny jsem rodila
uf tak to sem teda zvědavá jak mi to bude probíhat…teď se zdá že už zase jako nic…
no tak uvidíme kdy se to rozjede, nejradši už bych to měla za sebou, kor po tvých zážitcích monny…ale musim říct žes byla statečná ![]()
Monny89:
Moc gratuluju k miminečku a přeju ti, abyste do doma zvládali co nejlíp a nejvíc v klídku ![]()
Maty1983:
Ahojík, no s tou stravou to máš veselý. No my trpíme na prdíky, tak jako dost tu stravu taky řeším. Malou nadýmá snad všechno. Už se bojím něco zkoušet, je mi jí pak líto, když brečí a kroutí se… Tak já ti s tou stravou bohužel neporadím. Každopádně držím palečky. Musím říct, že ty problémy s tím jídlem jsou ty nejhorší ![]()
Salamander369:
To byla určitě ta hlenová zátka - tak moc držím palečky, aby byl porod co nejdřív a měla jsi to za sebou. ![]()
díky moc holky, fakt ste mě uklidnili, já když to viděla tak se mi honily hlavou různý představy - hrozný, tak já jdu dát tu vanu ![]()
ahoj holky
Monny moc moc gratuluji. Teda nechali tě dlouho trpět, ale prďolka ti to vynahradí vše.
a já si dnes natočila Sofinku jak sebou mrská
to je žůžo
http://www.youtube.com/watch?…
teda nicol to jsou krasny boule! taky bych si přala aby mi to slo videt ![]()
Nicolko:
krásný video, to je fakt super!!!!! moc se mi to líbí
Co se týče těch prdíků, tak bych si pořídila kapičky Babycome nebo sapsimplex. Holky budete mít klídek, stačí dávat před kojením a miminko se krásně vyprdí. My jsme měli prdíky tři měsíce, ale tohle nám fakt pomohlo.