Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mančo,,jj vím že u oře to chce něco vzdušného…jenže já mám děsnou celulitidu,tak mě ty legíny prostě neminou…
no zatím vlastně asi tak 3 kg,ale břicho mám velké…
ahoj holky, tak co vyvádíte, nejspíš někde venku výletíkujete co??? No já sem po obědní siestě, teď sem vyndala buchtu z trouby a nevím co s časem
teda než vychladne, pak ještě polevu ![]()
celulitidu neřešit - má jí každej i hubeňouři a znám dokonce i pár chlapů ![]()
závidim to chorvatsko, to já se budu už točit okolo prcka ![]()
ahoj kočky! nicoll krasne ulovky a brisko
ilko díky za zprávy o monne
snad už ji davidek prestal trapit. ja jsem se se ctí dožila konce rodinne oslavy takže si jdu hodit nohy nahoru a relaxovat ![]()
lucienne píše:
ahoj kočky! nicoll krasne ulovky a briskoilko díky za zprávy o monne
snad už ji davidek prestal trapit. ja jsem se se ctí dožila konce rodinne oslavy takže si jdu hodit nohy nahoru a relaxovat
tak to bylo určitě náročný, teda aspoň my míváme rodinný události dosti vysilující, je nás hodně a hlavně je každej ukecanej, to je pak nejlepší někam zalíst a fakt hodit nožky nahoru a jen tak odpočívat ![]()
naše byla taky dosti vysilujici, navic jsem ji poradala takze sem varila tisíc chodů, furt nejaky kafe atd atd. jsem rada ze je to za mnou. ![]()
no tak v tom případě máš můj obdiv
tohle je pro mě vždycky to nejhorší, to si ten odpočinek zasloužíš dvojnásobně
takže se nech pěkně obnášet
děkuju
bohužel si nemuzu ani dat vanu protože se nam tak nejak uspalo potrubi a vsechno tece do sklepa
takže i nadobi sem mila venku pod hadici. no to byl teda den ![]()
ježiš, tak tohle taky znám, my než sme se rozhoupali předělat starou koupelnu, tak nám postupně odešel bojler, pak začala týct vana atd., takže nám nic jinýho nezbývalo než se do toho pustit, ještě že už to máme za sebou…hrozný, ale je to krásný si to doma velebit ![]()
my už velebíme rok a půl a když něco doděláme tak se vyskytne někaká nová libůstka
ale za zivot v domecku to stojí ![]()
tak to si piš
my teď finišovali se záchodem než se mimi narodí a k tomu se přidala ještě chodba…naštěstí dneškem to snad končí na nějakou aspoň do podzima, bílili sme totiž tu chodbu, ale je to kjásný
vždycky když něco uděláme tak z toho mám hroznou radost…
jooo hele nevíš vlastně co monny??
Ahoj holky, omlouvam se, ze vam rusim diskuzi, ale vim,[male] ze cekate jak monny a na jine diskuzi jsem cetla, ze monny davaji 24 hodin a pak eventuelne cisar, ale treba uz to ma zdarne za sebou ![]()
ty bláho…tak já myslela že už je s davídkem a ono tohle jo??No pěkně jí teda hošan trápí už od začátku ![]()
děkujeme za zpravu
teeda ten davidek ji trapi, snad bude hodnejsi az vyleze ![]()
ja z toho mam taky radost.
ale jsem zvedava kdy to konecne dodelame ![]()
jo holka, jak si psala před tím, když je člověk v domečku tak je pořád co opravovat atd…, ale když to vezmu kolem a kolem, tak nám už chybí „jen“ podlaha na chodbě, něco udělat se schodištěm a obývák…no a hlavně nemám takový jako doplňky víš, jako sem tam nějaký ten obrázek atd…vůbec nevim kde začít