Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
29.5.11 13:14

mančo,,jj vím že u oře to chce něco vzdušného…jenže já mám děsnou celulitidu,tak mě ty legíny prostě neminou…
no zatím vlastně asi tak 3 kg,ale břicho mám velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 14:53

ahoj holky, tak co vyvádíte, nejspíš někde venku výletíkujete co??? No já sem po obědní siestě, teď sem vyndala buchtu z trouby a nevím co s časem :lol: teda než vychladne, pak ještě polevu :lol:
celulitidu neřešit - má jí každej i hubeňouři a znám dokonce i pár chlapů 8-o
závidim to chorvatsko, to já se budu už točit okolo prcka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 16:20

ahoj kočky! nicoll krasne ulovky a brisko :palec: ilko díky za zprávy o monne :) snad už ji davidek prestal trapit. ja jsem se se ctí dožila konce rodinne oslavy takže si jdu hodit nohy nahoru a relaxovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 16:35
lucienne píše:
ahoj kočky! nicoll krasne ulovky a brisko :palec: ilko díky za zprávy o monne :) snad už ji davidek prestal trapit. ja jsem se se ctí dožila konce rodinne oslavy takže si jdu hodit nohy nahoru a relaxovat :mrgreen:

tak to bylo určitě náročný, teda aspoň my míváme rodinný události dosti vysilující, je nás hodně a hlavně je každej ukecanej, to je pak nejlepší někam zalíst a fakt hodit nožky nahoru a jen tak odpočívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 16:37

naše byla taky dosti vysilujici, navic jsem ji poradala takze sem varila tisíc chodů, furt nejaky kafe atd atd. jsem rada ze je to za mnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 16:43

no tak v tom případě máš můj obdiv :mrgreen: tohle je pro mě vždycky to nejhorší, to si ten odpočinek zasloužíš dvojnásobně :mrgreen: takže se nech pěkně obnášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 16:45

děkuju :) bohužel si nemuzu ani dat vanu protože se nam tak nejak uspalo potrubi a vsechno tece do sklepa :roll: takže i nadobi sem mila venku pod hadici. no to byl teda den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 16:54

ježiš, tak tohle taky znám, my než sme se rozhoupali předělat starou koupelnu, tak nám postupně odešel bojler, pak začala týct vana atd., takže nám nic jinýho nezbývalo než se do toho pustit, ještě že už to máme za sebou…hrozný, ale je to krásný si to doma velebit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 17:00

my už velebíme rok a půl a když něco doděláme tak se vyskytne někaká nová libůstka :D ale za zivot v domecku to stojí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 17:08

tak to si piš :mrgreen: my teď finišovali se záchodem než se mimi narodí a k tomu se přidala ještě chodba…naštěstí dneškem to snad končí na nějakou aspoň do podzima, bílili sme totiž tu chodbu, ale je to kjásný :-P vždycky když něco uděláme tak z toho mám hroznou radost…
jooo hele nevíš vlastně co monny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
29.5.11 17:10

Ahoj holky, omlouvam se, ze vam rusim diskuzi, ale vim,[male] ze cekate jak monny a na jine diskuzi jsem cetla, ze monny davaji 24 hodin a pak eventuelne cisar, ale treba uz to ma zdarne za sebou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 17:12

ty bláho…tak já myslela že už je s davídkem a ono tohle jo??No pěkně jí teda hošan trápí už od začátku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 17:18

děkujeme za zpravu :mavam: teeda ten davidek ji trapi, snad bude hodnejsi az vyleze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.5.11 17:19

ja z toho mam taky radost. :D ale jsem zvedava kdy to konecne dodelame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.5.11 17:26

jo holka, jak si psala před tím, když je člověk v domečku tak je pořád co opravovat atd…, ale když to vezmu kolem a kolem, tak nám už chybí „jen“ podlaha na chodbě, něco udělat se schodištěm a obývák…no a hlavně nemám takový jako doplňky víš, jako sem tam nějaký ten obrázek atd…vůbec nevim kde začít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí