Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
28.5.11 09:09

Monny…31.5. se narodila moje první holčička..to je hezký datum ! tak držím palečky…už maximálně pár dní…to už zvládneš !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.5.11 09:45

Dobré ránko.. tak já myslela že už pojedem.. Ale ono to přešlo.. Od 4 jsem měla asi teda poslíky nebo co to bylo, probudilo mě, a byla jsem hrozně mokrá.. (pořád ze mě něco teče už 4dny) :oops: :nevim:
No a pak jsem usnula.. a pak mě to probudilo v 7, a to jsem si psala časy… a to byly intervaly kontrakce vždy po 8minutách, pravvidelně až do 9… ale pak to skočilo.. 8-o :roll: :nevim:
No nevím co to je.. ale už jsem fakt chtěla jet.. V kříži mě bolelo, podbříšek se celej sevřel.. a trvalo to asi minutu dvě.. a takhle to bylo pokaždé…

Ale přestalo to, tak nevím :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 09:49

ach jo monny mrzi me ze te tak trapi… snad to prijde pred tim vyvolanim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.5.11 09:50
Monny89 píše:
Dobré ránko.. tak já myslela že už pojedem.. Ale ono to přešlo.. Od 4 jsem měla asi teda poslíky nebo co to bylo, probudilo mě, a byla jsem hrozně mokrá.. (pořád ze mě něco teče už 4dny) :oops: :nevim:
No a pak jsem usnula.. a pak mě to probudilo v 7, a to jsem si psala časy… a to byly intervaly kontrakce vždy po 8minutách, pravvidelně až do 9… ale pak to skočilo.. 8-o :roll: :nevim:
No nevím co to je.. ale už jsem fakt chtěla jet.. V kříži mě bolelo, podbříšek se celej sevřel.. a trvalo to asi minutu dvě.. a takhle to bylo pokaždé…Ale přestalo to, tak nevím :zed: :zed: :zed:

dobre rano,
tak se asi prckovi u tebe libi… :wink: no uvidis… ale preju ti aby se dostal ven driv nez aby musely vyvolavat… v kolikaty tydnu ses?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.5.11 09:59

Joj Monny, to je masakr, malymu se od tebe z „pokojicku“ vazne nechce. Musi to byt ukrutne vysilujici uz tolik dni :(( Drzim ti palce, at uz to brzy skonci nebo vlastne poradne zacne a Davidek bude venku ;) Vzdy kdyz jsem jdu doufam, ze uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.5.11 10:06
makyna91 píše:
Monny89 píše:
No nevím co to je.. ale už jsem fakt chtěla jet.. V kříži mě bolelo, podbříšek se celej sevřel.. a trvalo to asi minutu dvě.. a takhle to bylo pokaždé…Ale přestalo to, tak nevím :zed: :zed: :zed:
dobre rano,
tak se asi prckovi u tebe libi… :wink: no uvidis… ale preju ti aby se dostal ven driv nez aby musely vyvolavat… v kolikaty tydnu ses?? :roll:

No, jsem 41tt… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
28.5.11 11:29

chjo holky, mě tak dneska sere ten můj chlap 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.5.11 11:55
salamander369 píše:
chjo holky, mě tak dneska sere ten můj chlap 8-o

to me sere kazdej den… :wink: ale tak aspon se pak vic snazi se sebou neco delat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
28.5.11 12:51

no tak to nevim jestli ten můj taky dělá, já vždycky vyměknu a všechno mu prominu i když si řikám že příště už to vydržim :-?
ale láska je láska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 13:58

holky co vam ty chlapi udelali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.5.11 14:01

holky, tak jsem tu… vana nezabrala.. zatím žádná změna.. :nevim: :nevim:
Kontrakce pořád po těch 7–8 minutách :roll: :zed: :zed:

Tak jsem uvařila oběd.. a uvidíme no.. doufám, že se to do večera rozjede, jinak se fakt rozeběhnu pupkem proti zdi aby mi praskla voda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.5.11 14:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to vis ze se to rozjede. musiiiii, jinak ho tam budes mit nadosmrti :D a budes rodit teda normalne nebo ti doporucili cisare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.5.11 14:06

luci, nevím.. císaře mi ani nenavrhovali.. a toho dělají pouze v případě když uvidím, že se zastaví kontrakce a otevírání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.5.11 14:12

Monny jestli máš kontrakce po 8mi minutách, tak choď po bytě. Neseď a hlavně si nechoď lehnout, nebo se to zase začne prodlužovat. Chce to pohyb. Navíc by se to mohlo rozjet pak i po klystýru (v nemocnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.5.11 14:14

… a vodu ti případně píchnou podle nálezu v nemocnici a to taky pak může porod hodně uspíšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí