Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lucienne píše:
tak ja jsem spíš RPGčkař. Diablo2, zaklínač dragon age a tak
ja hraju i DUNGEON SIEGE 2 to je strategicky RPG ![]()
holky tak o svíčkový slyšet nechci, tu sem teď dělala 2 víkendy za sebou…manžílek si prosil, no a teď už mám zase zaděláno na houskovej knedlík protože chce nějakou omáčku - nejspíš pudu do rajský, ![]()
salamander369 píše:
holky tak o svíčkový slyšet nechci, tu sem teď dělala 2 víkendy za sebou…manžílek si prosil, no a teď už mám zase zaděláno na houskovej knedlík protože chce nějakou omáčku - nejspíš pudu do rajský,
Guláš? Koprovku? ![]()
tanky neznam ale dungeon sem taky hrála
to jsem netusila ze je tu takovejch hráček
jo a svickovy se nikdy nepřejim, ale musi bejt dobra ![]()
tak už je to odhlasovaný, bude rajská
guláš nemusim já a koprovku sem ještě teda nedělala abych se přiznala, ale taky by nebyla marná - no musim vyzkoušet než porodim toho našeho mrňouse, abych pak věděla jak na to ![]()
tak to u mě vítězí ta rajská
ale jinak je mi to vlastně jedno, nejsem nějaká vybíravá
jsem pro rajskou…
koprovku nesnáším ![]()
a svíčkovou miluju,ale moje máma jí nedělá a tchýně nědělá moc dobrou
culie - no tak si musíš svíčkovou dělat ty ![]()
to já se vždycky bála dělat houskový knedlíky a je to silná pohoda, manžel je „houskovej“ takže mi ani nic jinýho nezbývalo, takže teď už pohodička
salamander369 píše:
culie - no tak si musíš svíčkovou dělat ty
to já se vždycky bála dělat houskový knedlíky a je to silná pohoda, manžel je „houskovej“ takže mi ani nic jinýho nezbývalo, takže teď už pohodička
hele to máš podle mě úplně jedno, mě to taky zrovna 2× nebere,ale já byhc polotovarama doma neuspěla, hlavně že to jedí všichni kolem tebe, to je nejdůležitější ![]()
holky nam jednou ondrova babička naservírovala svickovou z pytliku k nedelnimu obedu. sem myslela ze se pobleju
a jeste to doladila sojovkou a masoxem
Příspěvek upraven 27.05.11 v 18:15
ty bláho, tak to je drsný…to se teda nedivim že ste si nepošmákli =)) no jo no, každej podle svého umu a chutě =))
teda drobek je dneska nějakej pořád divokej= ))
jeee promin culi. to nebylo na to že nevaříš. to jsem si přečetla až ted
ale ja sem hrozne mlsna a ty pachute veci z pytliku mi delaj blbe.