Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
culi to mame dost podobny. jsem zvedava jestli budou mit podobny rezim i az se narodi. aby je tatinci vubec nekdy videli vzhuru
![]()
holky myslim že tatínci je vzhůru uviděj =)) když už né na pomazlení večer, tak si je poslechnou v noci ![]()
ten můj rošťák řádí vždycky nejvíc večer a když jdu spát, to je i tatínek doma, ale když na něj jaksi nereaguje, asi se taky „stydí“
už se tom tatínkovi říkala,že jestli to bude noční můra,tak že já půjdu v devět spát a oni si budou spolu ponocovat…
tak to nevim jak bysme to dělali u nás, my sme oba s tatínkem spáči, ale tušim že to odnesu já ![]()
to mi povídej, vždyť já než sem se vůbec k nějaký diskuzi odhodlala, všude už se holky znají, nebo prostě nevíš jak zareagovat…hrozný
je to o čase, já měla projetý skoro všechny témata ![]()
To já zas když to přečtu tak a chci odpovědět tak jsem tak zamotaná že už stejně nevim komu na co a ted sem zas musim pustit dceru protože škemrá že chce na pc ![]()
To já zas když to přečtu tak a chci odpovědět tak jsem tak zamotaná že už stejně nevim komu na co a ted sem zas musim pustit dceru protože škemrá že chce na pc ![]()
holky ja se musim pochlubit. ja byla tak hodny miminko že mně v noci chodili kontrolovat jestli dejcham
![]()
lucienne píše:
holky ja se musim pochlubit. ja byla tak hodny miminko že mně v noci chodili kontrolovat jestli dejcham![]()
![]()
to se teda mas
.. ja prej byla taky celkem hodna.. takze mam v noci klid a spim az do rana.. ![]()