Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
26.5.11 11:33

Holky když tak čtu jak to řešíte, tak si říkám, že jsem měla pohodu. Já jsem to vůbec neřešila, prostě jeden den odešla zátka, druhej den začly kontrakce a třetí den se malá narodila. Bylo to tak jasný, i když jsem vůbec nevěděla jaký to je rodit, prostě jsem poznala, že už je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 11:50

to jo, když on člověk jak nemá co dělat a brouzdá po internetu a čte všelijaký blbosti atd… tak je to pak težký, teda tak to mám aspoň já, pak se mi všechno honí hlavou a to je hrozný=)) už chodim jen sem na diskuzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.5.11 12:00

my jsme přestavovali bydlení, takže jsem ještě týden před porodem malovala a připravovala co se dalo, takže jsem neměla vůbec čas. Zato pěkné nervy, jestli to stihneme dodělat.
Tak si čti o miminkách. Jak se o ně starat, jak kojit, jak manipulovat s miminkem a podobně. To se ti bude hodit nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 12:04

no tak s tim malováním sme na tom stejně, rozhodli sme se že zítra půjdem na chodbu, takže sme byli vybírat barvičku do který jí hodíme a pak si taky ještě pěkně zauklízim a nebude čas na tím přemýšlet, =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.5.11 12:34

To je nejlepší, zaměstnat se a nemyslet na zbytečnosti. Neboj příroda všechno zařídí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.5.11 12:59

ahoj holky :mavam:

tak my jsme dneska byli na kontrole u paní doktorky.. už nám jsou 3 týdny… dostali jsme kapičky do očička, tečou nám z něho „ospalky“ a paní doktorce se to nelíbilo. Za týden jsme přibrali 200 g, takže už máme 3.870g. Jestli to takhle půjde dál, tak příští týden budeme mít přes 4 kg :) a maminka bude mít to, co nabrala v těhu, pryč (17 kg, z toho 13,5 kg už je dole). :dance:

Renatka:
gratulujeme k miminku… japak se jmenuje?

Speat:
zrovna včera jsem na tebe myslela, že ses tu dlouho neukázala…

Monny:
ještě pořád nic? už ho konečně přemluv… my jsme zkoušeli přemlouvat i na plzeňský (to nakonec zabralo) :D

Salamander:
vyzkoušej „turecký sed“ to by mělo miminko rozpohybovat… nutili mě tak sedět v porodnici, když mi malej v bříšku chrněl

Lucienne:
jen si ty pohyby pěkně užívej :) Po porodu budou strašně chybět…

Holky, vypadá to, že bublinka vytuhnul, tak si půjdu hodit rychle něco do parního hrnce, snad těch 10 minut vydrží chrupat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
26.5.11 13:07

Máme Adámka :lol: a doma už 4letou Terezku.

jinak bych si starosti s tím jestli mě pošlou z porodnice zpátky nedělala…jak já ted přemýšlela jestli vyjet nebo ne…kontrakce po 5minutách ale malý nijak hodně bolestivý…nakonec bych řekla že spíš to moje rizikový těhu a strach o mimi mě přinutilo jet a taky manžel…a při příjmu my asistentky řekli že když jsem 38tt tak to jsou jen pošlíčci, že mě asi pošlou domu - jo prd…přišla doktorka a řekla že jsem otevřená na 5 prstů a jdeme rovnou na přípravupřed porodem - a vlastně bolesti to pořádný nebyly ještě 4 hodiny…pak mi prasky plod vodu - a začaly teda megakontrakce a za 40 minut byl na světě…já čekat doma na to až to bude horší tak porodím v autě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.5.11 13:28

maty to vis ze si je moc užívám. zvlášt potom co me mimco tak postrasilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.5.11 13:30

Ahojky Maty :mavam:
Vojtíšek krásně prospívá, to je Šikula :potlesk:
My tedka mažeme na očkování, tak jsem taky zvědavá jak mi malá vyrostla.
tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.5.11 13:31

maty teda ty krásně hubneš :palec: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.5.11 13:57

lucienne:
kdyz to vcera videl manzel, tak rikal, ze by ze me nechtel mit vyzablinu a zacal domlouvat Vojtiskovi, aby tolik nepapal a nechal na mamce aspon neco… :D

Renatka:
hezky jmeno :palec: a super porod :palec:
já jsem od píchnutí plodovky čekala na malýho ještě 5,5 hodiny :dance: naštěstí jsem z toho 3,5 hodiny usínala :D tak jsem si i odpočala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.5.11 13:58

speat:
tak at to dobre dopadne a jste bez reakce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.5.11 13:59

maty tak aspon muzes jist co chces a nebude to na tobe videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.5.11 14:09

lucienne:
tolik čokolády a marmelády, medu a takovejhle těch jsem za celej život do sebe nedostala :D teď to jím na husto… samozřejmě to prokládám tvarohem, jogurtama a dětskou energií vyzařující stravou (přesnídávky, nutela,..) a pořád to jde dolů :D holt sosá sosáček jeden malej.. .ale hlavně, že je mu dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.5.11 14:13

teda maty zavidim ti. ja se podivam na cokoladu a mam kilo nahore :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie