Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Lucienne, jsem si myslela, ze mame novou ucastnici a to ty mas novou fotecku
Moc pekna fotecka, slusi ti to. A co mimi, dela dnes kotrmelce?
ahoj holky
včera celý den pryč, jsem byla uplně k.o. , večer sem se zase mocnevyspala, ta bolest to je hrůza, dokud spím a nehýbu se je to dobré, jak se chci otočit nebo něco tak jsem vzhůru
a zase mi tam dole tak hrozně luplo au au
toto fakt s danym sem vůbec nepoznala, jen se modlím aby to bylo v pořádku ![]()
Monny89 píše:
dobré ránko…tak já se psychicky připravuju na tu dnešní KO
neboj doapdne dobre.. drzime palecky…
![]()
Monny89 píše:
děkuju.. no, mám tu ještě práci než vyrazíme.. tak papa![]()
Monny drz se a dej pak vedet jak ste dopadli.. ![]()
Ahoj holky =)) tak sem zvědavá jak to monny dopadne, u nás byla v noci bouřka jak blázen tak sem na ní myslela, ale kouknu sem a ono tady příspěvky od ní =))
jo holky se musím smát…jak každá těhulka před porodem čeká na bouřku a nebo na úplněk
já taky čekala a nakonec jsem rodila 2dny po bouřce a zároven 2 dny před úplnkěm…a jak se říká že většinou v noci se porod rozjedem, že v noci je děložní činnost větší, tak první dcerku jsem porodila v 5ráno a ted jsem taky počítala s nocí a ejhle - jeli jsme do porodky odpoledne a narodil se ve 21hod…
no to víš, to sou samý babský informace =)) tak něčeho se holt člověk držet musí, přírodě neporučíš ![]()
my sme jeli v 15hod a az v 16hod sem sla tprve na ambulanci,,, a mala se narodila ve 20:05 vecer ![]()
tak sem zvědavá kdy budu rodit já, mamka ta mě i bráchu měla v noci, já po půlnoci a on asi ve 4 ráno…
ahoj holky! dekuju karamelko za pochvalu
mimčo je aktivni hlavně dopoledne. vecer na nej ciha manzel a ono se asi stydi
preju krasny i kdyz uplakany den a jsem zvedava na zpravy od monny ![]()
lucienne píše:
ahoj holky! dekuju karamelko za pochvalumimčo je aktivni hlavně dopoledne. vecer na nej ciha manzel a ono se asi stydi
preju krasny i kdyz uplakany den a jsem zvedava na zpravy od monny
jo tak u nás to bylo u obou naopak…dopoledne skoro nic ani moc odpoledne a večer se v břišku řádilo ![]()