Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Monny89 píše:
Tak jsem tu.. večer jsem měla poslíčky po 15minutách že.. Ale co? Přešlo to![]()
Takže nevím.. teď jsem vstala a zase cítím jak mám špatný tlak
No, už se těším na zítřejší KO
tak se prcku asi nechce moc ven.. brzy se dockas… ![]()
renčo to je dobře, hlavně že už máš kulíška u sebe…
monny ja do vas vkladala takove naděje že už budete zvlášť ![]()
Mon…no oboje je na prd vid…strach z předčasnýho porodu ale věřím že i to přenášení…já jsem byla v klidu už od konce dubna, jak jsem byla 35tt + tak jsem si říkala je vyhráno…ale denně poslíčci a opravdu silný křížový bolesti, tak jsem si taky každý den říkala - pojedem nepojedem a aspon jsem doufala že nebudu přenášet - to je taky na prd.
A kolik jsi ted přesně těhu? do kdy tě nechají přenášet?
Ahojky holky,
vůbec nestíhám pokec ani dočítat hehe
Mony takže ještě pořád dva v jednom? Prckovi se nechce ven?
Nás pořád trápěj dásničky, malá kouše všechno kolem sebe. Dneska ještě očkování. To bude řev.
Lucienne pěkná fotečka, co mimi?? doufám, že všechno v pořádku.
Monny89 píše:
Maky, jojo, nejpozději do úterý
tak treba to bude driv
… uvidis…
ale co bych asi hodne zkousela ikdybych na to nemela naladu sex… ![]()
me hrozil predcasny porod od 33+5tt, byla sem otevrena na 4prsty..ale dostala sem kapacky a zase sem se zavrela… no pak mi pritel trochu pomohl a jeste ten den vecer(20:05) sem porodila… Sofii… ![]()
Renatka30 píše:
Mon…no oboje je na prd vid…strach z předčasnýho porodu ale věřím že i to přenášení…já jsem byla v klidu už od konce dubna, jak jsem byla 35tt + tak jsem si říkala je vyhráno…ale denně poslíčci a opravdu silný křížový bolesti, tak jsem si taky každý den říkala - pojedem nepojedem a aspon jsem doufala že nebudu přenášet - to je taky na prd.
A kolik jsi ted přesně těhu? do kdy tě nechají přenášet?
Jo, já měla to samé… Jsem si říkala, už je to dobré, už se nemusím tak šetřit.. jenže teď jsem převelena od 38tt do rizikové poradny do fakultky.. máme pokaždý špatný monitor, takže mě z rizikovky pokaždé posílají na porodní sál na přetočení
No jako šaškárna na entou…
Jinak dneska jsem 40+3, 16.5. jsem měla první termín, 23.5. jsem měla druhý termín…
No a zítra jdu zase na KO, když nic, ani přes víkend nic, tak v úterý nástup na vyvolávačku
![]()
maky, my měly zákaz sexu od toho 27tt, ale pak kolem toho 38tt jsem to už prubla, a od té doby souložíme, ale ono to ani nevypadá kolikrát jako sex
![]()
speat v klidu..
jeje, zoubky.. na to se netěším.. máš kousátko?
speat dekuju. mimi mě okopává jak kdybych byla nějakej záhon
tak jsem rada. hezky zvladnete ockovani ![]()
ahoj holky, teda koukám co se tu všechno událo, monny vydrž do zítřka a uvidíš že to určitě bude, malej si to rozmyslí a bude chtít ven =)) na kontrole ti řeknou víc =)) uvidíš že to bude fpoho
lucienne - já bych teda taky dneska byla ráda kdybych byla okopávaná jak záhon =) ale dneska mi mimísek jaksi lenivý až mám trochu strach, žádný extra … ![]()
salamander treba spinka a koncentruje síly na večer…
kdy mas termín?
no to bych řekla že spinká nějak dlouho =)) nevim, no snad ještě pozlobí…termín mám 9.6.