Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
24.5.11 22:35

karamelinko, na procházku nemám… s těma kontakcema co mám… každých 5minut jdu do kolen.. :roll: :-? A ostrý jídlo jím celé těhu, to nezabírá… no zkusíme ještě jeden sex dneska.. a pak už na to dneska prdím…
Zítra je taky den :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 22:43

monny drzim ti palce at to mas co nejdrive za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 22:48

luci děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.5.11 23:22

Olivek je moc sikovnej, prvni tyden neshodil, jak to vetsinou byva, ale naopak pribral a dnes ma uz 400gramu navrch od porodu. Roste tak rychle, dnes je mu sestnact dni a uz mu jsou maly dupky, ve kterych jsme si ho prinesli z porodnice, nenatahne v nich nohy, dlouhan nas :) Je moc hodny a krasne se zzivame, tak doufame, ze to tak i zustane :D Prikladam aktualni fotecku :)
Dobrou Monny a popr. hodne sil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 23:27

jeee, to je bobánek :huban:

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.5.11 08:10

Dobré ráno holky :mavam:

Karamelinko:
hezká fotečka :palec: Oliverek je fešák :potlesk:

Maky:
taky bych se vrátila do dob před porodem… ale zas na druhou stranu bych v žádným případě neměnila… ten náš bublinka je tak úžasnej, že ho nikdy nikomu nedám… jen taťkovi :D

Salamander:
jsem ráda, že kontrola dopadla na výbornou :palec:

Monny:
tak co? ještě nic?
Malýmu taky na monitorech selhávalo srdíčko, vždycky jim úplně vypadlo… klesalo pod 90, pak se ztratilo a najednou bylo na 110… nakonec mi řekli, že bude mít asi nižší tu tepovou frekvenci, že ji nebude mít kolem 130 ale asi kolem 110.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.5.11 08:27

karamelko je krásnej, vypada jako mnohem starší miminko, asi kvuli tý hřívě :) koukám že má i stylové triko se svým jménem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.5.11 08:29

Dobré ráno,

karamelko ten je nádhernej a jaky vlasaty miminko paráda.

a dotaz leasingove společnosti se asi taky nahlížejí do registrů že? já se tak bojim že nam neschvali leasing a můžeme už prodat aj barak fakt a koupit nejaky nepromokavy stan :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.5.11 08:42

nikol na co si berete leasing? ono je tech registru nejak vic ne? myslim ze všechny spolecnosti se nekoukají do všech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.5.11 08:43

nicollka:
zalezi na tom o jakou spolecnost jde… manzel je taky v registru a leasing dostal…navic i bez meho souhlasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.5.11 08:49

maty to fakt? takže ještě mala naděje. Ja se z toho zblaznim. No potřebujeme dodavku k podnikani, jedeme do aaaauto a tam maji tech společnosti hodně tak uvidime. Bojim se hrozně.
Už mame řidiče, programy, vše nachystane plno peněz a jen to auto nas brzdi. A ja potřebuji začit pracovat, protože jsme na tom hrozně :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.5.11 09:21

nicollka:
tak tam to dostanete určitě. manžel to má taky od aaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
25.5.11 09:30

maty kéž máš pravdu…ani neviš jak si mi zlepšila náladu, no snad mi ji tam nepokazí.

Jinak holky maminky zajímalo by mě, jestli ta intenzita buzení miminek po porodu je podobná tomu v břišku? Jako že mi sofi kope často, a večer uplně nejvic a vždy kolem 22h. bude i treba se kojit v 22h? nebo je to potom uplně jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.5.11 09:45

nicollka:
u nas je to tak, ze kdyz jsem spala ja, tak mi v brisku chrupal i Vojtisek… a ted co je na svete, tak spinka, kdyz jsem spinkala a vstava jak jsem vstavala…
rano vstavame v 5 (to jsem vstavala do prace), pak ho ukodrcam kolem 8 hodiny (dneska se mi to povedlo az v 9), to spi tak hodinku maximalne… potom usina kolem poledniho vetsinou v pul 11 a spi tak do pul druhe, dál si dáchne ve 3 hodiny vetsinou tak na hodinku a pak kolem pul 6, taky vetsinou na hodinku. Na noc chodime spinkat v 8 (tak jsme chodili i v tehu) a vstavame ve 12 nebo v 1 (to jsem chodila na záchod) a ráno v těch 5 hodin mame budicek…
ale ten základní režim, den a noc, pochytil bravurne… když byl v bříšku, kopal nejvic mezi 9 a 11 dopoledne a pak mezi 4 a 5 hodinou odpoledne. Večer, když jsem zalehla, tak jsem jen upelešil a spinkal se mnou… takze u nas to tak nejak i funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 09:57

dobré ránko, tak se hlásím :mavam:

Maty - no to my máme opačný problém na monitoru… malýmu to skáče mezi 90-200, jak reaguje na kontrakce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí