Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky ![]()
maky:
vítám tě!
a gratuluju k holčičce, jak se jmenuje?
salamander:
a nechystaš se rodit? některé se před porodem čistí (zvracení, průjem), kamarádka to tak měla a upozorňovala mě na to, že to podle toho poznám… ale já nic takového neměla… měla jsem hlad, ale v porodnici mi nic nedali
dostala jsem najíst až 2 hodiny po porodu… takže jsem víc jak 24 hodin nejedla ![]()
monny:
koukám, že ta vana na tebe taky moc nezabírá…
co s tebou holka… ![]()
nicollka:
neboj, ono se určitě ukáže v plné kráse.
Lucienne:
co ty? Jak ti je? Pohyby v pohodě?
dobré ránko… tak já za chvilku jedu do porodky
no, nervy mám na pochodu… ![]()
monny už mas kontrakce? praskla voda? moc moc drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ahoj maty! díky za optání. mimčo kope jak fotbalista, asi si me chce udobřit že mi udělal takove stresy. a co vy maty, jak se mate? nezlobíte? ![]()
lucienne píše:
monny už mas kontrakce? praskla voda? moc moc drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
neee nic.. Ale mám KO a KTG
![]()
A doufám, že si mě tam už nechají… už chci porodit.. ![]()
monny:
drzime palecky, at je vse ok
lucienne:
zrovna jsme se probrali a se revem tlacime bobika a hledame neco k jidlu… otesanek muj malej
Luci já se cyhstám do genetu v Praze…jěště teda nejsem objednaná
juj tu je Sofinek
aj my máme v břišku jednu ![]()
Jinak hezký den, tu už je pořádné horko
nicollka:
tady je taky pekne horko.. prave jsem na etapy dovytírala a leje ze me jak z vola… (bych mohla napsat jak z dojny a bylo by to trefnejsi, co?)
ahoj holky
maty takže jsi stale chodici mlekarna kdyz ams takovyho otesanka?
teda takovejch sofinek no holky
monny teda ja už myslela že už se umoudřil davídek
Luci holt populární jméno…mě je to jedno že jich je hodně…prostě se mi to jméno líbí nejvíc
lucienne:
prsa mi splaskla na 2 dny a dneska už se zase nalejvaj…v noci jsem spala zasejc v mokru… fakt dojna
Ale hlavně, že teče ![]()