Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
23.5.11 12:57

Lucienne:

takže všechno v pořádku?? Asi spinkalo, tak se moc nehejbalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
23.5.11 13:00

Luci,jsem ráda že je to v pohodě,taky jsem jí tady ráno domlouvala at kope :-) pak když večer někdy jako šílená,tak jí zase domloivám at tolik nekope…
někdy malinko a někdy moc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:13

Ahoj holky, nevím jestli se můžu ještě přidat, už se tady asi dost znáte, já jen ze začátku brouzdala a pročítala, nějak sem se neodvážila do těch vašich diskuzí zasáhnou. Jinak já mám termín 9.6. a měl by to být Vojtíšek =). Zítra jdu na kontrolu tak sem zvědavá co mi dr. řekne, minulý týden totiž prohlásil že už by se pomalu mohlo i začít něco dít, ale nevim, protože ani poslíčky nemám…teda aspoň sem je nezaregistrovala..takže těžko říct.
MONNY - držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.5.11 13:21

díky holky. :hug: necítila jsem od soboty takže už mi to přišlo dost dlouho. rikam si že asi kopalo jakoby dovnitř :nevim: ale jsem rada že mě zase kope :mrgreen: ahoj salamandře :mavam: to už máš za chvilku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:25

=)) vždyť už se taky moc těším no a trošku toho zdravýho strachu taky je…tak sem opravdu zvědavá co z dr. zítra vypadne, když už mě minule takhle postrašil, hlavně mi i známí říkají že už mám bříško dole a určítě to bude ještě květňátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.5.11 13:32

Ahoj holky :mavam:

speat:
už jsem v pohodě. Byla jsem pro jistotu s malým na převážení u doktorky, vše je v pořádku, malej přibýrá, tak se mi ulevilo…mám přikládat, přikládat a přikládat dle potřeb malýho…
tak to Kačence asi opravdu porostou zoubky, jen je dostat z dásniček, ne?

lucienne:
to jsem ráda, že je vše v pohodě… :hug:

monny:
hupni na druhou polovičku :palec:

salamander:
ahoj, vítám tě! Taky máme Vojtíška :palec: krásný jméno… termínek máš za chvilku, jak snášíš s tím bříškem tyhle vedra?

IlkaV:
tak to to Šimonek hezky zvládnul. Náš Vojtíšek byl pěkně vykolenej ze 4 hodinové oslavy narozenin manžela, kde jsme se zastavili…ale je ještě malej, vždyť je mu teprve 17 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:39

jéé tak to máš opravdu drobečka =))
no vedra nic moc, naštěstí v baráku máme krásnej chládek, takže sem stále zalezlá, manžílek pořád na sluníčko, takže pěkně opálenej, ale já to pak doženu až budu rajtovat s kočárkem =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.5.11 13:44

salamander:
taky jsem na sebe ráno koukala, že už jsem opálená… hodinka procházky denně a je to znát :) akorát by nemuselo být takový dusno, i když dneska to docela jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:47

to mi povídej, já du vždycky na zahradu s „kafíčkem“ hodim to tam do sebe a zase du domu, zlatě v chládku… no snad už ty tepla nějak doklepu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.5.11 13:48

salamander:
pry by se tento týden mělo i ochladit, tak snad bude líp

salamander + monny:
holky, na vás taky nepůsobí bouřky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:51

:mrgreen: no bouřky zatím nepůsobí, i když sem slyšela že to právě bývá vyvolávací faktor =)) no ono taky u nás (Humpolec) ještě žádná pořádná nebyla, ale že by nemohlo sprchnout to by bylo fajn =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.5.11 13:51

díky maty :hug: salamander na zitra drzim palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
23.5.11 13:55

Lucienne: moc děkuju, sem na to sama zvědavá, kdyžtak dám zítra vědět jak jsme dopadli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 13:59

tak jsem udělala oběd, najíme se a pak jdu do horký vany, třeba to prcka rozproudí :think: Jako mám tlaky na spodek,ale není to nic extra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 13:59

na mě bouřky neplatí vůůůbec :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie