Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lucienne:
takže všechno v pořádku?? Asi spinkalo, tak se moc nehejbalo.
Luci,jsem ráda že je to v pohodě,taky jsem jí tady ráno domlouvala at kope
pak když večer někdy jako šílená,tak jí zase domloivám at tolik nekope…
někdy malinko a někdy moc ![]()
Ahoj holky, nevím jestli se můžu ještě přidat, už se tady asi dost znáte, já jen ze začátku brouzdala a pročítala, nějak sem se neodvážila do těch vašich diskuzí zasáhnou. Jinak já mám termín 9.6. a měl by to být Vojtíšek =). Zítra jdu na kontrolu tak sem zvědavá co mi dr. řekne, minulý týden totiž prohlásil že už by se pomalu mohlo i začít něco dít, ale nevim, protože ani poslíčky nemám…teda aspoň sem je nezaregistrovala..takže těžko říct.
MONNY - držím palečky
díky holky.
necítila jsem od soboty takže už mi to přišlo dost dlouho. rikam si že asi kopalo jakoby dovnitř
ale jsem rada že mě zase kope
ahoj salamandře
to už máš za chvilku ![]()
=)) vždyť už se taky moc těším no a trošku toho zdravýho strachu taky je…tak sem opravdu zvědavá co z dr. zítra vypadne, když už mě minule takhle postrašil, hlavně mi i známí říkají že už mám bříško dole a určítě to bude ještě květňátko…
Ahoj holky ![]()
speat:
už jsem v pohodě. Byla jsem pro jistotu s malým na převážení u doktorky, vše je v pořádku, malej přibýrá, tak se mi ulevilo…mám přikládat, přikládat a přikládat dle potřeb malýho…
tak to Kačence asi opravdu porostou zoubky, jen je dostat z dásniček, ne?
lucienne:
to jsem ráda, že je vše v pohodě… ![]()
monny:
hupni na druhou polovičku ![]()
salamander:
ahoj, vítám tě! Taky máme Vojtíška
krásný jméno… termínek máš za chvilku, jak snášíš s tím bříškem tyhle vedra?
IlkaV:
tak to to Šimonek hezky zvládnul. Náš Vojtíšek byl pěkně vykolenej ze 4 hodinové oslavy narozenin manžela, kde jsme se zastavili…ale je ještě malej, vždyť je mu teprve 17 dní.
jéé tak to máš opravdu drobečka =))
no vedra nic moc, naštěstí v baráku máme krásnej chládek, takže sem stále zalezlá, manžílek pořád na sluníčko, takže pěkně opálenej, ale já to pak doženu až budu rajtovat s kočárkem =))
salamander:
taky jsem na sebe ráno koukala, že už jsem opálená… hodinka procházky denně a je to znát
akorát by nemuselo být takový dusno, i když dneska to docela jde…
to mi povídej, já du vždycky na zahradu s „kafíčkem“ hodim to tam do sebe a zase du domu, zlatě v chládku… no snad už ty tepla nějak doklepu ![]()
salamander:
pry by se tento týden mělo i ochladit, tak snad bude líp
salamander + monny:
holky, na vás taky nepůsobí bouřky?
no bouřky zatím nepůsobí, i když sem slyšela že to právě bývá vyvolávací faktor =)) no ono taky u nás (Humpolec) ještě žádná pořádná nebyla, ale že by nemohlo sprchnout to by bylo fajn =))
Lucienne: moc děkuju, sem na to sama zvědavá, kdyžtak dám zítra vědět jak jsme dopadli ![]()
tak jsem udělala oběd, najíme se a pak jdu do horký vany, třeba to prcka rozproudí
Jako mám tlaky na spodek,ale není to nic extra ![]()