Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
22.5.11 12:05

Tak to si pusť ten film.. Jemu tam jakože udělaj liposukci břicha.. a zůstane mu tam taková půlmetrová placka kůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.5.11 12:38

Jooj, tak ten si pustim i ja, teda ;) Zni to dost nechutne, ale realita je presne takova, ikdyz ne pulmetrova :D … si rikam, jestli se to samo stahne nebo uz mam radeji zacit cvicit, kdyz jsem teprve dva tydny po porodu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
22.5.11 12:51

Karamelinka:
taky jsem nad tím přemýšlela… ale dám tomu čas do konce 6tinedělí a pak uvidím, co zvládla příroda a co zvládne dřina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.5.11 13:47

cvičit se smí nejdříve až po 6ti nedělí :cert: Na to pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.5.11 18:18

maty krasna fotka. a to vis, pribuzenstvu se clovek nezavdeci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.5.11 23:43

Aha, jo vidis, takze az po sestinedeli… A ja videla v jedny chytry knizce cviky uz od prvniho tydne…to jsem z toho jelen. Stejne je to mazec, ze uz je ten pupik pryc a misto toho tu mame toho nejkrasnejsiho andilka… :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.5.11 07:04

karamelinka:
v porodnici taky mely cviky v dobe sestinedeli

lucienne:
jj, to uz taky vim, nevim, co jsem cekala… navic jsme se kvuli tomu vcera chytili s manzelem a dnes nemam mliko…fakt mi ta sobota za to nestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 09:22

karamelinko, ano jsou cviky i v 6ti nedělí.. ale to musíš pod dohledem.. Vždyť nevíš jak se ti zavinuje děloha, jak se hojíš atd…
Proto se to doporučuje až po návštěvě gyndr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
23.5.11 10:35

ahoj holky, tak se hlásím po velice akčním víkendu :mavam:
Vůbec jsem nepředpokládala, že ho prožijeme tak pohodově. Byly jsme u rodičů - 200km a v sobotu se zúčastnili svatby švagrové.
Cesta k rodičům byla nějakýma zastávkama na kojo, takže první byla v Blovicích, asi po 1,5hodině další v Plzni u segry po další 1,5hodině, pak u druhý segry v Cebivi, pak jsme byly u našich a u mojí babičky a dědi – návtěva jen ukázat malýho na 20minut… no a poslední kojení už doma u tchánovců.
Tam už bylo asi 6 lidí – od nevěsty (švagrový) kamarádky, který pomáhali s přípravou svatby, svědkyně atd… takže nás tam kompletně bylo asi 12 lidí v pátek. Tak s malýho byly unešený, on byl hrozně hodňoučkej, ležel v obýváku v lehátku a všichni ho chodili obdivovat a nakonec si ho většina i pochovala – ačkoliv jsem ho nechtěla ještě vůbec pouštět z ruky..tak to nějak ze situace vyplynulo.
Noc super, budil se jen na kojo, malá taky spala a bylo bez řevu, tkaže pohodička. Ale brala jsem mu sebou ten kojo polštář a spal v postýlce v něm – takže ve známém prostředí.
V sobotu byla ta svatba, ráno příprava, oblíkání atd.. vyšlo úplně super kojení, že jsem nakojila, oblíkla a akorát se odjíždělo, takže jsme mohli jet s kolonou.. v Teplý jsme vytáhli kočárek a malou si vzala babička. Malej mši prospinkal, v půlce jsme dali kojo a akorát stihly sliby + přijímání a dostal křížek, při mši byla hrozná buřina a slejvák, ale když se skončilo, tak už bylo hezky, takže i fotky se zvládli. Zase jsme nakojili a stihli to krásně když kolona jela 20km na svatební oběd. Tak jsem si kočárek zaparkovala a pak dle potřeby celý odpoledne kojila. Malinkej jenom spinkal nebo papal, chvilku i koukal, tak se choval, ale ani nezaplakal za celej den no vydrželi jsme tam do sedmi a pak jsem ho vzala domů. Doma teda potom asi do půl jedenáctý bděl a pak usnul na noc. No to u nás pak přespávalo asi 12 cizích lidí. Na obědě bylo 50 lidí a pak na veselí přišli další, dohromady cca 120 lidí ale toho veselí už jsme se nezúčastnili.
No a dneska ráno si trochu poplakal, že mu bylo horko, ale než jsem na to přišla dalo docela práci, ono bylo venku docela horko, a až když jsem ho vysvlíkla do bodíčka, tak se uklidnil, ale v krátkým rukávu jsem ho nechtěla nechat, protože na sluníčku bych ho nenechala a ve stínu bylo na krátkej rukáv zima. A nakonec jsem zjistila, že brečel protože nechtěl spát v kočárku, ale chtěl bdít – koukat, takže po 2 hodinách koukání spokojeně usnul.
Cesta zpátky byla taky super, nakojili jsme a přebalili před odjezdem a vydržel celou cestu, začal plakat 4km před Soběslaví, takže to jsme dojeli a doma nakojili. No a tady doma, je taky teď hodňoučkej, vykoupali jsme se, nakojili a teď krásně spinká.
Jako fakt si nemůžu stěžovat jak byl hodňoučkej, všichni obdivovali jak to zvládnul, jak byl hodnej a klidnej, na to jak je malinkej. Tak jenom čekám kdy nám to skončí

A přikládám jedno foto družičky jinak nevěstu nemám, jelikož jsem pak obsluhovala malýho a manža točil na kameru, ale určitě pak dodají, tak ukážu víc. Jako byla to velká svatba. Taky poslední v rodině a byla to jediná dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
23.5.11 12:03

Ahojky holky,

přeju všem krásný den. Kačennka měla histerické dopoledne, kdy řvala jako ještě nikdy. Asi jí bolí dásničky nebo fakt nevím :zed:
Maty: krásná fotečka, přesně si umým představit jak se po oslavě cítíš. Taky když jsem ve stresu a něčím se trápím tak mám málo mlíčka :-( chce to opravdu klid, hlavně i malej vše vycítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
23.5.11 12:09

Ilka:

malej je fakt hodnoučkej, to je skvělý. Koukám, že ty jsi taky jedno velký krmítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 12:38

tak holky, dneska termín porodu… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
23.5.11 12:42

Monny:

tak držíme palečky, aby se Prdolce už chtělo na svět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 12:47

speat děkuju, zatím se Davídek k ničemu nemá… takže jdu zatím uvařit a pak půjdu asi zase do vany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.5.11 12:55

maty to me teda mrzí :-( ja byla dneska v nemocnici, nejak sem necitila dlouho pohyby, tak sem byla vydesena histericka tehule a jak doktor otevřel dveře tak mě mímák pěkně nakopl. :lol: zase si hral na schovku. zlobík jeden :mrgreen: ilko to jste meli pekny vikend! ja sem na takove svatbe s krojema nikdy nebyla. monny snad se umoudri :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí