Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maty, tak snad bude vše v pořádku, už tak mám prsa o dvě čísla větší a pořád mi teče mlezivo… tak snad to bude dobré s mlíčkem ![]()
holky, já se rozloučím. probouzí se mi bublinka
tak půjdeme přebalit, nakojit a potom vyrazíme s kočárkem ven…tak se tu mějte a já se zase ozvu až bude volná chvilka ![]()
monny:
a po porodu se ještě nalejou… taky jsem je měla o 2 čísla větší a po porodu ještě o další číslo… na to, že jsem žádný prsa neměla, tak teď teda bych mohla jít někde k tyči ![]()
tak jaka byla prochajda? ja si dneska dala dvanáctku
jinak prsa se mi jaksi nezvětšili, ale udělali se mi na jednom pihy. mam se ńa to zeptat doktory? ![]()
no, já jsem taky byla na procházce nakonec a s kámoškou těhulí jsme zapadly na zmrzlinovej pohárek…
![]()
Tak jsme dneska poprvé ogrilovali, najedli se a začlo pršet…
teda monny ty si ukazkově užíváš
speat a nejak si to resila? asi je to normalni co?
Ahoj holky jak je? Já jsem dneska tak spokojená včera jsem byla na kontrole. Miminko živé zdravé baz jakýchkoliv vad a máme fotečku na které nám mává. ![]()
dobré ránko
![]()
Tak tady ani bouřka ani kapička
Chjooo, já snad porodím až v červnu ![]()
ahoooj! manco gratuluju. ja jdu v utery, zase po mesici… uz se nemuzu dockat. monny třeba to k vam jeste přijde. mají trvat do neděle večer ![]()
manco gratulka ![]()
luci, díky, no nevím, nevím, asi se fakt začnu smiřovat s tím, že budu přenášet ![]()
dobré ráno,
tak ja si vybrala autičko, moc moc budu muset pracovat abych ho mohla vyměnit za naši oktávku
sice je to extrem takove velke, MM mě možná vynadá jestli jsem se nezbláznila
ale ja bych chtěla velké auto. Už to že jsem stále sama a jezdili jsme s kamoškou do zoo a tak všude sme výletili, jenže už ma mičmo a holčičku, ja budu mit mimčo a danielka, to už nas je 6 lidiček, 2 kočárky
tak co myslite? sice aj sama budu jezdit na to je to zase velke na nakupy, ale to zase nejezdim vela, max. tu 8km .. a kdyz nekam pojedeme a povezeme kočárek, malému kolo, nám batožinu, detem, cestovní postýlku…nooo nějak budu muset aj na MM zapracovat ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Lucienne: nijak jsem to neřešila, prostě mám víc pih, ale tak to snad ničemu nevadí. Kbyby jsi se na to ptala u doktora, tak mi dej vědět.