Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
manca mooooc gratuluji
super zprávičky.
my jdeme s MM v pondělí na 3D taky se moc těším až zase princezničku uvidime
nicolko auti vypada super ale ja už do bazarovyho jinak než od znamyho nejdu.
přeju at se vam v pondeli holčička hezky ukáže
speat asi se na to zeptam jestli zas nezapomenu, ja si na to musim vzdycky napsat tahak ![]()
Nicolko:
Uplně parádní, tam se ti všechno vejde. Já jsem si taky pořídila velký auto a tedka ani nemusím rozkládat kočárek, jen ho trochu sklopím a hodím ho do kufru a jedu. Fakt pohodička. Tedka jsme byli na výletě s holkama tak jsem všechno naházela do auta a nemusela jsem řešit jak to tam narvu. Sice na nákup je to pak větší, ale i tak ho určitě využiješ.
Speat a co máte? jestli můžu.
no já se divala i na chrysler voyager, sharan, touran. ale tam kdyz se rozloži ještě ty dve sedačky v kufru tak se tam nevejde pomalu ani mliko .. natož tak kočar.
Ahoj holky ![]()
manca1:
gratuluju k dobrým výsledkům.
Lucienne:
taky se mi udělali pihy, ale nijak jsem to neřešila…
nicollka:
tak to je pořádný auto. Taky jsme to nedávno s manželem řešili. Větší auto se nám rozbilo, tak jsme ho vyměnili a koupili citroen C4 picaso a je to pohodička - teda pro manžela. Mě zůstal můj malej Oplík corsa, ale i s tím si vystačím.
monny:
krásně zakončená včerejší procházka… A neboj, malej jednou ven musí tak jako tak, takže se určitě dočkáš. Já jsem si taky myslela, že nepůjde, nakonec se narodil 40+4, a to jsem na něj čekala v porodce od 40+1… ![]()
my včera moc daleko nedošli, do 3 hodin jsme kojili, pak se to tu začalo mračit, tak jsme pro jistotu zůstali s kočárkem jen na zahrádce.
Dneska si to snad vynahradíme. Za chvíli jdeme k doktorce na prohlídku ve 14 dnech, tak jsem zvědavá, kolik ten náš prďolka přibral. Pak to vezmeme úprkem domů nakojit, o půl třetí přijde taťka, tak ho vytáhneme na zmrzku do města, koupíme maso na neděli k obědu a marmeládu na večerní lívanečky (přijede nám naše prďolka a lívanečky zbožňuje).
culie
![]()
Tak si to těhu užívej dokud můžeš
Já se teď už jen „trápím“
![]()
Mony díky,to ti věřím,mě taky jímá hrůza z předtavy že to musim celé léto vydržet…vedra těžko snášim normálně,natož ted v jiném stavu,to bude asi zajímavé
ahoj holky! maty livance bych si taky dala
monny jak jsou ty bouřky tak určitě brzy porodíš
čau culi ![]()
culie, to zvládneš.. ono přes zimu to taky nebyl žádný čajíček…
Bála jsem se vyjít ven, abych neuklouzla.. a hledat svetr nebo kabát do kterých bych se vlezla, to byl taky nadlidský úkol
![]()
Luci, no ráno jsem si myslela, že se mi narodí dneska k svátku, ale pořád nic
![]()
no jooo svátek! vše nejlepší a at ten zlobínek brzy vyleze
třeba to jeste stihne ![]()