Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
20.5.11 10:30

manca mooooc gratuluji :D super zprávičky.

my jdeme s MM v pondělí na 3D taky se moc těším až zase princezničku uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.5.11 10:51

nicolko auti vypada super ale ja už do bazarovyho jinak než od znamyho nejdu. :think: přeju at se vam v pondeli holčička hezky ukáže :dance: speat asi se na to zeptam jestli zas nezapomenu, ja si na to musim vzdycky napsat tahak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.5.11 10:53

nicolko, hezký autí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
20.5.11 10:57

Nicolko:
Uplně parádní, tam se ti všechno vejde. Já jsem si taky pořídila velký auto a tedka ani nemusím rozkládat kočárek, jen ho trochu sklopím a hodím ho do kufru a jedu. Fakt pohodička. Tedka jsme byli na výletě s holkama tak jsem všechno naházela do auta a nemusela jsem řešit jak to tam narvu. Sice na nákup je to pak větší, ale i tak ho určitě využiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.5.11 11:27

Speat a co máte? jestli můžu.

no já se divala i na chrysler voyager, sharan, touran. ale tam kdyz se rozloži ještě ty dve sedačky v kufru tak se tam nevejde pomalu ani mliko .. natož tak kočar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.5.11 12:13

Ahoj holky :mavam:

manca1:
gratuluju k dobrým výsledkům.

Lucienne:
taky se mi udělali pihy, ale nijak jsem to neřešila…

nicollka:
tak to je pořádný auto. Taky jsme to nedávno s manželem řešili. Větší auto se nám rozbilo, tak jsme ho vyměnili a koupili citroen C4 picaso a je to pohodička - teda pro manžela. Mě zůstal můj malej Oplík corsa, ale i s tím si vystačím.

monny:
krásně zakončená včerejší procházka… A neboj, malej jednou ven musí tak jako tak, takže se určitě dočkáš. Já jsem si taky myslela, že nepůjde, nakonec se narodil 40+4, a to jsem na něj čekala v porodce od 40+1… :lol:

my včera moc daleko nedošli, do 3 hodin jsme kojili, pak se to tu začalo mračit, tak jsme pro jistotu zůstali s kočárkem jen na zahrádce.
Dneska si to snad vynahradíme. Za chvíli jdeme k doktorce na prohlídku ve 14 dnech, tak jsem zvědavá, kolik ten náš prďolka přibral. Pak to vezmeme úprkem domů nakojit, o půl třetí přijde taťka, tak ho vytáhneme na zmrzku do města, koupíme maso na neděli k obědu a marmeládu na večerní lívanečky (přijede nám naše prďolka a lívanečky zbožňuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 12:12

Dobré ránko holky :mavam: :mavam: :mavam:

Tak se hlásím stále 2v1 :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
21.5.11 16:38

ahoj holky,naše holčička se narodí na konci září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 16:41

culie :mavam: :mavam: :mavam:

Tak si to těhu užívej dokud můžeš :kytka: Já se teď už jen „trápím“ :-? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
21.5.11 16:45

Mony díky,to ti věřím,mě taky jímá hrůza z předtavy že to musim celé léto vydržet…vedra těžko snášim normálně,natož ted v jiném stavu,to bude asi zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 16:49

ahoj holky! maty livance bych si taky dala :palec: monny jak jsou ty bouřky tak určitě brzy porodíš :palec: čau culi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 16:59

culie, to zvládneš.. ono přes zimu to taky nebyl žádný čajíček… :roll: :roll: :roll: Bála jsem se vyjít ven, abych neuklouzla.. a hledat svetr nebo kabát do kterých bych se vlezla, to byl taky nadlidský úkol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 17:00

Luci, no ráno jsem si myslela, že se mi narodí dneska k svátku, ale pořád nic :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 17:03

no jooo svátek! vše nejlepší a at ten zlobínek brzy vyleze :mrgreen: třeba to jeste stihne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 17:04

luci, děkuju :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie