Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
21.5.11 21:15

prsa mam jediny co mi zustalo stejný. až na ty pihy a pigmentaci. přijde mi že vypadaj jak ušmouraný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 21:16
lucienne píše:
kdybyste videli myho panděráka :lol:

přihoď fotku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.5.11 21:21
lucienne píše:
prsa mam jediny co mi zustalo stejný. až na ty pihy a pigmentaci. přijde mi že vypadaj jak ušmouraný :lol:

Já se i kvůli tmavosti pih bála, že mám nějakej malenom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 21:21

žádnou nemám :D ale dneska mě fotila kámoška na prochajdě tak možná se ke mně nějaká fotka dostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 21:23

veru ja se na to asi zeptam doktorky at na to mrkne. přijde mi to fakt divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.5.11 21:24

Prý je to úplně normální, že jsou hodně tmavý…Ale je fakt, že jednu jsem měla i zvětšenou a radši jí pozoruju do tedka…Doktorkou určo nic nezkazíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 21:25

no oni jsou ty pihy tak nějak vystouplý, některý vypadaj jakm bradavice bleeeee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 21:27

mě se teda žádný pihy neobjevily :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.5.11 21:33

asi to ma jak kdo, stejne jako nevolnosti atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 21:37

asi jo no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
22.5.11 11:11

Ahoj holky :mavam:

vy jste se teda rozepsaly…

vítám nové maminky :kytka:

mony:
dodatečně gratuluju k svátku :kytka:

lucienne:
pigmentace je v těhu normální. Pihy se mi udělali taky, jedna taková divná vystouplá, vypadala jak tmavej tukovej váček a nelíbila se mi, tak jsem ji vytrhla (vím, že se to nemá, ale udělala jsem to, naštěstí to nic neudělalo). Jinak doktorkou nic nezkazíš.

holky, vy máte hezký pupky… užívejte si je, pak už budou v uzlíčku… já na porodním sále taky hledala břicho a nemohla ho najít … až když jsem se postavila na nohy, tak mi tam plandal „rozsol“ :D Teď mi bříško chybí, ale malej mi to plně vynahrazuje…

holky, včera jsem měla den. Manžel měl narozeniny a tchýně chtěla mermomocí udělat nějakou oslavu. Já jsem řekla, že tam s malým v tom horku celej den nebudu a že přijedeme až po 3tí hodině na chvilku. Nakonec mě manžel umluvil a já vyrazila už o půl 2. Byla jsem tam s malým do 6ti. A stejně jsem byla já ta špatná, protože jsem kojila a věnovala se malýmu a nikdo jinej si ho neužil… :zed: přitom s kočárkem mohli jít jezdit místo mě, když stál na zahradě a byl v něm malej, tak si ho nikdo nevšiml akorát když breknul, tak mi vždycky nahlásili, že ho slyší brečet… chjo :zed: pak se někomu zavděčte :pocitac:
manžel tam s dcerou nakonec přespal, a ráno přišla zpráva, že ho „maminka“ už pěkně s..e, chudák manžel.

přidávám fotku našeho prdinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.5.11 11:32

Maty :mavam: :mavam: Děkuju :hug:

Jo, já se už těším až ten pupek odložím na sále :-P :-P :-P
a krásná fotečka :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
22.5.11 11:39

mony:
mě teda hrozně chybí nebo takhle nechybí, chybí mi ten pohyb v něm… teď se hýbe při pohybu „rozsol“ :roll: To ten pevnej byl lepšejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.5.11 11:52
maty1983 píše:
mony:
mě teda hrozně chybí nebo takhle nechybí, chybí mi ten pohyb v něm… teď se hýbe při pohybu „rozsol“ :roll: To ten pevnej byl lepšejší :)

hihi, já to budu mít asi stejné :lol: :lol: :lol:

Jak v tom filmu „Klik život na dálkové ovládání“ - "vidiš to 8-o no, vidiš to 8-o to je jako jazyk, velký hnusný jazyk 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: " :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
22.5.11 11:58

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak to jsem nevidela, ale dobra hlaska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...