Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
monny:
tak uvidíme, jak rychle to budeš mít za sebou ty a pak to porovnáme - já bez poslíčků a ty s poslíčky ![]()
maty- jasný zítra jak dopadnu tak určitě písnu, tak si dejte čokoládovou na tý si teď já ujíždim, tak paaa
maty1983 píše:
monny:
tak uvidíme, jak rychle to budeš mít za sebou ty a pak to porovnáme - já bez poslíčků a ty s poslíčky
Oki až porodím tak písnu
![]()
to musíš písnout určitě, taky by mě to docela zajímalo =)) ty si psala že máš dneska termín viď…
ty jo, stejně je to neuvěřitelný viď, hrozně rychle to uteče a pak zase než to přijde…teda tak to aspoň cítim já
přesně tak.. poslední 4týdny jsou nejhorší, to se to tááááááááhne jak žvejkačka
![]()
přesně, já nastupovala na MD 6 týdnu před termínem, takže sem doposledka byla pořád mezi lidma a to šíleně utíkalo, ale teď doma všechno víceméně hotový a nevim jak si to zkrátit, chjo…ale už se taky mooooooc těším ![]()
no vidíš to, a já jsem celé těhu doma
takže mi to utíkalo o to pomaleji i na začátku ![]()
ty bláho, tak to bych se asi ukousala nudou..to já už teď plánuju co bydu dělat zítra…abych se měla aspoň na co"těšit" jestli teda odmrazování ledničky je zábava ![]()
Holky, ja napriklad nemela poslicky vubec a 7 dni pred terminem mi praskla doma voda, bolesti mi zacaly az po zavedeni urychlujici masticky 5 hodin pote a trvaly pouhych sest hodin. Je to teda vazne hodne subjektivni a kazda zena to ma jinak. Mno takze salamandre, vuuuubec se nemusis strachovat. Hlavne mysli pozitivne a tes se, ze budes mit brzy drobecka v naruci. Ver, ze to bude ok a ono bude, uvidis. Ja osobne jsem byla az prekvapena, ze ten porod nebyl az takova hruza, jak jsem si myslela
![]()
ty bláho o půlnoci jo?? Tak to by mě manžílek zabil, kdybych dělala neplechu =)) to já zatim spím jakž takž dobře, akorád mě nebaví to lítání na záchod, ale tak jako čumákuju dobře hoďku než zaberu a přišla sem na to že když si nedáchnu odpo tak je to lepší =))
karamelinka: tak to sem teda fakt zvědavá na ten můj, no holt je to individuální záležitost =))
salamander, to manža byl vzhůru a pomáhal mi… My chodíme spát totiž pozdě víš ![]()