Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
holky, ja tu mam dneska mrzoutka… jen se maminka na chvilku vzdali, tak je slzavy udoli… ukodrcam ho, zajdu za roh a spusti…
jak kdyby musel mit maminku porad u sebe a pro sebe. ![]()
dnes se normalne bojim jit do kuchyne, dat si udelat obed… asi se odbydu rohlikem…a jeho tim padem taky ![]()
culi vždyt jo. mne se taky libi
maty zas asi lepsi nez kdyby neteklo ![]()
já jsem jen chtěla říct že prostě to jméno mít budu ikdyby jich bylo kdoví kolik kolem ![]()
mlíko,taky bych ho ráda měla hodně,ale nevim uvidíme
lucienne:
kdyz my mame vsude prahy a jak je tou postylkou (mam prevozni nemocnicni) prejizdim nebo ho prenasim, tak ho budim a je protivnej… spani ma jak tatinek, taky potrebuje maximalni klid…
Příspěvek upraven 24.05.11 v 11:10
mně se zas libi lucinka, ale nemuzu ho dat protože ho amm ja…
culie:
taky jsem se cely tehu bala, aby bylo… ale od 29 tt mi teklo mlezivo, tak jsem si rikala, ze je to na dobry ceste… ted teda zabira mit prsa v teple, byt v klidu a pohode, hodne tekutin a dostatek jidla…
ale jak nejsem v klidu, tak je to hned znat
no vidis maty ja vzdycky myslela ze miminum ramus neva
ja budu šátkovat když mi to půjde
lucienne píše:
mně se zas libi lucinka, ale nemuzu ho dat protože ho amm ja…
taky se mi líbí…chtěl to přítel,ale vymluvila sem tu to právě proto že sem to já
tak to jsme na tom stejne. manžel by ho i chtel. ale ja nemam rada když jsou v rodině stejná jména protože pak nikdo nevi na koho se volá, jsou problemy s poštou, atd. a Lilinku jsme vybrali že je to podobné ![]()
lucienne:
ja jsem taky po mamce a bracha je pojmenovanej po tatkovi ![]()
melo to vyhodu, že když jsme v 15ti dostali občanky, tak jsme mohli za naše přebírat poštu
ale jinak to bylo na budku… furt jen přemýšlet, kdo je volanej…
nakonec mě začali říkat „Kačo“ a bráchovi „Fifinko“
mě to zůstalo a bráchovi říkaj „Zdendo“ (hrozně se mu ta fifinka nelíbila
) a tátovi „Zdeňku“ ![]()
Ahojky holky, tak jsme s manželem doma…
No jako, 4× mi přetáčeli monitor, prostě pokaždý špatný, Hamilton zatím nezabral… Prý máme sexovat…
No, takže v pátek další KO a monitor… Když se nic nebude dít, tak v úterý 31.5. mě čeká vyvolání porodu… ![]()
Ale KTG je prostě špatné, chtěli si mě tam nechat, ale když to má malej pokaždý špatný, tak je to v normě.. Kontrakce mám už jak blázen, ale porodní cesty nejsou připraveny, takže mi ani nemůžou píchnout vodyu, prostě nic.. Takže musím čekat…
Jinak KO, tlak 150/90, po přeměření 142/85, takže prý dobrý.. Pak mi dr. udělal Hamiltona, to bolelo jak kráva, jsem myslela, že ho počůrám… ![]()
No a pak ten monitor nu
Pokaždý špatný… Prostě se to nikomu nelíbí.. ani doktorovi, ale poslal mě domů.. tak já nevím
![]()
Jo a malej má odhad váhy 3800gr, tak se ptám jestli bude třeba císař… prý ne.. prý mám pánev velkou dost
![]()
fifinko?! to musel mit radost
teda monny to jsou zprávy. snad bude malinkej v poradku a brzy pujde ven…
divim se ze si te tam radsi nenechali. moc vam drzim palce
luci, no já už nevím, manžel je taky na prášky.. už na to nemám nervy
![]()
monny to zvládneš, musíš
po tom hamiltonu by se to mohlo urychlit ne?