Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
24.5.11 11:05

holky, ja tu mam dneska mrzoutka… jen se maminka na chvilku vzdali, tak je slzavy udoli… ukodrcam ho, zajdu za roh a spusti… :zed: jak kdyby musel mit maminku porad u sebe a pro sebe. :hug:
dnes se normalne bojim jit do kuchyne, dat si udelat obed… asi se odbydu rohlikem…a jeho tim padem taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 11:06

culi vždyt jo. mne se taky libi :dance: maty zas asi lepsi nez kdyby neteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 11:07

tak si ho vezmi sebou šmudlíčka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
24.5.11 11:08

já jsem jen chtěla říct že prostě to jméno mít budu ikdyby jich bylo kdoví kolik kolem :-D
mlíko,taky bych ho ráda měla hodně,ale nevim uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
24.5.11 11:09

lucienne:
kdyz my mame vsude prahy a jak je tou postylkou (mam prevozni nemocnicni) prejizdim nebo ho prenasim, tak ho budim a je protivnej… spani ma jak tatinek, taky potrebuje maximalni klid…

Příspěvek upraven 24.05.11 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 11:09

mně se zas libi lucinka, ale nemuzu ho dat protože ho amm ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
24.5.11 11:12

culie:
taky jsem se cely tehu bala, aby bylo… ale od 29 tt mi teklo mlezivo, tak jsem si rikala, ze je to na dobry ceste… ted teda zabira mit prsa v teple, byt v klidu a pohode, hodne tekutin a dostatek jidla…
ale jak nejsem v klidu, tak je to hned znat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 11:12

no vidis maty ja vzdycky myslela ze miminum ramus neva :) ja budu šátkovat když mi to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
24.5.11 11:15
lucienne píše:
mně se zas libi lucinka, ale nemuzu ho dat protože ho amm ja…

taky se mi líbí…chtěl to přítel,ale vymluvila sem tu to právě proto že sem to já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 11:19

tak to jsme na tom stejne. manžel by ho i chtel. ale ja nemam rada když jsou v rodině stejná jména protože pak nikdo nevi na koho se volá, jsou problemy s poštou, atd. a Lilinku jsme vybrali že je to podobné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
24.5.11 11:21

lucienne:
ja jsem taky po mamce a bracha je pojmenovanej po tatkovi :D
melo to vyhodu, že když jsme v 15ti dostali občanky, tak jsme mohli za naše přebírat poštu :D ale jinak to bylo na budku… furt jen přemýšlet, kdo je volanej… :D nakonec mě začali říkat „Kačo“ a bráchovi „Fifinko“ :D mě to zůstalo a bráchovi říkaj „Zdendo“ (hrozně se mu ta fifinka nelíbila :dance: ) a tátovi „Zdeňku“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 15:01

Ahojky holky, tak jsme s manželem doma… :-( No jako, 4× mi přetáčeli monitor, prostě pokaždý špatný, Hamilton zatím nezabral… Prý máme sexovat… :roll: No, takže v pátek další KO a monitor… Když se nic nebude dít, tak v úterý 31.5. mě čeká vyvolání porodu… :cry:
Ale KTG je prostě špatné, chtěli si mě tam nechat, ale když to má malej pokaždý špatný, tak je to v normě.. Kontrakce mám už jak blázen, ale porodní cesty nejsou připraveny, takže mi ani nemůžou píchnout vodyu, prostě nic.. Takže musím čekat…

Jinak KO, tlak 150/90, po přeměření 142/85, takže prý dobrý.. Pak mi dr. udělal Hamiltona, to bolelo jak kráva, jsem myslela, že ho počůrám… :oops:
No a pak ten monitor nu :nevim: Pokaždý špatný… Prostě se to nikomu nelíbí.. ani doktorovi, ale poslal mě domů.. tak já nevím :roll: :nevim:

Jo a malej má odhad váhy 3800gr, tak se ptám jestli bude třeba císař… prý ne.. prý mám pánev velkou dost 8-o :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 15:05

fifinko?! to musel mit radost :lol: teda monny to jsou zprávy. snad bude malinkej v poradku a brzy pujde ven… :nevim: divim se ze si te tam radsi nenechali. moc vam drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 15:09

luci, no já už nevím, manžel je taky na prášky.. už na to nemám nervy :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.5.11 15:12

monny to zvládneš, musíš :hug: po tom hamiltonu by se to mohlo urychlit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí