Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dobré ránko holky ![]()
tak už sem se sem taky dostala, všem moc děkuju že ste rádi že mám ok kontrolu.
Lucienne - nezávidim akorád to teplo přes léto, mě to teď fakt nedělá moc dobře a neumím si představit že bych největší bříško měla právě přes léto, už teď se potim jak blázen…holt budeš muset vyhledávat chládečky ![]()
Jinak oliverek krááááááááááásnej, už bych chtěla taky mít takovýho drobka u sebe ![]()
maty - jo a to je dobře že drobek bude mít nejspíš trošku jiný režim než má teď v bříšku, protože mě vyvádí nejvíc v k večeru a v noci =)) takže to bych si užila =))
salam taky řádí hodně večer kolem te 22h ale pak nevim až rano v 8h ![]()
to teplo je hrůza, dnes je tam celkem i chladno teda. Já i malého měla přes léto, je 3.10. a ted 5.9. takže si to zase užiju, ale da se to zvladnout
monny:
já to měla taky v reakci na kontrakce… rozhodovali se o cs… nakonec se rozhodli pockat
Monny
kontrakce pořád pokračuji? chodiš? dobré je i prý ležet na boku a jednu nohu nahoře že tim miminko sestupuje, me tak nechali ležet na porodnim sale a začala jsem se pekne otevirat, pak chodit, a ležet na boku, a nohu nahoře třeba na sedačce a vrchni nohu nahoře na operadle
maty, ale u tebe ho ty kontrakce „utlačovali“ u mě ho to nakoplo na 200 tepů
![]()
Nicol, dneska zatím nic.. ale prozměnu mám asi špatný tlak… ale sem tam nějaký ten stah cítím nu.. Nevím už..
![]()
Dobre rano vsem ![]()
Dekuju Maky, to vis, snazili jsme se ![]()
Wow Lucienne, jsi sikovna, ze jsi zaregistrovala ten pidi napis na Olivkovo tricku, to mame od kamaradky. Ale uz mu moc dlouho nebude ![]()
Nicollko, taky jsem byla vlasaty miminko, tak aspon to ma po me ![]()
Ajaj Monny, tak ty jsi jeste cela… jeste stale mas ty silny kontrakce po peti minutach? Ufff…
teda monny - seš fakt dobrá že to takhle zvládáš, já bych z toho byla asi na prášky, kor když si psala že máš kontrakce po 5 minutách…no kkaždopádně ti přeju ať se chce drobkovi brzo ven, nehlásí náhodou bouřku??? že by se to mohlo uspíšit - změna tlaku atd. ![]()
tak sem byla poslechnout srdíčko, kdyz se mala neozyvala a ještě to šilene lupnutí večer. Tak vždy bylo srdíčko přesně u pupku, a dnes dole vpravo jakoby u vaječniku, a konečně i štouchance dole vlevo, tak nevim jak se tam smotala ale je uplně uplně dole až moc dole
holky, dneska nemám nic pravidelného, akorát se mi hrozně motá hlava… asi z tlaku ![]()
Jo Nicollko, pry takovy jaky ma rezim mimi v poslednich tydnech tehotenstvi, takovyho ho vetsinou ma i po narozeni. A co se naseho Olivka tyce, je to presne tak. Mno uvidis.
Monny preju velkou silnou bourku, tady byla v predvecer myho porodu, takze na tom asi vazne neco bude… ![]()
Nas nejmilejsi Davidku, maminka s tatinkem uz se te nemuzou dockat, tak supky dupky, netrap uz maminku a vykoukni ven. Na svete je totiz moooooc krasne, kdyz mas kolem sebe lidi, co te miluji! A to ty mas, broucinecku
![]()
Karamelinka píše:
Nas nejmilejsi Davidku, maminka s tatinkem uz se te nemuzou dockat, tak supky dupky, netrap uz maminku a vykoukni ven. Na svete je totiz moooooc krasne, kdyz mas kolem sebe lidi, co te miluji! A to ty mas, broucinecku![]()
![]()
![]()
To jsi napsala moc krásně, až mě to dojalo
![]()
no jestli se ti monny motá hlava tak hlavně nic nedělej a odpočívej…to by ještě tak scházelo abys sebou někde sekla… a věř Davídkovi, když už tě takovou dobu „trápí“ tak už to určitě nebude dlouho trvat a bouřka to fakt popožene =)) tak ať lítaj u Vás hromy, blesky =))
a jejda tak to náš Vojtík bude asi noční tvor, teda teď aspoň je, nejvíc se vlní právě večer a v noci když du třeba na záchod tak než zase usnu to tam dělá taky rošádu =))