Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
26.5.11 10:50

třeba už koncentruje sílu na porod :mrgreen: my meli 9.6. svatbu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 10:51

salamander, no já počítám zítra s dalším Hamiltonem :roll: Ale už to chci mít za sebou :dance:
Jinak neplaš s pohybama, oni jsou takový - dva dny jsou živý a pak dva dny útlum.. to je normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 10:54

jééé tak že by se nám to povedlo v den vaší svatby??? No můj brácha se narodil 8.6. tak doufá že mi to tak vyjde, no sem zvědavá kdy se bude prckovi chtit na svět =))
monny - díky trošku si mě uklidnila, fakt sem z toho měla takový divný pocity, vždycky byl docela čilej a dneska pořádně nic… :nevim: tak holt nevím, no a třeba si tě tam už v pátek nechají??? Já myslela že jak odejde hlenová zátka tak se musí do špitálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.5.11 10:55

Monny: Tak do úterý už jen pár dní, takže pokud se malému nebude chtít dřív tak už se ti to hodně krátí. Zachvíli ho budeš mít v ruce a budeš vzpomínat jak byl v bříšku :-)
Lucienne: mě se hrozně líbilo, když jsem cítila jak kope, to jsme byli nejvíc spojení. Tedka mě tu Kačenka kope do boku a chce abych se jí věnovala :lol: Kousátko máme, pořád něco kouše, ale jak jí to bolí, tak je nevrlá a pořád poknourává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 10:57

salamander, v kolikátem že jsi tt? Víš jak s těma pohyby neplaš.. a zkus dělat aktivitu, která by ho probudila.. lehnout si na záda, nebo na bok, dát si vanu nebo sprchu, pustit mu hudbu.. nebo zkusit lux, nebo fén :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 10:57

speat - no a nezkoušela jsi koupit v lékárně takový gel na dásničky??? Pár maminek říkalo že jim dost pomohl…ale teď teda nevim jak se jmenuje - to je moje těhu demence, pořád něco zapomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 10:58

speat No, tak co jsem slyšela tak v lékarně prodávají nějaký chladivý gel na dásničky :nevim: Taky se na to období netěším :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 10:59

monny - 38tt. na zádech a boku sem ležela a to jen tak malilinko…,takže za hoďku se stejně chystám na návštěvu za sestřenkou, tak před tím hodim tu spršku a zkusim ho nějak probrat…ale třeba začne sám, rošťáček =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 10:59

salamander, hlenová zátka není důvod k tomu jet do špitálu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 11:00

tak to jo, tak to se ani nedivím že se nehýbe, vždyť už tam nemá místo :mrgreen: To ten můj se teď protáhne tak jednou dvakrát za den.. a je to normální.. tak buď v klidu.. pokud by se do večera nehýbnul, tak jeď raději na pohotovost, ale tak zatím je to normální :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 11:03

ok moc dík, já už bych totiž jinak plašila, tak vydržim a budu ho burcovat =))
no a s tou hlenovou zátkou sem to někde četla, holt teda mylný informace…chjo, jak se mi to blíží tak se trochu bojim bojim, ty seš monny dobrá, to já už bych tam byla aspoň 5× jako v porodnici, určitě to nepoznám až to přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
26.5.11 11:03

Kačenka se ke konci taky hýbala mín, hodně pospávala. Taky už tam neměla moc místa. Ale když jí něco vadilo, tak se tam vrtěla. Nejvíc jí vadila hlasitá hudba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 11:08

no zdá se že sme ho probudili spíš jak ho „drbem“ =)) teď tam malilinkatej náznak byl, ale stejně ho ještě pozlobim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.5.11 11:23

salamander, to s tou zátkou je blbost.. :kytka: A neboj, věř mi, že to poznáš, já jsem si taky myslela, že to nepoznám, ale poslíčky poznám už až moc věrně.. vždycky když se chystám vyrazit tak přejdou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 11:32

což to jo, to sem slyšela že rozeznáš poslíčky od skutečnejch bolestí, jenže já právě žádný poslíčky ani nemám, ale asi to je taky o instinktu…přinejhoršim posílají domu =)) tak tam kdyžtak budu stálý zákazník =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí