Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky.. tak jsme doma.. no pohádali jsme se venku, komedie hadr… ![]()
Už to na mě všechno doléhá..
![]()
taky máte poslední týdny těhu žravou ?
já první měsíce skoro nemohla nic jíst, jen zeleninu a ovoce…ze všeho mi bylo šoufl…pak to bylo lepší ale přibírala jsem ukázkově. Snad ještě ve 36tt jsem měla nahoře jen 10 kg - a za ty dva týdny jsem sežrala na co přišla - ale opravdu - šílený
a nabrala 3kg, asi štěstí že jsem už porodila, kdybych rodila až dnes a nebo ještě přenášela tak sem schopná nabrat na 20 kg ![]()
Monny89 píše:
ahojky.. tak jsme doma.. no pohádali jsme se venku, komedie hadr…Už to na mě všechno doléhá..
![]()
Monny:to bude dobry.. to tim stresem… kdy ten porod prijde… uz bys to rada mela za sebou vid??
zvladnete to oba… nez se prcek narodi…a vrati se to zpet do normalu… uvidis… ![]()
makyna91 píše:Monny89 píše:Monny:to bude dobry.. to tim stresem… kdy ten porod prijde… uz bys to rada mela za sebou vid??
ahojky.. tak jsme doma.. no pohádali jsme se venku, komedie hadr…Už to na mě všechno doléhá..
![]()
zvladnete to oba… nez se prcek narodi…a vrati se to zpet do normalu… uvidis…
Já vím.. on ví, že jsem vystreslá, ale prostě mě teď vytočí sebemenší blbost ![]()
renčo, já vůbec.. teda mám to tak střídavě.. dva dny žeru jak děravá, a dva dny nemám na jídlo ani pomyšlení
![]()
Monny89 píše:makyna91 píše:Já vím.. on ví, že jsem vystreslá, ale prostě mě teď vytočí sebemenší blbostMonny89 píše:Monny:to bude dobry.. to tim stresem… kdy ten porod prijde… uz bys to rada mela za sebou vid??
![]()
jenze oni se do te situace neumi vzit…
a proto se pak i hadaji kvuli ptakovinam…
makyna91 píše:Monny89 píše:jenze oni se do te situace neumi vzit…makyna91 píše:Já vím.. on ví, že jsem vystreslá, ale prostě mě teď vytočí sebemenší blbostMonny89 píše:Monny:to bude dobry.. to tim stresem… kdy ten porod prijde… uz bys to rada mela za sebou vid??
![]()
a proto se pak i hadaji kvuli ptakovinam…
no právě… ale víš jak, on je taky asi vystreslej z toho všeho… je to prostě pro nás oba těžký nu ![]()
Mony, to je jaasný tě ted díky hormonům a stresu rozhodí všechno - máš nárok !!
a máš pravdu…chlapy to opravdu taky prožívají stresově a ještě to nepřiznají tak o to je to horší. Na manžela to dolehlo po porodu - byl týden jak vyměněnej…už se zase dává dohromady…když jsme si pak v klidu popovídali, tak to přiznal…že do porodu to šlo, tím že sem nepřenášela..ale spíš se na nás podepsalo to že ten půl rok bylo náročný těhu a konečně jsme to měli za sebou a mimi zdravý a místo aby nabral energii a radoval se…tak se samozřejmě radoval že je to dobrý a za náma…ale byl týden jak vyměnej, pořád unavenej moc nemluvil…prostě takovej ten stav - že se něco zvládlo a najednou místo nový energie je člověk skoro na dně. hold asi i tatínkové mají poporodní splín ![]()
mě kolikrát během těhu přišlo, že je snad taky těhotnej.. ono se to nezdá, ale i chlapy to asi hodně prožívají
A to si vemte, že pro nás ženský jsou ty stavy normální.. ale co si myslí chlapy, ty z toho musí být úplně mimo
![]()
Mno presne tak Monny, ja toho svyho chlapa hodne obdivuju za to, ze to se mnou vuuubec vydrzel
Nekdy jsem mela totiz sto chuti dat sama sobe minimalne pesti
Ufff. Kazdopadne hodne sil, budete je ted nejvic potrebovat. Az se Davidek narodi, bude Vas dobijet jediny pohled na nej
![]()