Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
monny snad jo
maty třeba tady začnou vyrábět tu zmrzku z mateřskýho mlíka
ale ja bych si teda asi nedala ![]()
speat:
a nerostou jí zoubky?
Vojtíšek a spinkat? kdepak… trápí nás rýma (já jsem ji měla z pátka na sobotu a plivla jsem to na něj). Chudák dvě noci nespal, jak se dávil. Tak byl teď tři dny protivnej jak noc, mamka už z něj chytala poporodní depresi či co to bylo
… Dostali jsme na to solný roztok a dneska konečně v noci spinkal a teď asi dospává, co se dá. Ráno usnul v 7 a teď usnul o půl 12 znovu… ale je to zlatínko. Je to milionový miminko, hezky papá a už se dokonce i směje ![]()
lucienne:
to bych si taky nedala… já ještě neměla odvahu ani to MM ochutnat, i přesto že je moje ![]()
jééé rýmuchu takhle brzo, to mě mrzí. To věřím, že to bylo náročný ![]()
U takhle malejch miminek je to fakt hrozný. A odsávali jste nebo jak jsi to zněj dostala?
děkuju, je fakt sladká ![]()
už volá že chce hamat, takže běžím kojit
speat:
Kačenka je celá maminka
sluší ji to ![]()
neodsávali jsme, nakapala jsem mu do nosánku ten solný roztok a ono to z něj teklo pak samo, tak jsem ho odsávačkou už netrápila.
V postýlce jsem podložila matračku, aby se tím nedusil a teklo to z něj ven… teď je už zase spokojenej…
lucienne:
brrr… se mi při té představě udělalo úplně nevolno
maty1983 píše:
monny:
do porodnice si vem kojeneckou podprsenku a jednorázové tampony do ní…
po porodu ji hned oblíkni a drž se hesla „prsa v teple“, mám vyzkoušeno a teď nevím, co s mlíkem, asi otevřu mlíkárnu
já nosím kojo podprdu už od 3.měsíce… a vložky v ní od 6.měsíce… jak mi to mlezivo pořád teče ![]()
monny:
to jsem měla taky… a v porodnici jsem si prsa obložila třeba třema tamponama, jen aby byly v teple…