Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
19.5.11 11:01

monny:
my ho koupili původně našim, ale ti nám ho nechali. stál do 2000,– a fakt super věc…dneska si dáme těstoviny s kečupem a se sýrem, tatka bude mit obed v praci, tak ho vecer odbydem chlebem ve vajicku :)kdyz teda pohlida bublinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 11:06

maty, no, snad na něj ušetřím po porodu :think: Jinak my dneska budeme mít uzený s brkaší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 11:07

mňaaaam uzeny. bych si dala šunkofleky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 11:09

a copak ty Luci dneska obědváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:11
Beed píše:
Tak já si taky dovolím představit svoje holčičky - vlevo Valentinka, vpravo Karolínka, narodily se 26.3.2011 :)
A já jsem Janča :kytka:

jééé ty jsou tak krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:11
Monny89 píše:
IlkaV píše:
ahoj Monny :mavam:
Ili, co ty tady 8-o Každopádně ahojky :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

no já sem už nějaký ten týden chodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 11:15

Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:18
Beed píše:
Monny89 píše:
Nicollka píše:
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování :D
Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden :palec:

My máme skoro 8 týdnů a ven nesmíme, kvůli váze… prý od 3 kg. Ale ty bych řekla snad už berušky mají, takže… se moc těším, až se budu chlubit :)
A jinak děkuji za uvítání ;) [/

tak to je zajímavý. Já s první malou odcházela z neonatologie když měla rovný dvě kila, to bylo už září, a určitě jsme nedostali žádný omezení, jenom co se týkalo teplot, ale jelikož nebyl prosinec, tak jsme to řešit nemuseli a mohli hned vyrazit ven.
No a teď jsme měli při propuštění 2,5kg a rovnou nám řekli, že není třeba v tomto počasí dělat žádný omezení a můžeme vyrazit s kočárkem ven hned aspoň na chvilku a postupně prodlužovat. A abych pravdu řekla, tak nám ten kočárek ´fakt prospívá. Je poznad den, kdy jsme ven nemohli (nemoc atd…) oproti dnu, kdy jsme aspoň na chvilku venku byly. Pak spí líp i doma a hlavně v noci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:19
Monny89 píše:
Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte? :hug:

jo, dneska je hezky, svítí sluníčko… tak i lepší nálada :lol: malá taky už bez teploty..
a těším se že za chvíli vypadnu ven, teda musím počkat do kojení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 11:19

monny ja asi budu obědvat termix :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 11:20

ilkaV:
ahoj :mavam:

jak je? nezlobí šimonek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 11:22

lucienne:
takhle se odbývat, když ještě nemusíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:27
maty1983 píše:
lucienne:
nevím, jestli je k čemu gratulovat :) aby ze mě pak nebyla chodící kostra… mám z toho docela strach a to fakt „žeru“ jak protržená… v těhu jsem takovouhle spotřebu neměla ani za 2 dny… :)

ty jo, šťastná to ženo. Mě zůstalo asi 10kg a nemůžu s tím hnout. A to mám už měsíc po porodu. Jako nevím co s tím budu dělat. Už jsem se uchýlila i k tomu, že jsem večer cvičila. No a výsledkem bylo, že mě v noci chytly záda při kojení 8-o jakoby taková křeč jsem myslela že mě klepne, resp. jsem nevěděla co s malým, nemohla jsem se otočit ho položit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
19.5.11 11:31
maty1983 píše:
ilkaV:
ahoj :mavam:jak je? nezlobí šimonek?

Šimůnek je zlatíčko hodný. To víc práce dá Baruška, ale vypadá to že se to taky už srovnává. Pořád je nějaká nemocná a když pak nemůže do školky, tak je to náročný jí tu zabavovat. A nejvíc práce má a nejvíc asistence potřebuje, když se kojí :lol:

Akorát mě hrozně začala při kojení bolet levá bradavka a nevím proč, včera už jsem skoro brečela bolestí. I jí poctivě teď mažu. Jako žádný poškození tam nevidím. Ale odpočítávám každou vteřinu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 11:34
IlkaV píše:
Monny89 píše:
Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte? :hug:
jo, dneska je hezky, svítí sluníčko… tak i lepší nálada :lol: malá taky už bez teploty..
a těším se že za chvíli vypadnu ven, teda musím počkat do kojení :lol:

Jojo, taky bych šla s kočárkem… ale teď by se tam na mě koukali jak na idiota… pupek před sebou a prázdnej kočárek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí