Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
monny:
my ho koupili původně našim, ale ti nám ho nechali. stál do 2000,– a fakt super věc…dneska si dáme těstoviny s kečupem a se sýrem, tatka bude mit obed v praci, tak ho vecer odbydem chlebem ve vajicku
kdyz teda pohlida bublinku
maty, no, snad na něj ušetřím po porodu
Jinak my dneska budeme mít uzený s brkaší ![]()
Beed píše:
Tak já si taky dovolím představit svoje holčičky - vlevo Valentinka, vpravo Karolínka, narodily se 26.3.2011
A já jsem Janča
jééé ty jsou tak krásný ![]()
Monny89 píše:IlkaV píše:Ili, co ty tady
ahoj MonnyKaždopádně ahojky
![]()
![]()
![]()
no já sem už nějaký ten týden chodím ![]()
Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte? ![]()
Beed píše:Monny89 píše:Nicollka píše:Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkováníMy máme skoro 8 týdnů a ven nesmíme, kvůli váze… prý od 3 kg. Ale ty bych řekla snad už berušky mají, takže… se moc těším, až se budu chlubit
A jinak děkuji za uvítání[/
tak to je zajímavý. Já s první malou odcházela z neonatologie když měla rovný dvě kila, to bylo už září, a určitě jsme nedostali žádný omezení, jenom co se týkalo teplot, ale jelikož nebyl prosinec, tak jsme to řešit nemuseli a mohli hned vyrazit ven.
No a teď jsme měli při propuštění 2,5kg a rovnou nám řekli, že není třeba v tomto počasí dělat žádný omezení a můžeme vyrazit s kočárkem ven hned aspoň na chvilku a postupně prodlužovat. A abych pravdu řekla, tak nám ten kočárek ´fakt prospívá. Je poznad den, kdy jsme ven nemohli (nemoc atd…) oproti dnu, kdy jsme aspoň na chvilku venku byly. Pak spí líp i doma a hlavně v noci
Monny89 píše:
Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte?
jo, dneska je hezky, svítí sluníčko… tak i lepší nálada
malá taky už bez teploty..
a těším se že za chvíli vypadnu ven, teda musím počkat do kojení ![]()
maty1983 píše:
lucienne:
nevím, jestli je k čemu gratulovataby ze mě pak nebyla chodící kostra… mám z toho docela strach a to fakt „žeru“ jak protržená… v těhu jsem takovouhle spotřebu neměla ani za 2 dny…
ty jo, šťastná to ženo. Mě zůstalo asi 10kg a nemůžu s tím hnout. A to mám už měsíc po porodu. Jako nevím co s tím budu dělat. Už jsem se uchýlila i k tomu, že jsem večer cvičila. No a výsledkem bylo, že mě v noci chytly záda při kojení
jakoby taková křeč jsem myslela že mě klepne, resp. jsem nevěděla co s malým, nemohla jsem se otočit ho položit ![]()
maty1983 píše:
ilkaV:
ahojjak je? nezlobí šimonek?
Šimůnek je zlatíčko hodný. To víc práce dá Baruška, ale vypadá to že se to taky už srovnává. Pořád je nějaká nemocná a když pak nemůže do školky, tak je to náročný jí tu zabavovat. A nejvíc práce má a nejvíc asistence potřebuje, když se kojí ![]()
Akorát mě hrozně začala při kojení bolet levá bradavka a nevím proč, včera už jsem skoro brečela bolestí. I jí poctivě teď mažu. Jako žádný poškození tam nevidím. Ale odpočítávám každou vteřinu ![]()
IlkaV píše:Monny89 píše:jo, dneska je hezky, svítí sluníčko… tak i lepší nálada
Ili, tak to jo, je příjemné tě potkat i jinde… A co? Jakpak to zvládáte?malá taky už bez teploty..
a těším se že za chvíli vypadnu ven, teda musím počkat do kojení
Jojo, taky bych šla s kočárkem… ale teď by se tam na mě koukali jak na idiota… pupek před sebou a prázdnej kočárek
![]()