Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nicolko, to právě tvrdnutí je u mě normální, u poslíčků brečím, ale to vždycky přejde a nic se neděje.. takže se modlím za každý den, aby to konečně už přišlo.. ![]()
Tak dobrou, a uvidíme, jestli se uvidíme ![]()
no, a já si dneska fotila bříško, takže přikládám fotečku
Toto je 40.týden ![]()
Monny89 píše:
no, bolesti - poslíčky mám normálně.. ale šla jsem právě do vany, do horké vany, si zkusit vyvolat porod, páč už mám termín víš… a ono to nezabírá
My jsme si s přítelem den před tím, než mi měli vyvolávat porod, udělali romantický večer
horká vana, milování…
no myslela jsem, že by mi to taky mohlo pomoct vyvolat porod, ale nic se nedělo… ony ty babský rady asi neplatí na každýho ![]()
Monny89 píše:
no, a já si dneska fotila bříško, takže přikládám fotečkuToto je 40.týden
Jééé… to je hezoučký bříško, já jsem ho měla jak sud…
ale naštěstí jenom to bříško.. koukám že ty jsi kromě bříška taky hubeňoučká..
beed, děkuju…
no hubeňoučká, to se říct nedá.. ale v rámci mezí to ještě ujde… Mám nahoře 17kilo celkem ![]()
Monny89 píše:
beed, děkuju…no hubeňoučká, to se říct nedá.. ale v rámci mezí to ještě ujde… Mám nahoře 17kilo celkem
já měla 18..
no a to jsi měla dvě dětičky.. co mám tedy říkat já.. chjooo, jsem jak buřt ![]()
nikolko děkuju ![]()
Týýý jo, taková odvážná, ale taky moc krásný, ještě malinký bříško ![]()
jéé ty más monny to bříško krásně dopředu
ja to mám vražený do boků zatim ![]()
Monny89 píše:
no a to jsi měla dvě dětičky.. co mám tedy říkat já.. chjooo, jsem jak buřt
Kdepak
já jsem měla celkem málo… ale všechno v břiše, tak si to představ, takový 18ti kilový břicho
brzo budou fotky, tak je sem dám ![]()
Moje mamka přibrala se mnou 9 kilo a s bráchama pak s oběma 25 ![]()
lucienne píše:
jéé ty más monny to bříško krásně dopředuja to mám vražený do boků zatim
děkuju, to já mám vše jenom do bříška.. pořád natáhnu kalhoty jako před těhu, akorát je nezapnu přes břicho no.. ale vlezu se do nich pořád ![]()
Beed píše:Monny89 píše:Kdepak
no a to jsi měla dvě dětičky.. co mám tedy říkat já.. chjooo, jsem jak buřtjá jsem měla celkem málo… ale všechno v břiše, tak si to představ, takový 18ti kilový břicho
brzo budou fotky, tak je sem dám
Moje mamka přibrala se mnou 9 kilo a s bráchama pak s oběma 25
já mám právě taky celejch 17kilo jen v břiše ![]()
to máš ale štěsti
ono se i říká že když je to kluk tak to jde do bříška ne? ![]()