Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Beed píše:Monny89 píše:My máme skoro 8 týdnů a ven nesmíme, kvůli váze… prý od 3 kg. Ale ty bych řekla snad už berušky mají, takže… se moc těším, až se budu chlubitNicollka píše:Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování
A jinak děkuji za uvítání
jojo, jak píšu, záleží na zdravotní stránce ![]()
lucienne píše:
monny nezabrala? to je skoda, tak si dej šlofikasnad už nerodíš
beed to věřím že se těšíte
a ven nesmí aby se něčím nenakazili a tak?
no to taky, ale hlavně tím jak jsou malý, neumí si regulovat teplotu… byly v inkubátoru a teď doma musíme udržovat pořád teplo, žádný průvan, takže větráme vždy v místnostech, kde nejsou holky
první vycházka bude krátká, tak 20 minut, a budeme to zvyšovat ![]()
to věřím že se těšíš až se budeš chlubit
to bych byla hodně hrdá maminka ![]()
ja myslela že máš bolesti a když nerodíš tak to ve veně přestane?
to víš já to ještě nemám naštudýrovaný ![]()
no, bolesti - poslíčky mám normálně.. ale šla jsem právě do vany, do horké vany, si zkusit vyvolat porod, páč už mám termín víš… a ono to nezabírá ![]()
a tvrdne břicho nebo něco?
luci no 5 let to si myslim je aj dost. Když bude malá 3letá a ochotná si hrát bude malý 8mi letý někde baby nahánět ![]()
jééé ja sem koukala na ten druhej metřík 2 roky + 9 měsíců. promíííň
Nicolko, no tvrdne mi pořád.. ale to už jsem si zvykla.. malej se teda teď dost vrtí, ale asi prostě mu ta teplá voda udělala dobře, ale necítím se, že bych rodila
![]()
Luci, doufám že to bude už brzy ![]()
Příspěvek upraven 18.05.11 v 21:40
Monny tak držím palce
mě nebolelo vůbec nic, jen mi tvrdlo břicho tak sem si stopovala jak často
no začalo to ve 3 rano po 6ti minutách, pak sprcha pak 5,4,5 minut a v 11:55h byl malý u maminky na břišku, takže držím palce ..
a pro dnes se loučím, tak mě boli zada a tlači a táhne břicho se těším až se natáhnu, tak dobrou zítra. Snad tu Monny nebude
(to je v dobrém)