Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
18.5.11 20:02

to je jasný, třeba nás ty 4 děti přejdou… ale zatim bychom se tomu ani jeden nebranili :) libi se nam velka rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.5.11 20:08

To mě se taky líbí velká rodina. Sama jsem ze tří dětí a bylo to super. Ale když vidím, kolik práce je s jedním miminkem a představím si to čtyřikrát tak nevím, zda bych to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.5.11 20:13

počkej až povyroste… :dance: ja si to samozřejmě ještě nedokážu představit, ale líbilo by se mi to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.5.11 20:17
Speat píše:
To mě se taky líbí velká rodina. Sama jsem ze tří dětí a bylo to super. Ale když vidím, kolik práce je s jedním miminkem a představím si to čtyřikrát tak nevím, zda bych to zvládla.

Já myslím že je to o zvyku :) navíc při tom třetím a čtvrtým už to budeme mít v ruce, a nebudeme vystresovaný z každýho zakňourání :) zkušený matky… ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
18.5.11 20:17

mě jen mrzí že nám nešlo otěhu dřív, aby byli k sobě věkově blíž :( no co už snad i tak si ještě pohrají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.5.11 20:36

U druhýho miminka budeme určitě zkušenější a nebudeme tak vybobkovaný, to je jasný. Ale někdy když v noci potřetí-čtvrtý vstávám ke kojení, tak si říkám, že snad nevstanu. Pak jsem celý den jako mátoha a běhám kolem Kačenky, taky musím vyřit, uklízet, nakupovat…je to prostě mazec. Někdy si vzpomenu, že jsem kdysi měla i svůj život hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 20:49
Speat píše:
Zdravím Monny :dance:

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 20:50

Beed
Ahojky :mavam: jeee, ty jsou krááásné, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.5.11 20:52

nicol vzydt od sebe nebusou zas tak daleko :mrgreen: speat další už bude určitě lepší. všechno budeš mít v ruce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 20:52
Nicollka píše:
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování :D

Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 20:53

a já hlásím, že horká vana nezabrala :cert: :cert: chjoooo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.5.11 20:54

a proč vlastně nesmí ven? ja bych se asi bála kdyby se mi narodilo v únoru v -20 stupních. ale když je takhle hezky tak stejne porad vetrame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 21:00
lucienne píše:
a proč vlastně nesmí ven? ja bych se asi bála kdyby se mi narodilo v únoru v -20 stupních. ale když je takhle hezky tak stejne porad vetrame :nevim:

když mrzne tak je to je jasné… ale v tomhle počasí je to akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.5.11 21:04
Monny89 píše:
Nicollka píše:
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování :D
Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden :palec:

My máme skoro 8 týdnů a ven nesmíme, kvůli váze… prý od 3 kg. Ale ty bych řekla snad už berušky mají, takže… se moc těším, až se budu chlubit :)
A jinak děkuji za uvítání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.5.11 21:07

monny nezabrala? to je skoda, tak si dej šlofika :palec: snad už nerodíš 8-o beed to věřím že se těšíte :) a ven nesmí aby se něčím nenakazili a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí