Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
to je jasný, třeba nás ty 4 děti přejdou… ale zatim bychom se tomu ani jeden nebranili
libi se nam velka rodina
To mě se taky líbí velká rodina. Sama jsem ze tří dětí a bylo to super. Ale když vidím, kolik práce je s jedním miminkem a představím si to čtyřikrát tak nevím, zda bych to zvládla.
počkej až povyroste…
ja si to samozřejmě ještě nedokážu představit, ale líbilo by se mi to ![]()
Speat píše:
To mě se taky líbí velká rodina. Sama jsem ze tří dětí a bylo to super. Ale když vidím, kolik práce je s jedním miminkem a představím si to čtyřikrát tak nevím, zda bych to zvládla.
Já myslím že je to o zvyku
navíc při tom třetím a čtvrtým už to budeme mít v ruce, a nebudeme vystresovaný z každýho zakňourání
zkušený matky… ne?
mě jen mrzí že nám nešlo otěhu dřív, aby byli k sobě věkově blíž
no co už snad i tak si ještě pohrají
U druhýho miminka budeme určitě zkušenější a nebudeme tak vybobkovaný, to je jasný. Ale někdy když v noci potřetí-čtvrtý vstávám ke kojení, tak si říkám, že snad nevstanu. Pak jsem celý den jako mátoha a běhám kolem Kačenky, taky musím vyřit, uklízet, nakupovat…je to prostě mazec. Někdy si vzpomenu, že jsem kdysi měla i svůj život hehe
nicol vzydt od sebe nebusou zas tak daleko
speat další už bude určitě lepší. všechno budeš mít v ruce ![]()
Nicollka píše:
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování
Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden ![]()
a proč vlastně nesmí ven? ja bych se asi bála kdyby se mi narodilo v únoru v -20 stupních. ale když je takhle hezky tak stejne porad vetrame ![]()
lucienne píše:
a proč vlastně nesmí ven? ja bych se asi bála kdyby se mi narodilo v únoru v -20 stupních. ale když je takhle hezky tak stejne porad vetrame
když mrzne tak je to je jasné… ale v tomhle počasí je to akorát
Monny89 píše:Nicollka píše:Záleží na zdravotní situaci, ale holky, z jiné diskuze, co mají už týdenní miminka, tak s nima byli na procházce, takže prakticky hned druhý týden
a miminka můžou od kdy vlastně ven? jak dlouho bývají doma? já se tak těším na kočárkování
My máme skoro 8 týdnů a ven nesmíme, kvůli váze… prý od 3 kg. Ale ty bych řekla snad už berušky mají, takže… se moc těším, až se budu chlubit ![]()
A jinak děkuji za uvítání ![]()
monny nezabrala? to je skoda, tak si dej šlofika
snad už nerodíš
beed to věřím že se těšíte
a ven nesmí aby se něčím nenakazili a tak?