Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jo, to znám, a teď ve 20tt jsi nebyla na velkém UTZ v nemocnici..? ![]()
ve 20tt se prave neukazalo, to jsem byla dokonce na 3d v sanusu v hradci ![]()
Tak to už je co říct teda.. tady v Sanusu mají luxusní vybavení ![]()
A jedeš ještě někdy do HK?
Nu a copak by jsi radši, holku nebo kluka, jaké máš jména? A co z výbavičky už máš? ![]()
ja jdu na ten 3d znovu do sanusu
jinak bych o maličko radši holčičku. a jména mám Lilien/Lukáš
a koupenou mam postylku bez matrace, vaničku, prosteradla, deku a pár oblečků a hraček. nechci moc nakupovat neutralní barvy ![]()
faaakt, tak třeba se potkáme, já bydlím kousek od Sanusu, tak když budu s malým už doma, tak bych ho vzala s kočárkem na procházku ![]()
Lilien, to je kásné jméno, ale kámoška měla fenku která se tak jmenovala, takže já si pod tím jménem představím zlatýho retrívra
Promiň, ale zase jsem si na tu fenu vzpomněla.. ![]()
Tak držím palečky ať je to, co je to, ať je to hlavně zdravé ![]()
Jojo, je mi to jasné, já taky nemám ráda neurální barvy.. ale tak víš jak, holka snese všechno, a kluk se pár kousků růžové nepos.re
Dospělý chlapy taky nosí růžovou ![]()
krásná jména ![]()
teda to tu máte debatku, ja moc chtěla překvapení u prvního ale zvědavost byla větší, a u druhého jsem říkala že to vydržím, no a tak moc sem chtěla holčičku, že jsem se zase hned zeptala
bylo to silnější než já ![]()
jee to se máš že to máš takovej kousíček
a byla jsi tam na tom 3d? jo když se jméno zná z jiné souvislosti tak je to hrozný.
a manželovi jsem ted koupila ruzovou kravatu a hrozne mu sekne
a jaky mas kocarek?
nicol ja bych to nevydržela se nezeptat
ale buh vi jestli mi ted nepřipravi překvapení ažý k porodu ![]()
lucienne píše:
jee to se máš že to máš takovej kousíčeka byla jsi tam na tom 3d? jo když se jméno zná z jiné souvislosti tak je to hrozný.
a manželovi jsem ted koupila ruzovou kravatu a hrozne mu sekne
a jaky mas kocarek?
jojo, já bydlím 4minutky pěšky od Sanusu…
Já jsem chodila na UTZ do fakultky… ![]()
Kočárek mám odkoupený použitý po jednom dítěti - Deltim Fokus, přihazuju fotku, bohužel je v malém formátu ![]()
ten vypadá dobře
ja bydlim na vesnici a jezdit budu hlavně do lesa, takže budu potřebovat nějakou velkou těžkou krávu
ale nic drahýho, nejsem ten kočárkovej tip ![]()
ještě aby jsi si kupovala na kočárkování do lesa nějakej luxus
![]()
a už máš nějaký vyhlídnutý?
bud maked sprinter http://aukro.cz/…9198164.html nebo dorjan danny sport http://www.detskezbozi.com/…1-darek.html ještě uvidíme ![]()
zuziiiiik píše:
Ahojík všem… Tak hlásím, že čtvrteční kontroly jsme se nedočkali… V noci nás to chytlo a už jsme jeli. Natálka se narodila ve čtvrtek 12.5. ve 14:15 s mírama 49 cm a 2950 g![]()
![]()
Všechno proběhlo na jedničku
tak to moc gratuluju ![]()
malinká je krásňoučká ![]()
krásné kočárky ![]()
taky mám kočárek po jednom dítěti
ale jako nový