Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
18.5.11 22:17

ahoj holky. :mavam: Monny podle bříška tipuju chlapečka a Luci ty jak píšeš jestli to máš do boku tak budeš mít princeznu schválně jestli se trefim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 22:19
lucienne píše:
to máš ale štěsti :palec: ono se i říká že když je to kluk tak to jde do bříška ne? :mrgreen:

jojo, to se říká, ale kámoška co je stejně těhu jak já to má všechno v bokách a stehnech a tak čeká kluka… není to pravidlem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.5.11 22:21

díky manco, to bych si přála :hug: ja na to nevěřim, jen vim že se to říká. i že když jim sladký tak to bude holka.. mne tam furt hloda ten tip od dr. ze 13tt ze to bude kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.5.11 22:26

no, půjdu zalehnout.. :mavam: dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
19.5.11 00:47
lucienne píše:
karamelkoooooo jen se chci zeptat kde jsi ten kocar sehnala? na aukru nebo nekde jinde? dík :hug:

Ahoj Lucienne, dnes jsme poprve vyjeli s kocarkem. A ikdyz jsem do nej byla zamilovana uz jak jsme ho koupili, dnes jsem si jen potvrdila, ze to byla uzasna koupe. Prijemnejsi kocar jsem jeste netlacila ;) Jednoznacne DOPORUCUJI. Mela jsem trosku strach z tech prednich otocnych kolecek, jak to uridim, ale krasne a jednoduse se daji ovladat rukojeti, chce to jen malicko treninku a pak uz je to jedna basen ;) Ja jsem ho koupila na ebay, ziju totiz v Anglii. Ale ta pani od ktery ho mame si ho nechala dovezt z Polska. Hodne stesti pri shaneni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
19.5.11 00:50

Zuziiiiiku, MOOOOOOOOOOOOOC gratuluji k prekrasne Natalce. At je zdravoucka, plna sily a dela Vam jen samou radost! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 06:07

díky karamelko! jsi zlatíčko, včera jsem se pro něj definitivně rozhodla :dance: akorát mi přijde že je to každý trochu jiny tip - ty máš přední kolečka blíž u sebe a určitě tam budou i jiné rozdíly :nevim: a kde v anglii žijete? a jak jste si užili první prochajdu? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 06:09

to ahaaaa ty máš palex a já maked. tak to musim ještě prostudovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 07:49

ahoj holky :mavam:

vítám nové maminky :kytka:

zuziiiik:
posíláme obrovskou gratulaci k Natálce, ať jste zdraví a ať vám dělá jen samou radost jako nám Vojtíšek :srdce:

snažila jsem se vás dočíst, pěkně jste se rozepsaly…

máte vybraný krásný kočárky :palec:

holky kila vůbec neřešte, já za celé těhu nabrala 17 kg (7 kg za poslední 2 měsíce, většinou voda - trpěla jsem na otoky), 10 kg jsem jim nechala v porodnici a teď co jsem doma s malým, tak jde každý den váha o 0,5 kg dolů a to jím víc jak v těhu a hlavně energetickou stravu jako čokoládu :)… malej mě doslova vysává. V noci spinká 4 - 6 hodin v kuse, tak se i vyspím, za to ve dne si ten dlabanec musí vynahradit, tak sosá co hodinu… takže fakt se nebojte, jde to hnedka dolů a to jedna báseň…

jinak v úterý jsme byli na kontrole s pupíčkem, máme ho v pořádku, taky nás zvážili, už máme 3.640g a v pátek jdeme na 14ti denní prohlídku :) To už jsme velcí, co?

tak já jdu umýt nádobí, dokud ten náš bublinka spinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.5.11 07:56

dobré ráno, tak uděláme palačinky, kafíčko a jdeme se napapkat ven :) je tam zase krásně.

Tak váha já mám cca 6 nebo 7kg nahoře. A ještě 3 měsíce před sebou. No já jsem na sebe pyšná :) protože s malým jsem nabrala 30kg a to byl masakr. ale taky šilene otoky, tak čekam že zase přijdou i ty jak bude horko. a 8kg mi zůstalo které už se mi nikdy nepodařilo shodit, tak doufam ted naberu o hodně mín, a půjde to dolů vše a snad i něco navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 08:07

maty aspon ze ti vojtisek pres noc spinka :dance: a gratuluju k hubnutí! jen aby se to včas zaseklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 08:20

lucienne:
nevím, jestli je k čemu gratulovat :) aby ze mě pak nebyla chodící kostra… mám z toho docela strach a to fakt „žeru“ jak protržená… v těhu jsem takovouhle spotřebu neměla ani za 2 dny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 08:34

právě, aby se to včas zaseklo :lol: ale zavidim ti ze ti to jde tak rychle dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 09:17

jupíííí..... 3denní hora nádobí je zlikvidovaná… :) mě to tak deptalo :)
malej se akorát probírá k životu, prdí tu jak starej chlap :oops: Ale hlavně, že to jde ven a že se to nedrží v bříšku… :palec:

lucienne:
a co mimi? dává o sobě vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 09:28

to jo, jen at si prdí :) hlavne ze ho to nebude bolet. můj žížaláček se má čile k světu. hrozně ho nebavi když sedim a pracuju :mrgreen: co monny? spí nebo rodí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí