Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky.
Monny podle bříška tipuju chlapečka a Luci ty jak píšeš jestli to máš do boku tak budeš mít princeznu schválně jestli se trefim ![]()
lucienne píše:
to máš ale štěstiono se i říká že když je to kluk tak to jde do bříška ne?
jojo, to se říká, ale kámoška co je stejně těhu jak já to má všechno v bokách a stehnech a tak čeká kluka… není to pravidlem ![]()
díky manco, to bych si přála
ja na to nevěřim, jen vim že se to říká. i že když jim sladký tak to bude holka.. mne tam furt hloda ten tip od dr. ze 13tt ze to bude kluk ![]()
lucienne píše:
karamelkoooooo jen se chci zeptat kde jsi ten kocar sehnala? na aukru nebo nekde jinde? dík
Ahoj Lucienne, dnes jsme poprve vyjeli s kocarkem. A ikdyz jsem do nej byla zamilovana uz jak jsme ho koupili, dnes jsem si jen potvrdila, ze to byla uzasna koupe. Prijemnejsi kocar jsem jeste netlacila
Jednoznacne DOPORUCUJI. Mela jsem trosku strach z tech prednich otocnych kolecek, jak to uridim, ale krasne a jednoduse se daji ovladat rukojeti, chce to jen malicko treninku a pak uz je to jedna basen
Ja jsem ho koupila na ebay, ziju totiz v Anglii. Ale ta pani od ktery ho mame si ho nechala dovezt z Polska. Hodne stesti pri shaneni ![]()
Zuziiiiiku, MOOOOOOOOOOOOOC gratuluji k prekrasne Natalce. At je zdravoucka, plna sily a dela Vam jen samou radost! ![]()
díky karamelko! jsi zlatíčko, včera jsem se pro něj definitivně rozhodla
akorát mi přijde že je to každý trochu jiny tip - ty máš přední kolečka blíž u sebe a určitě tam budou i jiné rozdíly
a kde v anglii žijete? a jak jste si užili první prochajdu? ![]()
to ahaaaa ty máš palex a já maked. tak to musim ještě prostudovat ![]()
ahoj holky ![]()
vítám nové maminky ![]()
zuziiiik:
posíláme obrovskou gratulaci k Natálce, ať jste zdraví a ať vám dělá jen samou radost jako nám Vojtíšek ![]()
snažila jsem se vás dočíst, pěkně jste se rozepsaly…
máte vybraný krásný kočárky ![]()
holky kila vůbec neřešte, já za celé těhu nabrala 17 kg (7 kg za poslední 2 měsíce, většinou voda - trpěla jsem na otoky), 10 kg jsem jim nechala v porodnici a teď co jsem doma s malým, tak jde každý den váha o 0,5 kg dolů a to jím víc jak v těhu a hlavně energetickou stravu jako čokoládu
… malej mě doslova vysává. V noci spinká 4 - 6 hodin v kuse, tak se i vyspím, za to ve dne si ten dlabanec musí vynahradit, tak sosá co hodinu… takže fakt se nebojte, jde to hnedka dolů a to jedna báseň…
jinak v úterý jsme byli na kontrole s pupíčkem, máme ho v pořádku, taky nás zvážili, už máme 3.640g a v pátek jdeme na 14ti denní prohlídku
To už jsme velcí, co?
tak já jdu umýt nádobí, dokud ten náš bublinka spinká ![]()
dobré ráno, tak uděláme palačinky, kafíčko a jdeme se napapkat ven
je tam zase krásně.
Tak váha já mám cca 6 nebo 7kg nahoře. A ještě 3 měsíce před sebou. No já jsem na sebe pyšná
protože s malým jsem nabrala 30kg a to byl masakr. ale taky šilene otoky, tak čekam že zase přijdou i ty jak bude horko. a 8kg mi zůstalo které už se mi nikdy nepodařilo shodit, tak doufam ted naberu o hodně mín, a půjde to dolů vše a snad i něco navíc ![]()
maty aspon ze ti vojtisek pres noc spinka
a gratuluju k hubnutí! jen aby se to včas zaseklo ![]()
lucienne:
nevím, jestli je k čemu gratulovat
aby ze mě pak nebyla chodící kostra… mám z toho docela strach a to fakt „žeru“ jak protržená… v těhu jsem takovouhle spotřebu neměla ani za 2 dny… ![]()
právě, aby se to včas zaseklo
ale zavidim ti ze ti to jde tak rychle dolu ![]()
jupíííí..... 3denní hora nádobí je zlikvidovaná…
mě to tak deptalo ![]()
malej se akorát probírá k životu, prdí tu jak starej chlap
Ale hlavně, že to jde ven a že se to nedrží v bříšku… ![]()
lucienne:
a co mimi? dává o sobě vědět?
to jo, jen at si prdí
hlavne ze ho to nebude bolet. můj žížaláček se má čile k světu. hrozně ho nebavi když sedim a pracuju
co monny? spí nebo rodí? ![]()