Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky jsem je měla citlivé ![]()
Po porodu jsem se nemohla s manželem ani obejmout, jak mě bolely prsa hehe
Hlavně v porodnici radili at si lehnu na břicho, že se bude lépe zavinovat děloha. Ale jak když tě bolí nalitá prsa hehe
jsem zpět
no užívám si dokud to jde. měli bychom otevřít firmičku konečně takže možna budu taky uvazana od po-pa od 6,7h do 16-18h u pc doma. no ale zase kdyz budou penizky, klidně posedim ![]()
speat, nestraš.. já se toho děsím, jak to budu mít, teď v těhu mi vadí jakýkoliv dotyk.. ![]()
Speat píše:
Taky jsem je měla citlivé
Po porodu jsem se nemohla s manželem ani obejmout, jak mě bolely prsa hehe
Hlavně v porodnici radili at si lehnu na břicho, že se bude lépe zavinovat děloha. Ale jak když tě bolí nalitá prsa hehe
jj, malé je půl roku, stále kojím a prsa mám citlivá taky furt…o pořádném pevném objetí s mužem si taky nechávám zdát a ležení na břiše…taky dávno zapomenuto ![]()
Monny:
Ale fakt se to během měsíce upraví a pak už tě nebudou bolet. Co bys pro své miminko nevydržela.
speat, já vím, ale mě je nepříjemný dotyk už od puberty, tak jsem zvědavá jak to bude po porodu.. určitě se pokusím to vydržet za každou cenu… ale bojím se nu ![]()
mně se to asi neupraví když mě to bolí už od 16ti. jen to bude horší ![]()
Já jsem taky nemusela nějaký mazlení nebo tak, nikdy se mi to moc nelíbilo a spíš mě to vadilo. Ale při tom kojení ze začátku je to trochu jiné. Prsa jsou nalitá, takže spíš tlačí a bradavky jak jsou namáhané tak jsou červené a tak jako poštipávali když malá začla pít a pak byli hoodně citlivý protože byly červený. Ale po měsíci už to nebolelo.
ahoj speat ![]()
jak je? co Kačenka?
holky, neděste se předem, třeba vás to ani bolet nebude ![]()
speat:
já je červený vůbec nemám… mám je obě normální, stejný, akorát jedna při přisání, tak 30 vteřin řeže nebo pálí až se mi kroutí prsty u nohou, ta druhá je v poho…
bepantenem mažu, větrám, mlíko máme všude
nejhorší je to v noci… mám pod sebou ručník, peřinu i polštář mokrý.
monny:
do porodnice si vem kojeneckou podprsenku a jednorázové tampony do ní…
po porodu ji hned oblíkni a drž se hesla „prsa v teple“, mám vyzkoušeno a teď nevím, co s mlíkem, asi otevřu mlíkárnu ![]()
Kačenka je Zlatíčko. Zrovna se probudila tak jsem jí musela celou opusinkovat. Tedka tady vedle mě řádí s hračkama.
Asi jí občas ale bolí dásničky, začla si kousat paleček a pořád něco kouše, občas kousne i mě a to hodně bolí. Asi jí svědí dásničky nebo něco a taky dost slintá hehe
A co Vojtíšek? pořád spinká vid?
Maty:
bud ráda, že máš hodně mlíčka, to je suuuupeeer!! časem se to upraví a nebude to všude týct ![]()