Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
19.5.11 12:20

Taky jsem je měla citlivé :-))
Po porodu jsem se nemohla s manželem ani obejmout, jak mě bolely prsa hehe
Hlavně v porodnici radili at si lehnu na břicho, že se bude lépe zavinovat děloha. Ale jak když tě bolí nalitá prsa hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.5.11 12:27

jsem zpět :) no užívám si dokud to jde. měli bychom otevřít firmičku konečně takže možna budu taky uvazana od po-pa od 6,7h do 16-18h u pc doma. no ale zase kdyz budou penizky, klidně posedim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 12:30

speat, nestraš.. já se toho děsím, jak to budu mít, teď v těhu mi vadí jakýkoliv dotyk.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
19.5.11 12:32
Speat píše:
Taky jsem je měla citlivé :-))
Po porodu jsem se nemohla s manželem ani obejmout, jak mě bolely prsa hehe
Hlavně v porodnici radili at si lehnu na břicho, že se bude lépe zavinovat děloha. Ale jak když tě bolí nalitá prsa hehe

jj, malé je půl roku, stále kojím a prsa mám citlivá taky furt…o pořádném pevném objetí s mužem si taky nechávám zdát a ležení na břiše…taky dávno zapomenuto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.5.11 12:33

Monny:
Ale fakt se to během měsíce upraví a pak už tě nebudou bolet. Co bys pro své miminko nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 12:34

speat, já vím, ale mě je nepříjemný dotyk už od puberty, tak jsem zvědavá jak to bude po porodu.. určitě se pokusím to vydržet za každou cenu… ale bojím se nu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.5.11 12:44

mně se to asi neupraví když mě to bolí už od 16ti. jen to bude horší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.5.11 12:47

Já jsem taky nemusela nějaký mazlení nebo tak, nikdy se mi to moc nelíbilo a spíš mě to vadilo. Ale při tom kojení ze začátku je to trochu jiné. Prsa jsou nalitá, takže spíš tlačí a bradavky jak jsou namáhané tak jsou červené a tak jako poštipávali když malá začla pít a pak byli hoodně citlivý protože byly červený. Ale po měsíci už to nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 12:47

ahoj speat :mavam:
jak je? co Kačenka?

holky, neděste se předem, třeba vás to ani bolet nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 12:48

luci, snad to nějak zvládnem :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.5.11 12:49

maty, uvidím nu.. hlavně doufám že budu mít dost mlíčka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 12:53

speat:
já je červený vůbec nemám… mám je obě normální, stejný, akorát jedna při přisání, tak 30 vteřin řeže nebo pálí až se mi kroutí prsty u nohou, ta druhá je v poho…
bepantenem mažu, větrám, mlíko máme všude :) nejhorší je to v noci… mám pod sebou ručník, peřinu i polštář mokrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.5.11 12:54

monny:
do porodnice si vem kojeneckou podprsenku a jednorázové tampony do ní…
po porodu ji hned oblíkni a drž se hesla „prsa v teple“, mám vyzkoušeno a teď nevím, co s mlíkem, asi otevřu mlíkárnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.5.11 12:55

Kačenka je Zlatíčko. Zrovna se probudila tak jsem jí musela celou opusinkovat. Tedka tady vedle mě řádí s hračkama.
Asi jí občas ale bolí dásničky, začla si kousat paleček a pořád něco kouše, občas kousne i mě a to hodně bolí. Asi jí svědí dásničky nebo něco a taky dost slintá hehe

A co Vojtíšek? pořád spinká vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.5.11 12:56

Maty:

bud ráda, že máš hodně mlíčka, to je suuuupeeer!! časem se to upraví a nebude to všude týct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí