Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
9.6.11 16:44

tak to ja asi taky budu muset nekam volat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 16:48
lucienne píše:
tak to ja asi taky budu muset nekam volat :-?

jaké že chceš jméno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 17:07

Lilien. :) v cechach je jich snad 56. tak nevim jestli si to musim nekde schvalovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
9.6.11 17:10

holky Sofie je letos už v některých kalendářích 15.5. Žofie/Sofie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.6.11 17:21

jj Sofie už je v kalendáři se Žofkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 18:09

Zavolej si Luci té paní Knapové, v googlu ji najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 18:58

díky mony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.6.11 19:04

na matriku si klidne mužeš zajit dřív abyspak nemusela s mimnem litat ale to jak kdo já sme nemusela že jsme manžele.

chudatko malí doufám že bude brzy fit a nebudete muset zustat v nemocnici je mi to mooc lito a ten tsrach musí být velikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 19:07

kybli, děkuju… jinak jsou to fakt nervy, tak teď se oba větráme aby nám to dýchalo.. snad bude lépe.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.6.11 19:30

Monny držím palečky.

auuu zase ztvrdla..au au

tady jsem našla Danielka oni budou oba celý táta :D
v knížce Daniel, vpravo Sofi na velke fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.6.11 19:56

mony male blbe pupík usthli a delli to na podruhé tak ještě doma jsme ho meli zalepenej ale naštestí vše ok držím broučkovi palečk at je fit a nemusíte tam bejt mít dite v neocnici je snad to nejhorší ještě na nej koukat mala minulí ok mela prujmy a zvracela 5 dní v kuse už sme jeli taky do nemocnice ještě teda sme tam neoc vypila tak mi řekli že do zítra to mám skusit do dalšího dne a kdyžatk rovou dojet a pak už se to lepšilo naštestí ted jsem se bala aby nechytla neco znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.11 20:22

Sofia

mezi Sofie a Sofia není žádný rozdíl akorát, že psané Sofie se používá v Dánsku (teď už je to i u nás používané) a psané Sofia v Itálii. Matrikářce je to jedno, svátek se slaví stejně 15.5.

Pořiďte si holky knížku od Miloslavy Knappové Jak se bude vaše dítě jmenovat?
Jsou tam všechny jména, které se používají, ve které zemi, významy, zdrobněliny, svátky atd.

Naše první dcera se jmenuje Melisa, taky jsme šli před 3 rokama na matriku, ale né jestli mi to povolí, věděla jsem, že si můžu dát jaké chci jméno, ale chtěli jsme si zaplatit, aby byla v kalendáři, to nám bohužel nevyšlo. Ale když se Melinka narodila bylo jich v ČR asi 7 a teď myslím kolem 100 :-D .Tak nám ji tam třeba jednou napíšou, ale víme podle té knihy, že svátek má 10 března, tak víme kdy jí dát dárek. Teď jsem 24+5 tt a čekáme opět holčičku, já chci Viktorii, protože má svátek v ČR ofic. 10.března, tak aby holky měly svátek zaraz, když budou mít narozky taky zaraz, ale tatínkovi se Viky nelíbí, chtěl Patrika, ten nevyšel, tak asi budeme mít Patricii nebo Dominiku. Nemůžeme se dohodnout. Jen víme, že chceme zas něco moderního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 20:32

tak to by mohla jít i Lilien když je v kalendáři Liliana :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.11 21:07

Možnosti Liliany jsou tu -)
Slov.a Ital. Liliana, Lilla, Lília Špan. Liliana, Fran. Lilian, Něm. Liliana, Liliane,Lilia, Lil(l)i, Lilly, Lil(l) Hol. Lili(an), Švéd. Lilian, Lilien, Dán. Lilian, Lilly, Nor. Lil(l)ian, Liljan,, Ang. Lil(l)ian, Lilith, Lilly, Lilla, Pol. Lilia(na), Rus. Lilija, u nás běžně užívané. Jmeniny: 25. února, odvozené ze jména Alžběta. Dom. podoby Lila, Lilka, Lilinka, Lili, Lilian(k)a

Takže by neměl být problém. Nevím, jak jinde, ale po narození malé došla ve Zlíně matrikářka za náma do porodnice a donesla rodný list. Teď bydlíme v Hodoníně, ale rodit chci znovu ve Zlíně, takže teď budu asi muset já za matrikářkou nebo nevím, jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.6.11 21:57

holky já se ted tak nasrala doslova. Oni ve školce ví že je malý oslabený po mononukleoze a nic nedají vědět. od ponděli ví že tam ma nákej kluk příušnice a nic, ani neřeknou, na nástěnku nic nedají.
Malej mi tu leží od rána v posteli s horečkama, jestli ty příušnice chytil tak budu snad vraždit.
V sobotu máme jet do Sence a další pátek má jet do itálie, vše zaplacené, fakt super a ted jdu čist co to muže udelat se mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí