Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
karamelko ja mulaťátka uplně miluju! POČKEJ AŽ VYROSTE, NEBUSES STIHAT ODHANET HOLKY ![]()
davídek je teda taky super fešák!
juuu maty to už jste pěkně vyrostli
ja rodim v zari takže se veder nebojím ![]()
karamel…ten je dokonalej,taky miluju malý černoušky a mulátka
jj… jsme dlouhani, velikost 56 nam je uz pres tyden mala (jeste ze jsem mela jen 4 bodycka a jedny dupky - se to vubec neunosilo):) velikost 62 je nam ted akorat, jen kdyby nebyla tak siroka (jsme hrozni hubenouri) ![]()
na poslednim mereni jsme meli 55cm a 4.310 g, takze uz se pronesem ![]()
Karamelinka píše:
A jak vidite, uz nam pomalu a jiste tmavne, ten nas misenecek nejkrasnejsi. Prikladam jeste jednu fotecku, kde uvidite ten rozdilZkratka karamelatko jak ma byt
Jéé vy máte krásné miminko, jaké má háro
. Říkame malý prckům (černouškům) čokoládičky, protože jsou tak krásné. Kolem bibiného ve Fryštáku chodí pán (myslím Afričan) a manželka je Češka, mají myslím 3 chlapečky, ale tak krásné, poslední ještě vozí v kočárku a malý je úžasný. Segra říkala, že se jí to líbí a že chce taky jednou malou čokoládičku
.
ja bych taky moc chtela ale manzel se k tomu nestavi moc pozitivně
![]()
Juu, dekuju Ivko, byla jsem sama zvedava, co se nam to vlastne vyklube a vypada to, ze bude mit presne takovou napul barvicku, jakou jsme si prali. Mno jeste nam tmavne…a vlasatej je po mne, ja se narodila s vlasky na ramena a kdyz jsem zacinala chodit, uz jsem mela dva poradny culiky.
Jinak my jsme vanilka, cokoladek a karamelatko
![]()
lucienne píše:
ja bych taky moc chtela ale manzel se k tomu nestavi moc pozitivně![]()
Jo a dekuju Culie ![]()
Mimochodem ja naopak cely tehotenstvi mela sny jen o bilem miminku, nejak jsem si svoje nedovedla predstavit jiny…
není za co,je to upřímný…vždycky když vidím malýho černouška,tak bych si ho chtěla pomuchlovat,jsou dokonaly…
Moje nej kámoška z Prahy je černoška.. a má syna s bývalým černochem.. a druhýho syna s manželem čechem - no povím vám, jeden krásnější než druhej
![]()