Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
22.6.11 13:05
IvkaH píše:
Monny89 píše:
IvkaH píše:
Monny89 píše:
no, tak byla bych sledována kvůli jizvě že jo… ale jako nevím nevím, radši bych císaře, protože prožít si znova 37hodin v kontrakcích fakt nechci :roll:
Jenže císař tě bude bolet, dýl jak obyč. porod. Ta jizva se hojí dýl, jak to dole po norm. porodu. Já mám s císaře hrůzu, ani kdyby mi za něj někdo dával prachy, tak bych do něj dobrovolně nešla, jedině, že by ho doktor nařídil, jinak ne. Bojím se ho jak čert kříže.
Já vím, ale já už jednoho císaře měla, takže druhý porod by byl taky císař asi.. :nevim:
To nemusí, já se mamině narodila císařem a segra za necelé dva roky přirozeně. Není nutné znovu rodit císařem, jen teď tuším říkají, že bys neměla 2 roky po císaři otěhotnět, aby se neublížilo děloze a stehům, před tím to neřešili. Máma říká, že druhý porod měla skvělý a pohodový oproti císaři, nevím já rodila přirozeně. Moje známá si o něj dobrovolně řekla, prý neumí rodit normálně. Pokud to nařídí doktor, tak ano to se musí, ale dobrovolně to nechápu. Hlavně nenechávej mimiško samotné. My chtěli z manželem jen jedináčka, aby jsme ji dostatečně zabezpečili, ale když nad tím teď přemýšlím, tak by to bylo sobecké a malou by jsme ochudili. Jsem ráda, že bude mít sestru, když se postaráme o jednu, tak zvládneme i druhou holčičku, ale před tím nám to nějak přišlo nereálné :zed: :think:

Juu Ivko, to je moje rec, postarate se o jednu, zvladnete i druhou ;) A presne tak, hodne by byla ochuzena o to stesti mit sourozence. Ja jsem uz dnes rozhodnuta, ze Oli bude mit sourozence minimalne jednoho. Ikdyz ono se to snadno rekne, kdyz mame prvni mimi teprve chvilicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.6.11 13:08

Ivko, malymu je necelych sedm tydnu. Volala mi vcera vecer pak kamaradka a poradila mi nahrat polstarek plneny seminky a to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.11 13:09
Karamelinka píše:
Ahoj holky,

Luci mooooc gratuluji k princezne, tak uz si klidna, kdyz vis, vid? ;) At zije ruzovoucke nakupovani :palec:

Monny, to se ti taky vubec nedivim, je to po porodu Davidka pochoppitelny. Na druhou stranu tak jak je kazda zena jina a mimi jiny tak i kazdy tehotenstvi a porod, takze co ty vis, treba druhy pujde ven hladce. Jak pise Ivka, jeste si to s cisarem rozmysli… mno mas doooost casu ;)

Jo ja jsem holt vecna optimistka. Ikdyz vcera me optimismus presel, kdyz Oli vecer plakal 5 hodin a my uz nevedeli co delat. Bylo to k uzoufani, jelikoz jindy je jak andilek a tentokrat nic nepomahalo :((
Vim, ze to maji jiny maminky mnohem tezsi, ale ja jsem tu bezmoc regulerne obulela, kdyz byl malej s tatinkem. Oli totiz odmital i prs a to uz jsem mela strach, jestli mi nezkyslo mliko nebo tak… no peklo na zemi. Ale uz mame dnes zasejc andilka.
Na druhou stranu bez takovych veceru bychom si neuvedomovali, jak mame hodnyho chlapecka, ze jo? :srdce:

Aha už jsem si všimla toho metru :zed: :mrgreen: . Nesnědla si třeba něco s čeho ho bolelo bříško a měl pak takové trápení? To je to nejhorší, že takové mimiško maličké ještě nedokáže říct, co ho bolí nebo trápí. Jak jsem šťastná, že Meliská od 2 roků řekne bolí bříško, bolí hlavička, je mi špatně, to je potom jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.6.11 13:27
IvkaH píše:
Karamelinka píše:
Ahoj holky,

Luci mooooc gratuluji k princezne, tak uz si klidna, kdyz vis, vid? ;) At zije ruzovoucke nakupovani :palec:

Monny, to se ti taky vubec nedivim, je to po porodu Davidka pochoppitelny. Na druhou stranu tak jak je kazda zena jina a mimi jiny tak i kazdy tehotenstvi a porod, takze co ty vis, treba druhy pujde ven hladce. Jak pise Ivka, jeste si to s cisarem rozmysli… mno mas doooost casu ;)

Jo ja jsem holt vecna optimistka. Ikdyz vcera me optimismus presel, kdyz Oli vecer plakal 5 hodin a my uz nevedeli co delat. Bylo to k uzoufani, jelikoz jindy je jak andilek a tentokrat nic nepomahalo :((
Vim, ze to maji jiny maminky mnohem tezsi, ale ja jsem tu bezmoc regulerne obulela, kdyz byl malej s tatinkem. Oli totiz odmital i prs a to uz jsem mela strach, jestli mi nezkyslo mliko nebo tak… no peklo na zemi. Ale uz mame dnes zasejc andilka.
Na druhou stranu bez takovych veceru bychom si neuvedomovali, jak mame hodnyho chlapecka, ze jo? :srdce:
Aha už jsem si všimla toho metru :zed: :mrgreen: . Nesnědla si třeba něco s čeho ho bolelo bříško a měl pak takové trápení? To je to nejhorší, že takové mimiško maličké ještě nedokáže říct, co ho bolí nebo trápí. Jak jsem šťastná, že Meliská od 2 roků řekne bolí bříško, bolí hlavička, je mi špatně, to je potom jednodušší.

Praveze at premyslim jak premyslim, nic me nenapada. Jedla jsem kureci polivku dva dny (uvarila jsem ji „kotel“) a jinak jsem nejedla nic neobvyklyho… Myslim si, ze se to holt tak nekdy stane, ze maji boleni i tak. A obzvlast kluci. Nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.6.11 13:29

díky karamel. snad bude oliverek zase hodny a vesely miminko. je mi jich lito když je trapi briska a zoubky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.11 13:34
Karamelinka píše:
IvkaH píše:
Karamelinka píše:
Ahoj holky,

Praveze at premyslim jak premyslim, nic me nenapada. Jedla jsem kureci polivku dva dny (uvarila jsem ji „kotel“) a jinak jsem nejedla nic neobvyklyho… Myslim si, ze se to holt tak nekdy stane, ze maji boleni i tak. A obzvlast kluci. Nebo?

Asi jo, kluci prý mívají boleníčko, ale aspoň, že něco zabralo, horší by bylo, kdyby to nezabralo. Taky jsme mívali amoky a hysterii hlavně v noci, když nám ve 4 měs. začly lézt zuby, měla rudé tváře, trošku průjem, horečky a někdy chytla amok, ale né pokaždé, ale vždycky zabrala jediná věc, že jsme si ji vzali k sobě do postele a tak jsme si ji tam naučili spát s námi :). Nakonec s námi spala do dvou let denodenně , na 2 narozky dostala svoji velkou postel, aby jsme se jí zbavili :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.6.11 13:44

My jsme ho taky vzali k sobe, ale ani to nezabiralo. Zkratka jak rikam, zkusili jsme snad vsechno :( Ale vazne „diky bohu“ za ty nahrivaci polstarky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 18:12

Karamel - mě včera Davídek prořval celý odpoledne, od 15h do 23h… pořád jenom plakal asi bříško a prdíky, ale byly to fakt nervy, už jsem chytala depky, že mu nemůžu pomoct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.6.11 18:14

to chapu. musi to byt hrozne kdyz nemuzete mimcu pomoct :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
22.6.11 18:16
Monny89 píše:
IvkaH píše:
Monny89 píše:
no, tak byla bych sledována kvůli jizvě že jo… ale jako nevím nevím, radši bych císaře, protože prožít si znova 37hodin v kontrakcích fakt nechci :roll:
Jenže císař tě bude bolet, dýl jak obyč. porod. Ta jizva se hojí dýl, jak to dole po norm. porodu. Já mám s císaře hrůzu, ani kdyby mi za něj někdo dával prachy, tak bych do něj dobrovolně nešla, jedině, že by ho doktor nařídil, jinak ne. Bojím se ho jak čert kříže.
Já vím, ale já už jednoho císaře měla, takže druhý porod by byl taky císař asi.. :nevim:

jako treba u me , monny , jo :lol: ? A na kvetnu je prece jeste Janinka s dvojcatkama , ta rodila normalne rok po cisari , tak to vis ze to jde po cisari rodit normalne :-)

se omlouvam ze sem lezu ,nahodou jsem na tuhle diskusi narazila a s monny se zname z kvetna a mam tedy taky miminko letosni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 18:21

zuzi 8-o 8-o :cert: :cert: co sem lezeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No, já ti nevím… nějak si prostě myslím, že s prvním porodem nemám sílu na to zvládnout normální porod, když jsem se za 38hodin neotevřela ani o 1cm :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
22.6.11 18:44

monny , :mrgreen: . hele ted to je takovy cerstvy , za par let budes treba mluvit jinak :-) , ale tak chapu tvoje pocity , ze bys treba radsi zvolila rovnou cisare, ale kdybys chtela zkusit normalni porod , tak urcite muzes, neznamena ze jednou cisar dalsi taky cisar :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 18:48

zuzi :mrgreen: No, je mi to jasný, ale víš jak, myslím si že když jsem se prostě neotvírala, tak se otvírat nebudu a nějaký 38hodinový vyvolávačky fakt nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
22.6.11 19:48

holky díky, mudr. mi napíše omluvenku, i když ono je fakt že mi neni moc dobře, boli mě břicho, no dnes počítám zatím 12× tvrdnutí a divná bolest a návaly. Ve středu KO a přeměření prcinky, tak snad bude v pohodě vše, a tak v půli srpna může ven :D

monny ale uvidiš chce to čas a mimčo zse bude. Malý ti to vše ještě tolikrát vynahradí :D

Luci jeeeej no velkáááá gratulace :D další princezna :D

jojo prdíky mě taky natrápili s malým, koupila jsem rourku a to moc pomohlo, jeden den od odpoledne do 4 do rana jsem chovala a on řval a řval a to uz sem řvala aj ja a nevedela sem co. Rano jsem zavedla rourku z lekarny a byl klid, to byli prdance :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 19:52

nicol, rourku mám doma, ale je to fakt až krajní možnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie