Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
16.6.11 20:04

karamelko a odkud manzel je? :dance: cernosky jsou taky ale pekny, hlavne maji pekne postaveni těla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 20:59

Muj manzel je z Gambie, je to malicka nudlicka vedle Senegalu. Pozor, neplest si se Zambii, sama jsem mela z kraje problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.6.11 09:05

jeee teda to je zajímavý :palec: aon jel pracovat do gb a tam jste se poznali? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
17.6.11 12:17

Dobre ranko vsem,
my jsme si dnes prispali. Oba jsme byli lini, tak jsme to zalomili hned jak nam tatka odesel do prace ;)
Jo Lucienne, presne tak, vlastne jsme se poznali v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.6.11 15:50

juu to je lovestory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.6.11 20:12

ahojte holky, já prostě svýho synáčka miluju, byl to dnes náročný den, ale zítra dojede MM a bude to rychleji utíkat.
Už včera večer se mě Danielko ptal „a maminko nebudeš se tady bát? zavolej tátu at dojede, a maminko a nebudeš plakat? nebudeš smutná?“ No prostě miláček. Ve 12 odjíždel s dědou a bábou směr ELBA italie. Od rána se těšil do busu, a kdyz vyjížděli, mával a posílal pusinky a já se držela a jak zatočili tak sem plakala. Tolik pusinek co mi poslal. No pak mi bába napsala že usnul a spal 3 hodiny, pak chvilku plakal že se o maminku boji, ale že už se zase těší moc na moře. Já vím uteče to jako voda, a ten návrat ten bude nejhorši, to budou krokodýli slzy :D Užije si to tam, jen ta dálka to je pro mě nové a poprvé.

krásná miminka máte, já už chci takyyy :D a mulatáčci ti jsou fakt nejužasnějši, krasni :) nooo to bude doma nevěst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
18.6.11 09:45

nicol teda ten tvuj synacek je zlaticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
22.6.11 09:04

holky ja mam hroznej pocit, mám na dnes objednání na pracák až do Vyškova na nějakou přednášku nebo co, že jak se po rodičáku navrátit do práce. Já se tam ale nemám jak dostat, na autobus nemám ani korunu. Nevím co mám dělat a nechápu když na pracáku ví že jsem v 30tt proč mě zvou na takové hovadiny, sedět mi nedělá vůbec dobře, pořád mi tvrdne břicho, takže bud ležím, nebo chodim. už jsem se naučila jist v posteli. Tak já nevím co mám dělat. No když mě vyřadí tak mě vyřadí. Manžel tu měl být ráno, ale volal že včera peníze ještě nedošli na účet, a dojede až dnes večer. :((

No a jinak noc beze změn, usla jsem nkdy 0:00h, wc v 1:50, 3:40, budiček 5:40h … takže ani vyspana nejsem ale vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 09:12

Nicol, já jsem taky byla na pracáku a nikdo mě nikam nezval 8-o To tedy nechápu, co to po tobě chtějí.. jim normálně řekni, že nemůžeš, že máš klidový režim.. nevím, něco jim nakecej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.11 09:43
Nicollka píše:
holky ja mam hroznej pocit, mám na dnes objednání na pracák až do Vyškova na nějakou přednášku nebo co, že jak se po rodičáku navrátit do práce. Já se tam ale nemám jak dostat, na autobus nemám ani korunu. Nevím co mám dělat a nechápu když na pracáku ví že jsem v 30tt proč mě zvou na takové hovadiny, sedět mi nedělá vůbec dobře, pořád mi tvrdne břicho, takže bud ležím, nebo chodim. už jsem se naučila jist v posteli. Tak já nevím co mám dělat. No když mě vyřadí tak mě vyřadí. Manžel tu měl být ráno, ale volal že včera peníze ještě nedošli na účet, a dojede až dnes večer. :((No a jinak noc beze změn, usla jsem nkdy 0:00h, wc v 1:50, 3:40, budiček 5:40h … takže ani vyspana nejsem ale vubec

Oni to dělají, protože za každého jednoho, dostávají dotace od státu pro ten úřad práce, také si tím dělají jakoby průzkum o spolehlivosti, nebo jak bych to řekla tzn. pokud se nedostavíš, tak tě můžou zaškatulkovat do nespolehlivých a pak po MD nebudeš mít třeba nárok na rekvalifikaci, pokud nebudeš dělat rekvalifikaci nedostaneš po nějaké době podporu atd. je to takový začarovaný kruh. Víš co udělej, jestli máš blízko doktora (gyn.) jdi k němu ať ti dá potvrzení, že si tam byla, že ti bylo těžko, aby si měla případně potvrzení pro ten ÚP. Pokud máš rozumného doktora, tak nebude dělat problémy a napíše ti jakoby omluvenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.11 09:53

A ještě jednu věc Nicol, jestli máš třeba facebook, nebo jinou sociální síť, tak bacha co tam píšeš o tom proč si šla na ÚP nebo ne, nebo na schůzky, kam tě poslali, raději to nikde nekomentuj. Dokud tě oni platí, tak jsou tví zaměstnavatelé a můžou si tě kdekoliv proklepnout, jestli se jen nevymlouváš. Čím víc lidí vyřadí, tím líp. Ono vždycky záleží na úřednici, která tě má na starost, pokud je to kráva, tak tě někam pošle i ve 35 tt. Byla jsem na ÚP na praxi při škole a je to mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.6.11 10:43

ahoj holky. s pracakem nemam zkušenost. ale jdu vam rict veselou novinu že budeme mit holčičku :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:45

Luci - gratulace obrovská :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
22.6.11 10:50

děkuju moni, mame velkou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 10:59

to věřím, a tiše závidím.. :oops: Ale užívej si to, a nakupuj vše v růžové :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí