Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
teda karamelko to je super fotka! a ta zelena
ja nakonec koupila inglesina magnum. byla to laska na prvni pohled ![]()
Ivko:
Nemela, chce to jen trosku cviku a pak je to uzasne jednoduchy, obzvlast v autobusu. Ja jsem prave nechtela cerny kocarek ani zadarmo
Mam rada barvicky.
Luci:
Wow, vybrala jsi nadherny, chapu, ze ses zamilovala
My jdeme naproti tatinkovi, zatim papa
švagrové se to vykotilo až to měla na sporťák, říkala, že je to nějak nestabilní ty tříkolky, ale tak ty bys to měla mít ok, když tam máš taky dvojité ty kola. My máme ve před dvě dvojité, dají se odemykat, zamykat, jsem spokojená, hlavně, že do podvozku pasovala auto sedačka, ještě počkám pár týdnů a vytáhnu ho ze sklepa a nachystám maličké. Ono zas tak nevadí, že je černý, protože máme růžovou deku, holky mají vše růžové a fialové, když tam dám i nějakou hračku, tak to taky bude barevnější. Ale ten tvůj je nádherný, to jsou přesně moje oblíbené barvy, moc krásný ![]()
Dekuju Ivko,
jak rikam, jsme moc spokojeni. Ale vic nez na barvach samozrejme zalezi na funkcnosti, to je jasny ![]()
díky karamelko
uvidim jak to s nim pujde, ale snad mi vydrzi aspon na 2 dětičky
chtela jsem manzelovi natočit boule na břichu a sotva to zapnu tak přestane
to dítě si z nás dělá normálně srandu
karamelko mas nejakou novou fotecku vašeho broučka? ![]()
dobré ránko, my měly super noc, brouček spinkal
to bylo asi tím zatměním že..?
![]()
to je presny Luci, nas malej delal presne to samy. Dokonce ikdyz jsem sedela na gauci vedle tatinka a rekla jsem tatinkovi at se podiva, v tu chvilku malej prestal. Jakoby rozumnel a to jsem nekdy tatku i jen cvrnkla prstama, aby to malej neslysel a stejne prestal
Jsou to kujoni, ty nase mimiska ![]()
Pridavam fotecku naseho spiciho andilka. Uz byva cim dal tim dyl vzhuru, tak si uzivame ![]()
Je mooooc hodnej, sice jasneze obcas place a hodne si vyzaduje maminku. Jak zacne drzet hlavicku, budu ho nosit doma v nositku, bude to tak pro oba prijemnejsi
![]()
karamelko ten je tak nadhernej
mně to právě taky děla když to chci manželovi ukazat, tak sem myslela že to natočim a taky prd
to bude asi pěknej mamánek
monny mas taky nejakou fotecku davidka? ![]()
A jak vidite, uz nam pomalu a jiste tmavne, ten nas misenecek nejkrasnejsi. Prikladam jeste jednu fotecku, kde uvidite ten rozdil
Zkratka karamelatko jak ma byt ![]()
ahoj holky ![]()
dlouho jsem tu nebyla… prace dava zabrat ve spolceni s malym
navicjsme byli na vikend u nasich, tak jsme si odpocali nebo aspon vojtisek ![]()
monny:
jsem rada, ze jste oba v poradku a ze ti dneska davidek spinkal
lucienne:
hezky kocarek, snad se v nem bude miminku libit… nam je v kocarku porad vedro a to mame svetly kocar a jezdime jen v plince a kocarek mame uplne odstrojeny
karamelinka:
taky hezky kocarek, jak se ma Olik? doufam, ze se vam dari dobre…
holky, nam bude zitra 6 tydnu a uz jsme se 2× otocili… on my snad za chvilku bude behat…
Karamel - ten je krásnej.. a jak je snědej.. bože já sněďátka zbožnuju
![]()
Luci - fotečky jsou zde https://www.emimino.cz/…idek-3-6042/
maty
![]()
karamelinko, ten je krasnej
taky vam sem dam fotecku ze vcerejska…
Diky Luci.
Ahoj Maty,
Oli se ma bajecne, prave si dava 20
Koukam, ze ten Vas krasnej bobanek ma taky nohy dlouhy jak tyden pred vyplatou
![]()
Wow a uz se otacite, no teda, nejsikovnejsi
Nas maly uz celkem jiste drzi hlavicku a zveda se nekdy tak vysoko i pri spani na brisku, ze nechapeme ![]()
Dobre ranko Monny,
Davidek je k upusinkovani, rozkosnatko malickaty
![]()
Jo nas Olivek uz konecne tmavne, vsak bylo divny, ze se tak cernymu tatinkovi narodilo takovy belatko ![]()
Maty - krásnej ![]()
Karamel - jojo, já mulatky ráda, i černochy.. ale před manželem o tom nemluvím.. vždycky jsem chtěla mulata, jako dítě myslím.. ale hold se nedočkám.. ale to neva.. prostě mi přijdou malinkatý černoušci k sežrání
![]()
No vidis Monny,
me to naopak nikdy ani nenapadlo, ze bych nekdy s cernochem… Srdci neporucis. A taky mi vsichni v tehotenstvi rikali, ze nevideli osklivy mulatko, takze jsem byla hned klidnejsi
A dnes, kdyz koukam na Oliverka, je dokonalejsi nez vsechny moje nejlepsi predstavy o nem.