Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
15.6.11 17:24

teda karamelko to je super fotka! a ta zelena :palec: ja nakonec koupila inglesina magnum. byla to laska na prvni pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
15.6.11 17:48

Ivko:
Nemela, chce to jen trosku cviku a pak je to uzasne jednoduchy, obzvlast v autobusu. Ja jsem prave nechtela cerny kocarek ani zadarmo ;) Mam rada barvicky.
Luci:
Wow, vybrala jsi nadherny, chapu, ze ses zamilovala ;) My jdeme naproti tatinkovi, zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.6.11 18:28

švagrové se to vykotilo až to měla na sporťák, říkala, že je to nějak nestabilní ty tříkolky, ale tak ty bys to měla mít ok, když tam máš taky dvojité ty kola. My máme ve před dvě dvojité, dají se odemykat, zamykat, jsem spokojená, hlavně, že do podvozku pasovala auto sedačka, ještě počkám pár týdnů a vytáhnu ho ze sklepa a nachystám maličké. Ono zas tak nevadí, že je černý, protože máme růžovou deku, holky mají vše růžové a fialové, když tam dám i nějakou hračku, tak to taky bude barevnější. Ale ten tvůj je nádherný, to jsou přesně moje oblíbené barvy, moc krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 08:32

Dekuju Ivko,
jak rikam, jsme moc spokojeni. Ale vic nez na barvach samozrejme zalezi na funkcnosti, to je jasny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.6.11 08:36

díky karamelko :dance: uvidim jak to s nim pujde, ale snad mi vydrzi aspon na 2 dětičky :dance: chtela jsem manzelovi natočit boule na břichu a sotva to zapnu tak přestane :lol: to dítě si z nás dělá normálně srandu :lol: karamelko mas nejakou novou fotecku vašeho broučka? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.6.11 08:42

dobré ránko, my měly super noc, brouček spinkal :pankac: :pankac: to bylo asi tím zatměním že..? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 08:47

:D :D :D to je presny Luci, nas malej delal presne to samy. Dokonce ikdyz jsem sedela na gauci vedle tatinka a rekla jsem tatinkovi at se podiva, v tu chvilku malej prestal. Jakoby rozumnel a to jsem nekdy tatku i jen cvrnkla prstama, aby to malej neslysel a stejne prestal :D :D Jsou to kujoni, ty nase mimiska ;)
Pridavam fotecku naseho spiciho andilka. Uz byva cim dal tim dyl vzhuru, tak si uzivame :dance:
Je mooooc hodnej, sice jasneze obcas place a hodne si vyzaduje maminku. Jak zacne drzet hlavicku, budu ho nosit doma v nositku, bude to tak pro oba prijemnejsi :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.6.11 08:51

karamelko ten je tak nadhernej :srdce: mně to právě taky děla když to chci manželovi ukazat, tak sem myslela že to natočim a taky prd :mrgreen: to bude asi pěknej mamánek :lol: monny mas taky nejakou fotecku davidka? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 08:52

A jak vidite, uz nam pomalu a jiste tmavne, ten nas misenecek nejkrasnejsi. Prikladam jeste jednu fotecku, kde uvidite ten rozdil ;) Zkratka karamelatko jak ma byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.6.11 09:01

ahoj holky :mavam:

dlouho jsem tu nebyla… prace dava zabrat ve spolceni s malym :D navicjsme byli na vikend u nasich, tak jsme si odpocali nebo aspon vojtisek :D

monny:
jsem rada, ze jste oba v poradku a ze ti dneska davidek spinkal

lucienne:
hezky kocarek, snad se v nem bude miminku libit… nam je v kocarku porad vedro a to mame svetly kocar a jezdime jen v plince a kocarek mame uplne odstrojeny

karamelinka:
taky hezky kocarek, jak se ma Olik? doufam, ze se vam dari dobre…

holky, nam bude zitra 6 tydnu a uz jsme se 2× otocili… on my snad za chvilku bude behat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.6.11 09:03

Karamel - ten je krásnej.. a jak je snědej.. bože já sněďátka zbožnuju :huban: :huban:
Luci - fotečky jsou zde https://www.emimino.cz/…idek-3-6042/
maty :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
16.6.11 09:15

karamelinko, ten je krasnej

taky vam sem dam fotecku ze vcerejska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 09:46

Diky Luci.

Ahoj Maty,
Oli se ma bajecne, prave si dava 20 :-) Koukam, ze ten Vas krasnej bobanek ma taky nohy dlouhy jak tyden pred vyplatou ;) :D
Wow a uz se otacite, no teda, nejsikovnejsi :-* Nas maly uz celkem jiste drzi hlavicku a zveda se nekdy tak vysoko i pri spani na brisku, ze nechapeme :D

Dobre ranko Monny,
Davidek je k upusinkovani, rozkosnatko malickaty :srdce: :huban:
Jo nas Olivek uz konecne tmavne, vsak bylo divny, ze se tak cernymu tatinkovi narodilo takovy belatko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.6.11 09:50

Maty - krásnej :huban:
Karamel - jojo, já mulatky ráda, i černochy.. ale před manželem o tom nemluvím.. vždycky jsem chtěla mulata, jako dítě myslím.. ale hold se nedočkám.. ale to neva.. prostě mi přijdou malinkatý černoušci k sežrání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.6.11 10:07

No vidis Monny,
me to naopak nikdy ani nenapadlo, ze bych nekdy s cernochem… Srdci neporucis. A taky mi vsichni v tehotenstvi rikali, ze nevideli osklivy mulatko, takze jsem byla hned klidnejsi :D A dnes, kdyz koukam na Oliverka, je dokonalejsi nez vsechny moje nejlepsi predstavy o nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí