Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
14.3.12 16:47

Luci :mavam: :mavam:

Mě na FB máš, tak to tu nebudu spamovat fotkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
14.3.12 17:06

I ty jedna soukromnice, ja bych taky rada videla, jak Davidek vyrostl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.3.12 17:09

Máš FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
14.3.12 17:12

jj, uz jsem ti napsala sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.3.12 17:18

Máš tam žádost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.3.12 20:07

karamelko ja toho oliverka miluju, toho bych tak chtěla nafotit, ty kurdlinky :srdce: :srdce: :srdce: Manco poslala jsem ti žádost :) maty mně by šlehlo 5× za noc vstávat, Lili spí celou noc a když je jooo zle tak se vzbudí ve tři, nakrmí se a usne :mrgreen: Jinak Lili bude asi modelkou - má 6 měsíců a 70 cm (když se narodila měla 47 8o ) a náušničky má nastřelené a žádný problém, ani to neměla červené po tom nastřelení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.3.12 08:46

Ahoj holky,

tak my jsme dnes noc probdeli, malej temer nespal, lépe budil se po 20 minutách :zed: takze jsem na prasky ja i manza :D, kterej mi vcera rikal, ze jsem v posledni dobe nejak extra unavena… a kdyz se malej do pulnoci vzbudil 15×, tak jsem vzbudila manzu, at si to taky uzije… rano, sklopil usi a omluvil se, pry se ani nedivi, jestli to mam s vojtou takhle ob den… :zed:

Lucienne:
hezká fotečka lilinky, je z ni pekna slecna :palec: A pekne vyrostla :palec:

Manca:
Ade to take slusi na fotecce

Karamelinko:
Oli je proste cupr chlap :palec:

Nas Vojtik je tu :D Jedna fotka i se segrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.3.12 09:10

Ahoj holky,
maty, no co to je, to je fakt hrozný. 8o :roll: Malá mě taky umí pěkně potrápit, ale tohle je fakt moc. Dnes zase super, dostala večer kolem té desáte a probudila se až ve tři, pak teda hned v pět, ale i tak je to super. :dance: Před dvěma dny jsem ji nechala trošku vyplakat, viz. popis včera, a ono to funguje… no abych to nezakřikla. Nechceš to taky zkusit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
15.3.12 09:12
maty1983 píše:
Ahoj holky,

tak my jsme dnes noc probdeli, malej temer nespal, lépe budil se po 20 minutách :zed: takze jsem na prasky ja i manza :D, kterej mi vcera rikal, ze jsem v posledni dobe nejak extra unavena… a kdyz se malej do pulnoci vzbudil 15×, tak jsem vzbudila manzu, at si to taky uzije… rano, sklopil usi a omluvil se, pry se ani nedivi, jestli to mam s vojtou takhle ob den… :zed:

Lucienne:
hezká fotečka lilinky, je z ni pekna slecna :palec: A pekne vyrostla :palec:

Manca:
Ade to take slusi na fotecce

Karamelinko:
Oli je proste cupr chlap :palec:

Nas Vojtik je tu :D Jedna fotka i se segrou :)

Jééé Maty ten je krásnej a velikej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.3.12 10:39

Yvetta:
tak to ti zavidim, to bych taky chtěla, aspoň dvě noci za sebou. Vyplakat jsme zkouseli, ale nepomohlo to, dokazal rvat 2,5 hodiny v kuse… pak tatka psychicky nevydrzel a sel k nemu…Uz nevim, fakt nevim… dneska mu zkusim dat to mliko a uvidim, jestli se to zlepsi nebo nezlepsi…
Myslim, ze to ma k tem zubum, asi… protoze takhle jak rve nikdy nerval, to neni plac, ale rev, slzy se mu kouli po tvarich a do toho hroznej jekot, jak kdyz ho na noze berou…i sousedka rikala, ze to je takovej bolestivej plac, tak nevim… zkousela jsem jakoubka, ten pomohl ze zacatku, ted uz ne, ale levandule ho trosku zklidni, takze mazu porad, do toho zkousim jeste ten calgel, ale ten do pusinky dat nechce, takze se predtim jeste perem :nevim:

uvidime, dneska dame mlicko a pak at se deje, co ma :)

manca:
dekujeme :) Vsak i Ada je super kocka :palec: Holt se letos ty deti povedly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.12 10:39

Ty jo, to je velily, sladky mimo :lol: Jak tak ctu ty vase miry, tak mi mame malou kulatou holcicku. V 8 měsících 8,30 a 69 cm. Ale je moc roztomila :lol:
Jinak ti teda Maty malej dává pěkně zabrat

Holky, včera jsme byly s naší malou u dr. Nic vážného nenašla, průdušky má prý čisté. Jen ta rýma, která se pomalu spouští. Má uplně jiný hlásek. A protože se malá už pět dnů pořádně nevyspala, tak mi dr. řekla, at zkusím 5 kapek fenistilu, že se nic nestane. No, moc se mi ji to dávat nechtělo, píšou na nich, že do roka jen ve vážných případech, ale zabralo to.
Jo a taky ji pomohl nasivin na noc. Jinak má Libenar.
Myslím si stejně, že to máme po synflorixu. Nikdy tak strašně nastydlá nebyla.

Tak zdravím všechny mamky a mimisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.12 10:42

Jinak, když to tak pročítám, mám pocit, že máme doma pěknou lenošku :lol: Ale říká se, že děti po nemoci udě+lají pokrok, tak jsem tedy zvědavá, jestli se ten náš válič sudů odhodlá k něčemu jinému :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.3.12 11:18

maty:
Moc je mi tě líto, a malýho taky, protože tak se nevyspíte ani jeden. Úplně to s tebou prožívám, protože vím jaký to je, nejhorší bylo, že po utěšení než jsem si lehla, tak malá zase řvala, a to ji mám v jiné místnosti, tak jsem taky chodila několikrát za sebou, vždycky jsem si řekla že to musí zabrat, ale to jsem šla vždy hned, žádný intervaly se nekonaly. Pokud ho něco bolí, tak to těžko radit, ale myslím si, že z hladu to nebude, ale třeba ho to nějak uklidní-to mlíko. Abych nezapomněla, Vojtíšek je moc pěknej a vypadá spokojeně.
emsi:
tak mě taky připadá, že mám malou lenošku, má přes pět měsíců a nejraději leží na zádech a o nic se nesnaží (nepočítám nošení, to je na prvním místě), na bříšku ji nebaví a taky se nechce otočit, tak uvidíme, kdy ji to začne bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.3.12 11:29

maty: zkus kuknout na tyhle stránky, jestli jsi to teda ještě nečetla.A pak si přečti diskusi, hodně to mamimnkám pomohlo a mě taky. :potlesk:
 http://maminky.eu/…va-metoda/24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.3.12 12:04

ta metoda je nam celkem k prdu, protoze nemame mistnost, kam bychom malyho „odsunuli“. V lete nam to snad uz konecne dopadne a detem udelame pokojicek, takze snad snad snad… holt nezbyva nez vydrzet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí