Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky ![]()
@katy211 vítám tě i tvého chlapečka, myslíme na vás, aby bylo vše v pořádku ![]()
@maty1983 ta rýma to je hrozná potvora, je mi vždycky líto těch malých, když mají plný nos a neumí se vysmrkat, tak ať ji máte brzo pryč
Zas máš o starost víc s tím běháním po zahradě
, Vojtík je šikula.
@Karamelinka snad už jsme zdraví, včera jsem psala, že je to ok, ale dnes mě jakoby škrábe v krku, tak uvidíme, jestli je to jen po ránu. Oli je šikulka ![]()
Malá už zase dnes spala ukázkově, má to jednou tak a pak zas jinak, jakoby byla někdy přespaná. Ale teď zkusím denní režim, tak uvidíme. A mám taky velkou radost, Markétka se včera poprvé přetočila úplně sama a dnes taky, takže už to umí
![]()
@katy211
Vítám tě tady i Samuelka.
@yvettta
Markétka je šikulka
Jinak naše Marjánka spí také každou noc jinak, už to neřeším, pokud se aspon ob den vyspíme
Lezou ji stále čtyři zuby ![]()
Maty:
Rýmu nezávidím, my zatím dobrý,tuk tuk tuk, ale manža začal prskat, tak ho asi vystěhuju
Zdravím Vojtíška.
Jinak jsem vám psala už asi dvakrát a pak blbě klikla a vypadlo mi, malá už tu hulákala, tak snad to dnes klapne ![]()
@maty1983 píše:
taky máme pěknou rýmu, chytl ji o víkendu od ségry (dle konzistence)takže si to užíváme taky
jinak my už chodíme, pouští se už i venku na zahradě, takže je to číslo jak má být
Maty, at drobecka ryma brzy prejde, to je sileny. Ja mam ted taky rymu, ale Oli se nastesti zatim jakz takz drzi.
Moooc gratulujeme Vojtiskovi, ze uz tak krasne tapka
Ja doufam, ze to do narozenin Oli taky stihne, jako bonus ![]()
@emsi píše:
Nejdelší spaní měla od 20:00 do 2:00. A pak z ničeho nic protáhla na 4:00 a ted vstane většinou mezi 5:00 a 6:00. Jako miminko ji hodně trápily prdíky. Usínala jen uchováním. Ve čtvrtém měsíci jsme ji jednoho večera položili s tím, že donesu staršímu pyžamo do koupelny a než jsem se vrátila, spinkalaOd té doby usíná sama krásně. Dnes propukla rýma a teplotka, tak bude v noci veselo. Už máme od ledna potřetí rýmu. Je to šílený, ale snad je jaro za dveřmi. Bráška vždy něco přinese ze školky. On dva dny pšiká a malá je na týden vyřízená.
Ahoj, hlásím se k Vám ![]()
A hned cituji @emsi …měly jsme to jako ty…Terku jsem na začátku druhého měsíce dala do postýlky, že to zkusím bez uspávání a ona od té doby usíná sama…přes den je to horší, od malička je přes den uřvaná ![]()
No, a vstává taky mezi 5-6h, a to jakože už nechce po mlíčku usnout
občas je i protivná, tak jí dám do postýlky, ale chvíli si hraje a pak řve…doteď jsem nepřišla na to v čem je problém ![]()
Když se jí zeptám :
„Ukaž jak se vztekáš“, tak zatne pěstičky a začne pištět ![]()
Nejoblíbenější slovo je „NE“, zpívá si, umí pacipaci, dát pusinku, ukázat jak je veliká, říká mňam a tata..mama zatím jen občas-náhodou
…uměla dělat pápá, ale nějak se jí to všechno motá.. ![]()
Ahoj holky,tak dnes ta nasa prdolka mala oslavuje svoje prvni narozeniny.Z toho malyho prcka nam za ten rok vyrastla uz velka slecna ![]()
Ahoj, my jsme z Bohunic. Psala jsi o nemocných nožičkách. My zase nemáme ještě vyvinutá jadýrka v kyčlích. Koukám, že každej má něco.
@katy211 Jsme z Bohunic, jak je malý velký? Kubík má 6 měsíců.
Ahoj holky ![]()
chvilku jsem tu nebyla, tak mám co dělat, abych vás dočetla ![]()
@mimma.on
dodatečně gratulujeme k narozeninám… jaká byla oslava?
@Yamyna
vítám tě
malá je šikulka, co už toho umí
Koukala jsem do metříku a budete mít taky brzy narozeniny
čistě jen tak ze zvědavosti se taky zeptám, jestli je to pouze shoda nebo jestli se známe z Pardubic z parku u Maťáku ![]()
@Karamelinka
tak co holka, už je ti líp? A co Oli, nechytl to? Vojta se s tím ještě pere a to vedro k tomu moc nepřidá… takže mi furt bojujeme, ale už je to lepší než to bylo
A neboj Oli, taky brzy začne pořádně capkat… ono to jde totiž tak strašně rychle, že to ani snad není možný… Dneska tu byli ráno naši a neviděli ho 14 dní, tak říkali, jakej udělal velikej pokrok… asi jo… mě už to ani nepřijde… je fakt, že každej den něco navíc umí …
Hlavně ochutnal písek na pískovišti
a snaží se pít z normálního hrnku a papat sám
to je všude svinčík
ale naučit se to musí ![]()
@emsi
a co vy a taťka? nenakazil vás zase?
@yvettta
co vy a spaní? doufám, že vše dobrý… Markétka je šikulka - teď už se určitě přetáčí jak na běžícím pásu
![]()
@zuzick no jo, každej má něco, gratulujem Kubíkovi k 6 měsícům, Sam bude mít 6 měsíců 16.května, oslavíme to první mrkvičkou k obědu
![]()
Teď jsme si užili dva dny…ten náš starší se v pondělí ráno sbudil se 40cítkou horečkou, tal ležel jak lazar, venku hic, to mu taky nepřidalo, dneska už je fit, měl to asi z vedra, celej víkend lítal jak utrženej ze řetězu a to horko, no jsem ráda, že to nebylo nic horšího.
Všem marodům brzké uzdravení ![]()
Ahojky holky, můžu se k vám přidat?
Naše dcera Gabriela se mi narodila 18.11.2011 ![]()