Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
27.4.12 08:02

Ahoj holky :mavam:
@katy211 vítám tě i tvého chlapečka, myslíme na vás, aby bylo vše v pořádku :hug:
@maty1983 ta rýma to je hrozná potvora, je mi vždycky líto těch malých, když mají plný nos a neumí se vysmrkat, tak ať ji máte brzo pryč :! Zas máš o starost víc s tím běháním po zahradě :mrgreen: , Vojtík je šikula.
@Karamelinka snad už jsme zdraví, včera jsem psala, že je to ok, ale dnes mě jakoby škrábe v krku, tak uvidíme, jestli je to jen po ránu. Oli je šikulka :potlesk:

Malá už zase dnes spala ukázkově, má to jednou tak a pak zas jinak, jakoby byla někdy přespaná. Ale teď zkusím denní režim, tak uvidíme. A mám taky velkou radost, Markétka se včera poprvé přetočila úplně sama a dnes taky, takže už to umí :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
27.4.12 09:20

@yvettta díky :hug:
Markétka je šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.12 10:48

@katy211
Vítám tě tady i Samuelka.
@yvettta
Markétka je šikulka :lol: Jinak naše Marjánka spí také každou noc jinak, už to neřeším, pokud se aspon ob den vyspíme :lol: Lezou ji stále čtyři zuby :mrgreen:
Maty:
Rýmu nezávidím, my zatím dobrý,tuk tuk tuk, ale manža začal prskat, tak ho asi vystěhuju :twisted: Zdravím Vojtíška.

Jinak jsem vám psala už asi dvakrát a pak blbě klikla a vypadlo mi, malá už tu hulákala, tak snad to dnes klapne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.4.12 14:08
@maty1983 píše:
taky máme pěknou rýmu, chytl ji o víkendu od ségry (dle konzistence) :D takže si to užíváme taky :zed:jinak my už chodíme, pouští se už i venku na zahradě, takže je to číslo jak má být :)

Maty, at drobecka ryma brzy prejde, to je sileny. Ja mam ted taky rymu, ale Oli se nastesti zatim jakz takz drzi.
Moooc gratulujeme Vojtiskovi, ze uz tak krasne tapka :palec: :potlesk: :potlesk: Ja doufam, ze to do narozenin Oli taky stihne, jako bonus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.4.12 14:09

@yvettta Juuu krasny, Marketka je sikulenka :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
27.4.12 18:35
@emsi píše:
Nejdelší spaní měla od 20:00 do 2:00. A pak z ničeho nic protáhla na 4:00 a ted vstane většinou mezi 5:00 a 6:00. Jako miminko ji hodně trápily prdíky. Usínala jen uchováním. Ve čtvrtém měsíci jsme ji jednoho večera položili s tím, že donesu staršímu pyžamo do koupelny a než jsem se vrátila, spinkala :lol: Od té doby usíná sama krásně. Dnes propukla rýma a teplotka, tak bude v noci veselo. Už máme od ledna potřetí rýmu. Je to šílený, ale snad je jaro za dveřmi. Bráška vždy něco přinese ze školky. On dva dny pšiká a malá je na týden vyřízená.

Ahoj, hlásím se k Vám :mavam:
A hned cituji @emsi …měly jsme to jako ty…Terku jsem na začátku druhého měsíce dala do postýlky, že to zkusím bez uspávání a ona od té doby usíná sama…přes den je to horší, od malička je přes den uřvaná :roll:
No, a vstává taky mezi 5-6h, a to jakože už nechce po mlíčku usnout :zed: občas je i protivná, tak jí dám do postýlky, ale chvíli si hraje a pak řve…doteď jsem nepřišla na to v čem je problém :nevim:
Když se jí zeptám :
„Ukaž jak se vztekáš“, tak zatne pěstičky a začne pištět :lol:
Nejoblíbenější slovo je „NE“, zpívá si, umí pacipaci, dát pusinku, ukázat jak je veliká, říká mňam a tata..mama zatím jen občas-náhodou :oops: …uměla dělat pápá, ale nějak se jí to všechno motá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.4.12 19:48

Ahoj holky,tak dnes ta nasa prdolka mala oslavuje svoje prvni narozeniny.Z toho malyho prcka nam za ten rok vyrastla uz velka slecna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
27.4.12 19:52

@zuziiiiik Jééé..to je krásná holčička :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.4.12 20:19

@katy 211

Ahoj, my jsme z Bohunic. Psala jsi o nemocných nožičkách. My zase nemáme ještě vyvinutá jadýrka v kyčlích. Koukám, že každej má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.4.12 20:20

@katy211 Jsme z Bohunic, jak je malý velký? Kubík má 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.4.12 20:22

Dneska má Kubík 6 měsíců :kytka: Je to náš miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.5.12 11:11

Ahoj holky :mavam:

chvilku jsem tu nebyla, tak mám co dělat, abych vás dočetla :)

@mimma.on
dodatečně gratulujeme k narozeninám… jaká byla oslava?

@Yamyna
vítám tě :mavam: malá je šikulka, co už toho umí :potlesk: Koukala jsem do metříku a budete mít taky brzy narozeniny :) čistě jen tak ze zvědavosti se taky zeptám, jestli je to pouze shoda nebo jestli se známe z Pardubic z parku u Maťáku :nevim:

@Karamelinka
tak co holka, už je ti líp? A co Oli, nechytl to? Vojta se s tím ještě pere a to vedro k tomu moc nepřidá… takže mi furt bojujeme, ale už je to lepší než to bylo :) A neboj Oli, taky brzy začne pořádně capkat… ono to jde totiž tak strašně rychle, že to ani snad není možný… Dneska tu byli ráno naši a neviděli ho 14 dní, tak říkali, jakej udělal velikej pokrok… asi jo… mě už to ani nepřijde… je fakt, že každej den něco navíc umí … :pankac: Hlavně ochutnal písek na pískovišti :pankac: a snaží se pít z normálního hrnku a papat sám :pocitac: to je všude svinčík :pocitac: ale naučit se to musí :think:

@emsi
a co vy a taťka? nenakazil vás zase?

@yvettta
co vy a spaní? doufám, že vše dobrý… Markétka je šikulka - teď už se určitě přetáčí jak na běžícím pásu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
2.5.12 11:45

@zuzick no jo, každej má něco, gratulujem Kubíkovi k 6 měsícům, Sam bude mít 6 měsíců 16.května, oslavíme to první mrkvičkou k obědu :D :D
Teď jsme si užili dva dny…ten náš starší se v pondělí ráno sbudil se 40cítkou horečkou, tal ležel jak lazar, venku hic, to mu taky nepřidalo, dneska už je fit, měl to asi z vedra, celej víkend lítal jak utrženej ze řetězu a to horko, no jsem ráda, že to nebylo nic horšího.
Všem marodům brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.5.12 11:50

Ahojky holky, můžu se k vám přidat?
Naše dcera Gabriela se mi narodila 18.11.2011 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227