Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
děkuju. Kačenka má zvýšenou teplotu, takže jí to v noci asi tak zmáhalo, že se nebudila tak často na hamání. Zato tedka už mě zase pěkně vysává ![]()
Je tak sladoučká, asi si jí dám dneska k obídku ![]()
Na to jak mi bylo ze začátku pořád blbě tak teď ani nevím že jsem těhotná. A Lucinka se místo v 6 ráno budí až v 9. Prostě pohodička…
Sama si závidím ![]()
lucienne:
já chci taky ![]()
Iri22:
tak to máš úžasný…
jen si ten klídeček užívej…
pak bude hůř
My malou od začátku připravujeme na brášku, aby nežárlila a aby k nám ráda jezdila dál. Byla bych nerada a manžel ještě víc, když by sem nechtěla jezdit kvůli miminku…
Nakonec z ní bude chůva k pohledání ![]()
No s tím se počítá, za půl roku přibližně tu přibude další škvrně a to pak bude kolotoč… ![]()
Iri22:
to jo, to bude.
Naše se ale už moc těší na brášku, ale je pravda, že už je jí 3,5 roku, tak už má trošku rozum.
Ale dcera kolegyně z práce má děti necelé 2 roky po sobě a starší dcerka neskutečně žárlila na malého brášku. Takže prý bylo nejtěžší nezpustit ji z očí, aby malýho něčím nebacila…
maty1983 píše:
Iri22:
to jo, to bude.Naše se ale už moc těší na brášku, ale je pravda, že už je jí 3,5 roku, tak už má trošku rozum.
Ale dcera kolegyně z práce má děti necelé 2 roky po sobě a starší dcerka neskutečně žárlila na malého brášku. Takže prý bylo nejtěžší nezpustit ji z očí, aby malýho něčím nebacila…
To se nám snad vyhne, než si Lusinka všimne že je něco jinak tak jí to ani nepříjde… Snad… A navíc až mi poroste banďor tak se na to bude taky připravovat
Iri22:
my připravujeme hodně psychiku, aby si pak nepřipadala odstrčená, protože je na mě docela fixovaná a já se pak přece jen budu muset věnovat asi víc malýmu. Takže ona je ta velká ségra, která bude brášku učit krávovinky a která mě musí naučit přebalovat miminko, protože už má svoje v kočárku a já ho mám ještě v bříšku… a tak… jinak babičky a dědeček, strejdové a tety jsou naočkované, že když přijedeme, tak nejdřív se vrhnou na malou,pomuchlají ji a poprosí ji o svolení podívat se na malýho a pak teprve půjdou ke kočáru nebo k postýlce… ![]()
snad psychická připrava pomůže a vše bude v poho ![]()
jo a do porodnice mám připravenou pro malou hračku, protože když já tam dostanu miminko, tak ona přeci nemůže nic nedostat, že jo…
Maty:
máš to pěkně zorganizované, dcerka je štastná holčička ![]()
No Lucinka naštěstí nic takovýho ještě neřeší… Té zatím nemůžuu vysvětlit že je to tak a tak. Když nemá ani rok tak by to žádný efekt nemělo…
Iri22:
myslím, že Lucinka nebude žárlit, protože je ještě malinká. Kamarádka má od sebe dětičky asi 3/4 roku a je sranda jak si spolu hrají. A když se malej pokadí tak jeho sestřičká říka: udělal bobek, je tam bobek ![]()
Kačenka dneska není v dobré náladě, pořád knourá. Chudinka moje asi to má z toho očkování ![]()