Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mě teda mlezivo neukapávalo, vždy jen když manžel masíroval… Ale to už pak stálo za to…
A tak to pozoruju že to druhý těhotenství je úplně jiný, tož su zvědavá jak to bude na konci…
Maty, to doufám
Už by to chtělo, začínám z toho být nervozní… Už nikomu nemůžu ani zavolat. Včera jsem volala třem různým lidem a akorát jsem je vybláznila, že jedem rodit
No už to musíme vydržet. Máme před sebou posledních pár dní a už to musíme nějak doklepat ![]()
Iri22:
a v kolikátém jsi teď týdnu?
Zuziiiik:
to vydržíme, co bychom pro ty naše prďolky neudělaly, že? hlavně, že prospívaj a jsou v pořádku.
S tím voláním to mám stejný. Naši teda volaj 3× denně, manžel taky pořád píše a volá, jestli se něco děje nebo neděje… a když volám někomu já, tak se ptá, jestli už už ![]()
Já jsem teď přibližně ve 12tt. Ještě nemám ani průkazku, tu dostanu příští týden. Ale první těh. bylo bez problémů tak si žádný černý myšlenky ani nepřipouštím…
Iri22:
to je dobře… já jsem si taky žádný černý myšlenky nepřipouštěla… akorát teď na konci na mě nějak padá nervozita z toho, že se pořád nic neděje a že jsme velcí… ale to je asi normální.
Lucinka si taky rozmyslela že pude ven až když mi hrozili že už to budou vyvolávat. Protože byla fakt velká. Když se narodila tak měla 55cm a 4,35kg. Větší děcko sem v porodnici nepotkala ![]()
![]()
Normálně teď se dívu na kočárky pro dvě děcka a všechny jso jen pro dvojčata… ![]()
Iri22: Gratuluju k těhotenství, narodí se ti další štěstíčko ![]()
Maty: hlavně klídek, nestresuj se…všechno dobře dopadne ![]()
Zuzík: třeba porodíte s Maty stejně, to by byla náhodička ![]()
Speat píše:
Iri22: Gratuluju k těhotenství, narodí se ti další štěstíčko![]()
Štěstíčko se narodí ale ještě se nedostavila ta správná pradost. Pořád jen přemýšlím jak to všechno zvládnu… Jestli mám Lucinku naučit spát v posteli, nebo koupit další postýlku… A co nočník? A už vůbec nevím jak s něma budu chodit ven nebo pracovat na zahradě… Už aby se dostavila radost a starosti sem nechala koňovi
Iri22:
Naprosto chápu tvoje obavy. Jak to všechno zvládneš? Ale určitě to zvládneš, stačí si jen věřit. Bude to trochu kolotoč, ale už jsi zkušená maminka - všechno půjde jako po másle ![]()
Teď by to chtělo nakazit se tvým optimismem
Už teď nevím kde mi hlava stojí (zvlášť když je mi špatně). Mám Lucinku dva psy a manžela co je pořád v práci, takže mi nepomůže… Ale už se chci jen těšit!!!
Taky mám manžela pořád v práci
Od té doby co máme Kačenku tak je tu docela nepořádek nic moc nestíhám. Ale už se tím netrápím. Hlavně, že jsme zdraví a malá je spokojená. Všechno ostatní je vedlejší.
A máš aspon poblíž babičku, která může trochu pomoci?
Speat píše:
Taky mám manžela pořád v práciOd té doby co máme Kačenku tak je tu docela nepořádek nic moc nestíhám. Ale už se tím netrápím. Hlavně, že jsme zdraví a malá je spokojená. Všechno ostatní je vedlejší.
A máš aspon poblíž babičku, která může trochu pomoci?
Asi 10km od nás žije moje máti. A s tím bordelem¨, říká se : Bordel v bytě, chytré dítě.
Iri22:
ty jo, tak to Lucinka byla pořádnej obřík. to teda, máš můj obdiv, jestli šla přirozeně.
Hele, naše mladá (manžel má z prvního manželství holčičku 3,5 roku) do kočárku od 1 roku nesedla. Akorát jednou v zoo do golfek, ale to trajdala celej den a ve 4 toho měla dost… jinak jsme pro ni kočár nevyužily. Ale každý dítě je jiný. Já bych s tím možná počkala. Uvidíš, kdy začne pořádně chodit… a přeci jen máš ještě 7 měsíců čas ![]()