Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
28.4.11 10:52

ahoj Iri :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 10:54

Mě teda mlezivo neukapávalo, vždy jen když manžel masíroval… Ale to už pak stálo za to…
A tak to pozoruju že to druhý těhotenství je úplně jiný, tož su zvědavá jak to bude na konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
28.4.11 10:55

Maty, to doufám :dance: Už by to chtělo, začínám z toho být nervozní… Už nikomu nemůžu ani zavolat. Včera jsem volala třem různým lidem a akorát jsem je vybláznila, že jedem rodit :lol: No už to musíme vydržet. Máme před sebou posledních pár dní a už to musíme nějak doklepat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 11:05

Iri22:
a v kolikátém jsi teď týdnu?

Zuziiiik:
to vydržíme, co bychom pro ty naše prďolky neudělaly, že? hlavně, že prospívaj a jsou v pořádku.
S tím voláním to mám stejný. Naši teda volaj 3× denně, manžel taky pořád píše a volá, jestli se něco děje nebo neděje… a když volám někomu já, tak se ptá, jestli už už :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 11:08

Já jsem teď přibližně ve 12tt. Ještě nemám ani průkazku, tu dostanu příští týden. Ale první těh. bylo bez problémů tak si žádný černý myšlenky ani nepřipouštím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 11:12

Iri22:
to je dobře… já jsem si taky žádný černý myšlenky nepřipouštěla… akorát teď na konci na mě nějak padá nervozita z toho, že se pořád nic neděje a že jsme velcí… ale to je asi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 11:18

Lucinka si taky rozmyslela že pude ven až když mi hrozili že už to budou vyvolávat. Protože byla fakt velká. Když se narodila tak měla 55cm a 4,35kg. Větší děcko sem v porodnici nepotkala :)
:think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 11:21

Normálně teď se dívu na kočárky pro dvě děcka a všechny jso jen pro dvojčata… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 11:32

Iri22: Gratuluju k těhotenství, narodí se ti další štěstíčko :-))

Maty: hlavně klídek, nestresuj se…všechno dobře dopadne :-)
Zuzík: třeba porodíte s Maty stejně, to by byla náhodička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 11:38
Speat píše:
Iri22: Gratuluju k těhotenství, narodí se ti další štěstíčko :-))

Štěstíčko se narodí ale ještě se nedostavila ta správná pradost. Pořád jen přemýšlím jak to všechno zvládnu… Jestli mám Lucinku naučit spát v posteli, nebo koupit další postýlku… A co nočník? A už vůbec nevím jak s něma budu chodit ven nebo pracovat na zahradě… Už aby se dostavila radost a starosti sem nechala koňovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 11:45

Iri22:
Naprosto chápu tvoje obavy. Jak to všechno zvládneš? Ale určitě to zvládneš, stačí si jen věřit. Bude to trochu kolotoč, ale už jsi zkušená maminka - všechno půjde jako po másle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 11:48

Teď by to chtělo nakazit se tvým optimismem :) Už teď nevím kde mi hlava stojí (zvlášť když je mi špatně). Mám Lucinku dva psy a manžela co je pořád v práci, takže mi nepomůže… Ale už se chci jen těšit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 12:00

Taky mám manžela pořád v práci :-) Od té doby co máme Kačenku tak je tu docela nepořádek nic moc nestíhám. Ale už se tím netrápím. Hlavně, že jsme zdraví a malá je spokojená. Všechno ostatní je vedlejší.
A máš aspon poblíž babičku, která může trochu pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 12:13
Speat píše:
Taky mám manžela pořád v práci :-) Od té doby co máme Kačenku tak je tu docela nepořádek nic moc nestíhám. Ale už se tím netrápím. Hlavně, že jsme zdraví a malá je spokojená. Všechno ostatní je vedlejší.
A máš aspon poblíž babičku, která může trochu pomoci?

Asi 10km od nás žije moje máti. A s tím bordelem¨, říká se : Bordel v bytě, chytré dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 12:14

Iri22:
ty jo, tak to Lucinka byla pořádnej obřík. to teda, máš můj obdiv, jestli šla přirozeně.
Hele, naše mladá (manžel má z prvního manželství holčičku 3,5 roku) do kočárku od 1 roku nesedla. Akorát jednou v zoo do golfek, ale to trajdala celej den a ve 4 toho měla dost… jinak jsme pro ni kočár nevyužily. Ale každý dítě je jiný. Já bych s tím možná počkala. Uvidíš, kdy začne pořádně chodit… a přeci jen máš ještě 7 měsíců čas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí