Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maty: jak se cítíš? neklube se Prdolka ven?? Měla bys mu domluvit ![]()
speat:
njn, mě taky vyrostly prsa o 2 čísla a to ještě nejsem po porodu… kam já je dám
byla jsem zvyklá docela sportovat, tak si budu muset pak dávat pozor, aby mi prsa nevyzinkaly zuby ![]()
neboj, brzy se to vrátí do normálu.
přemýšlím, jestli to krásný počasí vydrží do večera nebo jestli mám vymyslet něco k večeři… V mrazáčku mám šunkový klobásky, tak bychom si je s manžou večer ugrilovali, když by to počasí vydrželo… mňam mňam
Speat:
cítím se dobře, zatím ještě jsem v posteli ![]()
mrňous se ven neklube, domlouvám mu, když ho poplácám po prdelce, tak dole zvedne hlavičku (to pak mám pocit, že se můžu učůrat - naštěstí nemám co vypustit
), zamele se a tím to skončí. Včera tady byla v noci bouřka, tak se mlel jak o život, ale nic… ani břicho neztvrdlo, prostě nic… doktor říkal, že budu muset asi víc jezdit autem, když mi v něm to břicho tvrdne. ![]()
Nechce se mu ven, je pěkně v teplíčku a dostává pravidelně papání, komu by se chtělo ven na světlo a zimu ![]()
Mě prsa vyrostly z B na E, po porodu jsem měla F. Fakt mazec. Doufám, že se to potom zase smrskne, protože stímhle fakt nic nejde, hlavně všechny trička jsou mi tedka krátký.
Já jdu tedka s malou do městečka nakoupit nějaké ovoce a pečivo. Kačenka si pěkně zdřímne v kočárku a já si udělám nějakej dobrej obídek.
A pak máme očkování ![]()
Nazdárek, tak mi čekáme další přírůstek v listopadě. Neplánovaně jsem zase otěhotněla, dcerka má teď 11měsíců a tak nevím jestli se mám radovat nebo si nadávat. Ale určitě to bude náročný…
Ahojík těhulky a maminky
Tak koukám, že se tu včera řešilo, jak miminkům maličko „pomoct“ na svět. Tyhle rady taky potřebuju. Termín máme přesně za týden a v )terý nám koktor řekl, že malá vůbec nesestupuje. No tak jak tak tady na to koukám, tak asi toho mýho chlapa znásilním, dneska, zítra, pozítří....... ![]()
Speat:
tak to jsme na tom skoro stejně. Já mám z B číslo D a to to ještě roste
a co teprve po porodu ![]()
zvládněte očkování, hezky se napapejte a užívejte sluníčka… ![]()
Iri22:
ahoj, vítám tě mezi námi ![]()
myslím, že je tu už jedna maminka, která neplánovaně otěhotněla… taky říkala, že první pocit smíšený a teď už radost… určitě se tady potkáte, tak to můžete probrat ![]()
zuziiiik:
bacha na následky
nevím, jestli jsi četla moji včerejší mléčnou akci ![]()
maty doktor to tak nejak zahral do autu… že když to bude ppříště pořád tak udělá nějaký testy a to řekl vždycky ![]()
Já nevím jak je to u ostatních, ale Lucince se taky nechtělo ven a pomohly teplý koupele a hodně sexu ![]()
lucienne:
teď určitě prsa nemačkat, ale s doktorem bych to ještě probrala. Jinak to mlezivo, co mi teče po kapkách vypadá jako nažloutlá hustá tekutina a teče to stylem kapka z jednoho prsa po 2 - 3 hodinách… když teda nemasíruje manžel bradavky, to teklo proudem ![]()
maty1983:
Teď jsem to četla.....
To muselo být veselo......... No co naděláš… Hlavně kdyby to trošičku pomohlo a těm našim mrňouskům už se konečně zachtělo ven, když se na ně tak moc těšíme ![]()
zuziiiiik:
to jo, to bylo ![]()
Snad je umluvíme a manželé/přítelové popostrčí směrem ku východu…