Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
27.4.11 19:53

manca 1:
děkujeme :hug:
já jsem se dneska ptala sestry u mudra, jak malýmu pomoct na svět, tak radila masáž bradavek a pohlavní styk, prý se při tom uvolňuje hormon oxytocin, který podporuje otevírání porodních cest.
Pohlaví miminka jsme se dozvěděli na ultrazvuku asi ve 21 tt. Chtěli jsme to vědět už dřív, ale doktor říkal, že by jen hádal, tak jsme čekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
27.4.11 20:05

Maty: :hug: Děkuji za odpověd zas jsem o něco chytřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.4.11 20:14

Ilko, moc gratuluju k miminku. Přeju vám hlavně hodně zdravíčka, aby malej pěkně přibýval a všechno bylo v pohodě a dobré náladě.

Holky jinak držím palce aby jste už měly taky svoje miminka co nejdřív v náručí.
Maty: 4 kg to ještě není tak hrozně moc. Mě pomohlo jít na Silvestrovskou oslavu, kde byla hodně hlučná hudba a malé se to nelíbilo tak se začala klubat na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.4.11 20:21

Mamčo, já jsem se to dozvěděla až v šestém měsíci na podrobném ultrazvuku, dřív to nešlo poznat, malá se vždycky natočila tak špatně, že to nešlo vidět. Ale až na podrobném ultrazvuku mi řekli, že to bude holčička, to byla skvělá zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
27.4.11 20:30

Speat: Děkuji za info :hug: Já mám doma párek tak je to celkem jedno, ale po pravdě bych radči holčičku. Samozřejmě je tedy nejdůležitější aby bylo všechno v pořádku a miminko zdraví, ale už jsem trochu zvědavá a taky jméno by se vybíralo líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 06:34

ahoj holky :mavam:

Speat:
oni mi nějak kolem 17tt měřili pánev a řekli mi, že 4 kg dítě v žádném případě neprojde přirozeně. Teď se jen čeká na příští týden (to bude kontrola 40+1) a předání do porodnice, kde se to rozhodne. Podle včerejší kontroly u mudra je to už teď na hraně, ale říkal, že to nechá na rozhodnutí porodnice…

jinak holky, včerejší den na prd nám zpestřila teď už úsměvná příhoda :) Večer, když přišel manžel domů, tak jsme si udělali hezkej večer, navečeřeli jsme se, vykoupali a hupli do postele… v tu ránu se sám přihlásil, že musíme masírovat bradavky. Já nic nenamítala a jen si to užívala (asi minutu, dýl to nevydržel :-P ). Nevím, jestli to mělo vliv na otevírání porodních cest, ale do 5ti minut bylo mlíko všude a nešlo to zastavit :dance:
už vím, co budu dělat po porodu, když nenastopí laktace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 08:18

maty tak to ste si vecer pekne uzili :mrgreen: ja myslela ze se to spousti az po porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 09:18

lucienne:
mě teče po kapkách od 29 tt, údajně je to normální a neznamená to, že bude dostatek mlíka po porodu… :nevim: když nebude, tak masírovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.4.11 09:19

teda mne tece takova pruhledna tekutina už asi od 17ti let, ale jen po zmacknuti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 09:33

Maty: tak to je mazec hehe :lol:
Já jsem měla vždycky ráno mokré fleky na noční košili, ale proudy to teda nebyly :lol:
Dneska jsem v noci zase kojila třikrát, jsem z toho už pěkně vyčerpaná. Malá mi přibrala 600 g za dva týdny, přitom minulej měsíc přibrala 500 g za celý měsíc. Musím říct, že prostě roste bleskově rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 09:39

Lucienne:
To je zvláštní, že ti teče prso už od 17ti let, ptala jsi se na to doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 09:40

JÁ JSEM CHODÍCÍ KRMÍTKO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 09:49

Speat:
jestli chceš, tak ti můžu nějaký mlíko poslat :dance: dokud ho nepotřebuju :dance: a že ho bylo, taková škoda :think:

Lucienne:
to je divný… v každým případě si teď v těhotenství prsa nemačkej, to se nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.4.11 09:51

speat:
tak to bude opravdu asi ten růstovej spurt. Přibejvá krásně Kačenka :palec: a asi i vysává maminku, co? hodně papej a odpočívej :palec: třeba jí to už brzy přejde a vrátíte se k normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
28.4.11 10:04

Vzpomínám na časy, kdy Kačenka spala celou noc, jen ve tři jsem jí jednou nakojila, jojo bejvávalo. Tak snad se to zase brzo vrátí k normálu :-)
Maty: děkuju za nabídku, já mám plnej mrazák mlíka :lol:
V těch bandaskách co nosím je toho pořád dost a dost a to jsem moc ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí