Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
25.4.11 13:51

nicol to je krasna fotka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 16:52

ahoj holky :mavam:
tak co zadky? doufám, že vás moc nebolí a že jste ty velikonoce přežily ve zdraví :lol:

Já hlásím, že i přes víkendový maratón, kdy tu byly návštěvy a ještě do toho naše malá cácorka, jsme pořád vcelku, tak asi ve středu ještě uvidíme pana doktora :nevim:

Nicollka:
krásná fotka… hlavně, že je vše v pořádku, opatruj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 16:59

ja velikonoce neslavim, takze mě nic neboli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 17:16

lucienne:
mě taky ne :dance: byli u nás akorát sousedi, jinak nikdo, takže pohoda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 17:31

to je dobře :) ja se necham maximalne symbolicky od rodiny, ale aby mi tady chodili pětičlený skupiny ožralejch cizich chlapu, to je mi proti srsti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 18:21

takovým bych taky neotvírala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 18:32

to jo. nemají soudnost :) a maty co mimi? už se chystá do světa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 18:48

kdepak…já už začínám být nervní, že se nic neděje. Manžel se taky pořád ptá, jestli už pojedem. Naši volaj 3× za den a já držím pohromadě :nevim: asi se mu v bříšku líbí… počkám do kontroly ve středu a pak umeju okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 18:52

a znasilni manžela a dej si pěkně teplou vaničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 19:07

oboji provedeno a malej nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 19:11

asi se mu tam libi no… ja byla prenasena 14 dni a nechtela sem vylezt po trech vyvolavackach ani :mrgreen: :oops: ale nechci te strasit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.4.11 19:18

to se mu tam asi líbí. Dokonce jsem zkoušela i kořeněný jídlo, ještě mě napadlo červený víno (ale to doma není :( ), po schodech chodím pořád, včera jsem vytírala… tak já už nevím… fakt jen ta okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.4.11 19:30

tak jeste ma do terminu tyden cas smudla ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
26.4.11 09:00

maty1983:
Ahojík, tak koukám, že jsme na tom pořád stejně :roll: Já už jsem taky říkala, že ji musíme vypudit ven… Přítel taky pořád sonduje, jestli pojedeme dneska nebo zítra… Taky se chudák těší, že si se mnou vezme 14 dní dovču, ale jestli budu přenášet, tak by mu ji nedali. Od půlky května má jeho kolega, tak by nemohl. Tak jsem fakt už na tu naší cácoru rozčílená :-? Co tam pořád dělá???? Že ji baví se tam takhle mačkat 8-o Já začala nosit do toho našeho 4. patra těžký nákupy, vytírala jsem, natírala topení a i přítele jsem znásilnila… NIC!!! Já jdu na kontrolu dneska po poledni, tak se doktora zeptám, jak to vypadá. Já už to chci mít za sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.4.11 09:44

lucienne:
jj, ještě má týden čas, ale už by se mohl umoudřit, copak si neuvědomuje, jak moc se na něj těšíííííím

zuziiiik:
njn, mají svoji hlavu prdelky naše. Akorát nevím, jak tomu našemu mrňouskovi zakroutit krkem, aby tu hlavičku začal používat a chtěl ven :)
Pak nám písni, jak to vypadá a co říkal doktor… my jdeme zítra, tak jsme taky zvědaví :think:

I když holky, dneska ráno jsem se probudila a úplně jsem se lekla. Nemohla jsem najít břicho. Už po páté kleslo a dneska teda o dost. Malej má už nožičky těsně nad pupíkem. Tak že by??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí