Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
TereuliJa:
tak ten taky miluju, ale měli jsme ho nedávno. Přivezli nám ho naši, když tu byli o víkendu se podívat na malou… mňam mňam… a z domácího zelí… ![]()
já měla k obědu trochu těstovin s makem, teď jsem si namazala housku se sýrem, ale jen jednu a přemýšlím nad druhou… mezitím jsem zbagrovala zakázané ovoce v podobě dvou jablek a jednoho banánu… tak teď bojuju, jestli vstát a ještě jednu houstičku si namazat nebo se ovládnout ![]()
Tak smaženici a celkově houby taky nedám do pusy
. Ještě tak v polévce je překousnu ale jinak.. ať zůstanou v lese kam patřej
. Ne, to ne ráda je sbírám ![]()
lucienne píše:
karamel napises pak recenzi jestli si ho mam teda koupit, az ho trochu ozkousis?
Jasne
a moc rada.
díky díky karamel
mně totiž někteří lidi od toho hrozně odrazujou ze se to rozvrze, nema to otocny kolecka atd atd atd… nekterym se zase libi… tak si počkám na skutečné zkušenosti ![]()
Mno to tak mas se vsim, vzdycky se najdou lidi, kteri Te budou odrazovat a jini, kteri podporovat. My nevedeli o tom kocarku nic moc, takze jsme to spis riskli. A vsem se moc libi. A co se me tyce, tak otocny kolecka mi lezou na nervy ![]()
já jsem nikdy zadny kocarek nemela, takze ani moc nevim ale pry se s otocnyma lip manipuluje.
ale to je mi stejne jedno protože ja pojedu rovně a zpátky taky rovně ![]()
Přeji všem krásné ránko,
dneska mě malá nenechala vůbec vyspinat ![]()
Hihi, mas pravdu
Stejne tyhle kolecka jsou takovy pekne terenni, takze ty mestsky vymoly zvladnou v pohode, rozhodne lip nez maly blaznive otocky kolecka, to si pis
Ja jsem mela prilezitost si par kocarku s otocnyma vyzkouset a malem me kleplo
Segra mela zasejc klasicky velky neotocny kola a to byla taky parada. Ja ty maly kolecka proste nee… nemam rada. Nechci Te presvedcovat teda. Osobne si myslim, jestli mas prilezitost ozkouset si nejaky v obchode, bude to nejlepsi. Budes pak vedet sama, co Ti spis vyhovuje ![]()