Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
21.4.11 08:56
Speat píšhttps://www.emimino.cz/diskuse/miminka-2011-66785/strankovani/52/?anchor=postId7587544#discussionPostFormAnchore:
Přeji všem krásné ránko,
dneska mě malá nenechala vůbec vyspinat :-(

Joooj, to je mi lito. Ja Ti nejaky spinkani poslu, ju? :wink: Mne dnes v noci nevzbudilo ani curani ani krec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.4.11 08:57

karamel a ty sis ten kocarek zkousela predem? ja sem prave nenašla kde by ho měli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
21.4.11 09:09

Dobrý ráno holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 09:11

Nene, jenom máme asi nějaký růstový spurt, kojila jsem ve 12,3,5 a v sedum, takže sotva zaberu tak už zase vstávám. Malá je nějaká hladová. A to už jsme kojívali jen jednou za noc a tedka se pořád budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 09:11

Nene, jenom máme asi nějaký růstový spurt, kojila jsem ve 12,3,5 a v sedum, takže sotva zaberu tak už zase vstávám. Malá je nějaká hladová. A to už jsme kojívali jen jednou za noc a tedka se pořád budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
21.4.11 09:41
lucienne píše:
karamel a ty sis ten kocarek zkousela predem? ja sem prave nenašla kde by ho měli :nevim:

Mno prave ze ne, my jsme to riskli. Ale mela jsem pred tim prilezitost si ozkouset ruzny kocarky od kamaradek, rodiny a znamych a podle toho jsem se rozhodla, ze tenhle mi bude vyhovovat nejvic. Mela spis na mysli, aby sis zkusila ruzny tipy kocarku a pak budes mit lepsi predstavu. Ikdyz nenajdes ten stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.4.11 09:43

Dobré ráno holky :mavam:
já po tom včerejším maratonu vytuhla ani nevím jak. A teď teprve snídám, to bude krátkej den :think: ale plnej sluníčka, když tak koukám ven.

Lucienne:
jak píše Karamelinka, pokud je možnost, tak nejdřív vyzkoušej, co ti bude vyhovovat. Já taky ozkoušela a vím, že otočný kolečka nejsou nic pro mě.

Speat:
tak to bude asi opravdu růstovej spurt.

Manca 1:
a jak jsi se vyspala ty? doufám, že do růžova :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.4.11 09:47

dik holky, ja si to nekde zkusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 09:48

Holky, chrupkejte dokud můžete :-D
Maty: a co miminko? co říkal doktor? a jak se cítíš?

Jinak já mám kočárek Firkon a je to tříkolka, výborná do města, nemusím vůbec nadzvedávat kočárek,lehká manipulace, ale do terénu je lepší čtyřkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.4.11 09:57

speat:
dneska jsem se prospala… spala jsem od 9ti od večera do 9ti do rána. A kdyby mě nevzbudila zpráva od manžela, tak spím ještě teď :dance:

doktor říkal, že je vše v pořádku, už se chystáme k porodu, malýho nám změřil a říkal, že při porodu bude mít tak 51 - 52 cm a současnou váhu má prý 3.650 g. Na monitoru nám zjistil i činnost dělohy mimo kopanečky, tak říkal, že pokud neporodím, tak za týden na kontrolu. Tak uvidíme :dance: Ale jsem ráda, že už se něco chystá.

A ty hleny co ze mě tekly, tak to prý mohla být zátka i nemusela. Říkal, že u každýho je to jinak a že někomu zátka odchází postupně nejdřív bílá a postupně s příměsí krve. A někdo že má zvýšenou sekreci a že to pak způsobuje tenhle hlen. U mě se spíš přiklonil k první variantě, protože mám zákaz pití, takže prakticky nemám co vylučovat :dance:

A přes den ti malá spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 10:02

Tak super, že je vše v pořádku :-) Ty nemůžeš pít? jak to? budeš mít žízen.
Malá mě i přes den začla vysávat co dvě hodiny. Posledních pár dní nedělám nic jiného než kojím. Ale taky se Kačenka mění před očima, narostly jí tvářičky a stehýnka má baculatý. Ale jsem z toho už docela unavená. Dřív jsem kojila přes den každé tři hodiny a v noci jednou, ale tedka je malá nějak nenasytná. Snad se to zase brzo upraví a budeme v noci spát jako dřív.
Dneska je opravdu nádherně, plánuju dlouhou procházku spojenou s opalovačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.4.11 10:13

speat:
tak žízeň, to už mám 3 týdny, ale tak nějak se držím, i když to občas poruším… ve 36 tt jsem otekla, ale úplně hrozně, pro představu jsem nebyla schopná pokrčit nohy v koleni, jak jsem je měla naducnutý. Doktor mi zakázal pít, denní limit na tekutiny mám do 1 litru. K tomu samozřejmě zákaz ovoce, zeleniny, polívek, prostě všeho včem je voda… Já na ovoci a zelenině žila celý těhotenství. Pila jsem přes 3 litry za den (kvůli ledvinám a častým zánětům močových cest). a teď trpím, protože nemůžu… a teď je ještě ke všemu takovýhle počasí, včera jsem byla fakt jak na poušti, tak jsem zhřešila a vypila 1,5 litru, ale i tak to bylo utrpení. Pro prďolku to ale ještě chvilku vydržím.

Snad se vám ten režim brzy vrátí do normálu. Tohle opravdu vypadá na růstový spurt. Kdypak jdete na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 10:22

Tak to tě moc lituju chudinko :cry:
Ale už to máš za pár a bude malej na světě a budeš moc zase normálně pít.
K doktorce jdeme za týden, tak jsem zvědavá kolik přibrala :lol:
Ráno si vstává v sedum ráno a tedka si chrní, to je nespravedlivost, já už tedka nezaberu a akorád jsem utahaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.4.11 10:24

Včera jsem dostala parfém Nina Ricci, fakt moc moc pěkné :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.4.11 10:31

tak si s ní schrupni třeba po obědě… manžel to tak taky dělal, že chodil s dcerou po o na hodinku spinkat :)
od koho? od manžela? ty se teda máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky