Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
20.4.11 08:47

Speat:
to si užiju… vždyť to může být poslední ultrazvuk v bříšku… pak už třeba bude prďolka na světě… :dance:
tak pak chci s prďolkou chodit na plavání a cvičení, tak snad nám to dopadne :potlesk:
taky si to užijte, okoukejte chlapáky a přeju hezký den plný sluníčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 08:48

teda to jsi ho nevidela 2 mesice? to je hruza. ale uz budes mit cvrcka u sebe brzo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 08:56

jj.. pak už se ultrazvuky nedělají. My byli na ultrazvuku ve 22 tt, ve 31 tt a teď až ve 39 tt kvůli velikosti. Ze začátku nám dělal ultrazvuk sondou každou návštěvu, takže vlastně každé 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 09:02

ja to mam zatim taky kazde 3-4 tydny + screeningy a velky utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 09:11

lucienne:
a je to dobrý, viď, když ti každou návštěvu prďolku ukáže. Já se na to vždycky tak moc těšila a hodně mě to uklidňovalo.
Teď mě uklidňuje, že se mele…
Včera přijel manžel v půl 11, tak jsem narychlo udělala ještě nudle s mákem (doma nic jiného nebylo), vykoupal se a hupnul do postele. Já se k němu ze zadu přitulila a v tu ránu se začal malej uvelebovat ke spánku :) Manžel nevěřil tomu, co se mu na zádech boulí :lol: Malej se nemohl uprdelit, tak jsem se po 10 minutách radši otočila, aby se aspoň manžel vyspal… :dance: za dalších 10 minut jsem o malým nevěděla ani já :dance: šikulka spal až do rána, dokud nás nevzbudil manželův budík. :potlesk: snad mu to vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.4.11 09:12

Dobrý ráno holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 09:13

manca 1:
ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.4.11 09:19

ahoj Maty jak je?? Co miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 09:20

zuziiiiik

ona si sepsala porodopis a šla snad rodit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 09:21

manca 1:
tady dobrý, natěšenost na dnešní den obrovská (viz pár příspěvků výše) a miminko snad spokojený, vyspinkaný a doufám, že natěšený za mnou na svět :potlesk: Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.4.11 09:31

Maty: ty se máš budeš mít miminko brzo u sebe a jak je šikovnej už asi poznal že je mezi mamkou a tatkou když se tak vrtěl. Bude to holčička nebo chlapeček? Možná si to už psala, ale mě se tu ty příspěvky ještě trochu pletou. U mě dneska dobrý špatně mi vyjímečně není tak jsem hned ráno uklidila a od včera mám chut na rajskou tak jsem vyndala maso a pak se na ni vrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.4.11 09:35

jeee maty to už tak krasne citi i manzel zadama? to je hezky :potlesk: zuzik se objevila na jine diskuze,. pry byla v nemocnici kvuli vysokemu tlaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.11 09:52

holky, já musím utíkat k tomu mudrovi. odpo se ozvu, až se vrátím.

Manca 1:
rajskou bych si taky dala, mňam

Lucienne:
my už to máme fakt jen boulení. Křiví se mi břicho podle toho, jak se malej vyšpulí. Kolikrát přesunuje nožičky z jedný strany na druhou a to jsou pak vlny na břiše :D … včera mi psala kamarádka, která je ve 29 tt a ta už kopanečky cítí přes bříško a prý už viděla i malinkatý bouličky.. tak se taky brzy dočkáš :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
20.4.11 10:45

Holky jste tu někdo? Nebo ste mě tu nechali samotnou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
20.4.11 11:45

maty1983:
Ahojík....... Neeee, ještě jsem neporodila – bohužel… :-( V pátek jsem šla na kontrolu na gyndu a doktor mě poslal do porodky kvůli vysokýmu tlaku… Si nenechal vysvětlit, že je to z těch schodů, co jsem k němu vyběhla… Samozřejmě jsem v porodce vyběhla další a bylo to to stejný, tak si mě tam do pondělka nechali… Zbytečně!!!! Za celý dny, co mě asi 100× měřili, byl tlak v pohodě. Já jim říkala, že ze schodů mám pomalu infarkt, ale tak… Aspoň jsme nic nezanedbali :-) Jinak teď jsem doma a musím odpočívat – no moc to nedodržuju :roll: , ale poctivě tlak měřím a je samozřejmě normální :wink: No ve čtvrtek jdu na kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá… Jestli si mě tam zase nechají zbytečně, tak se už vzteknu :zed:
Já už bych nejradši porodila… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky