Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Speat:
to si užiju… vždyť to může být poslední ultrazvuk v bříšku… pak už třeba bude prďolka na světě… ![]()
tak pak chci s prďolkou chodit na plavání a cvičení, tak snad nám to dopadne ![]()
taky si to užijte, okoukejte chlapáky a přeju hezký den plný sluníčka ![]()
teda to jsi ho nevidela 2 mesice? to je hruza. ale uz budes mit cvrcka u sebe brzo ![]()
jj.. pak už se ultrazvuky nedělají. My byli na ultrazvuku ve 22 tt, ve 31 tt a teď až ve 39 tt kvůli velikosti. Ze začátku nám dělal ultrazvuk sondou každou návštěvu, takže vlastně každé 4 týdny.
ja to mam zatim taky kazde 3-4 tydny + screeningy a velky utz
lucienne:
a je to dobrý, viď, když ti každou návštěvu prďolku ukáže. Já se na to vždycky tak moc těšila a hodně mě to uklidňovalo.
Teď mě uklidňuje, že se mele…
Včera přijel manžel v půl 11, tak jsem narychlo udělala ještě nudle s mákem (doma nic jiného nebylo), vykoupal se a hupnul do postele. Já se k němu ze zadu přitulila a v tu ránu se začal malej uvelebovat ke spánku
Manžel nevěřil tomu, co se mu na zádech boulí
Malej se nemohl uprdelit, tak jsem se po 10 minutách radši otočila, aby se aspoň manžel vyspal…
za dalších 10 minut jsem o malým nevěděla ani já
šikulka spal až do rána, dokud nás nevzbudil manželův budík.
snad mu to vydrží ![]()
manca 1:
tady dobrý, natěšenost na dnešní den obrovská (viz pár příspěvků výše) a miminko snad spokojený, vyspinkaný a doufám, že natěšený za mnou na svět
Co ty?
Maty: ty se máš budeš mít miminko brzo u sebe a jak je šikovnej už asi poznal že je mezi mamkou a tatkou když se tak vrtěl. Bude to holčička nebo chlapeček? Možná si to už psala, ale mě se tu ty příspěvky ještě trochu pletou. U mě dneska dobrý špatně mi vyjímečně není tak jsem hned ráno uklidila a od včera mám chut na rajskou tak jsem vyndala maso a pak se na ni vrhnu.
jeee maty to už tak krasne citi i manzel zadama? to je hezky
zuzik se objevila na jine diskuze,. pry byla v nemocnici kvuli vysokemu tlaku
holky, já musím utíkat k tomu mudrovi. odpo se ozvu, až se vrátím.
Manca 1:
rajskou bych si taky dala, mňam
Lucienne:
my už to máme fakt jen boulení. Křiví se mi břicho podle toho, jak se malej vyšpulí. Kolikrát přesunuje nožičky z jedný strany na druhou a to jsou pak vlny na břiše
… včera mi psala kamarádka, která je ve 29 tt a ta už kopanečky cítí přes bříško a prý už viděla i malinkatý bouličky.. tak se taky brzy dočkáš
![]()
maty1983:
Ahojík....... Neeee, ještě jsem neporodila – bohužel…
V pátek jsem šla na kontrolu na gyndu a doktor mě poslal do porodky kvůli vysokýmu tlaku… Si nenechal vysvětlit, že je to z těch schodů, co jsem k němu vyběhla… Samozřejmě jsem v porodce vyběhla další a bylo to to stejný, tak si mě tam do pondělka nechali… Zbytečně!!!! Za celý dny, co mě asi 100× měřili, byl tlak v pohodě. Já jim říkala, že ze schodů mám pomalu infarkt, ale tak… Aspoň jsme nic nezanedbali
Jinak teď jsem doma a musím odpočívat – no moc to nedodržuju
, ale poctivě tlak měřím a je samozřejmě normální
No ve čtvrtek jdu na kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá… Jestli si mě tam zase nechají zbytečně, tak se už vzteknu ![]()
Já už bych nejradši porodila… ![]()