Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
19.4.11 18:14

Já mám buchtu taky od tchýně jen zřídka, tak si občas bábovku upeču sama :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 18:50

Speat:
já teď co jsem na mateřský, tak peču snad pořád… už mi dochází nápady… :nevim: manžel je buchtovej, tak si to teď užívá. Pokaždý má buchtičku na cestu, tak je spokojenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.4.11 19:17

No já bych taky ráda pekla nějaký mnamky ale nemá to cenu když jsem zásobovaná.. :D Přítel bývá celej tejden pryč, jezdí pracovně po ČR.. ted je 14 dní na slovensku :cry: , a já sama to nesnim… Ale v pátek mi přijede tak se těším že mu připravím mnamku =D, bylinkové kuře.. mam na to chut celej tejden.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 19:25

Hmmm bylinkové kuřátko, taky bych si dala a jak to uvaříš, porad nějakej receptík, prosím prosím
Už nevím co vařit, je to pořád dokola.
Maty: taky docházej nápady a tedka když kojim a nemůžu všechno, aby malá neměla prdíky, tak je to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 19:27

TereuliJa:
tak ty celotýdenní chutě znám… taky občas něco slíbím malý a pak celý týden čekám než přijede a na tu mňamku se taaak moc těšim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 19:28

Maty: ty jsi ročník 83?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 19:29

speat:
to věřím, že to musí být děs… hlavně by mě děsily chutě. Já se přiznám, já mám ráda česnek, dávám ho snad všude, kam se hodí… tak jsem zvědavá, jak to pak zvládnu bez něho. Aby mi ty jídla vůbec chutnaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 19:32

speat:
ano ano , lednovej kozoroh :) jako tvoje Kačenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 19:32

Ze začátku bych se česneku vyhnula, ale za dva měsíce už ho můžeš přidávat a mělo by to být ok. Já ale pořád ještě nejím zelý, hrách, fazole a čertvou cibuli a chleba to mě nadýmá a malá pak skučí.
Ale už je to lepší než zezačátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.4.11 19:33

jsem stejnej ročník :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
19.4.11 19:40

speat:
a naše děti budou taky stejnej ročník :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.4.11 19:43
Speat píše:
Hmmm bylinkové kuřátko, taky bych si dala a jak to uvaříš, porad nějakej receptík, prosím prosím
Maty: taky docházej nápady a tedka když kojim a nemůžu všechno, aby malá neměla prdíky, tak je to ještě horší.

To já taky vařím pořád dokola snadný,rychlý věci.. když tu jsem sama. Jenom pro mě,mě nebaví vyvařovat nějaký bašty. =D. Dneska sem byla pozvaná od mamky na segedín,mňamka =D. Štavnaté bylinkové kuře udělám docela lehko :oops: :mrgreen: viz.ilustrační obrázek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
Speat píše:
Maty: taky docházej nápady a tedka když kojim a nemůžu všechno, aby malá neměla prdíky, tak je to ještě horší.

To já taky vařím pořád dokola snadný,rychlý věci.. když tu jsem sama. Jenom pro mě,mě nebaví vyvařovat nějaký bašty. =D. Dneska sem byla pozvaná od mamky na segedín,mňamka =D. Štavnaté bylinkové kuře udělám docela lehko :oops: :mrgreen: viz.ilustrační obrázek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
Speat píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.4.11 19:44
Speat píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí