Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Speat píše:
Ahojky,
mě se holčička ještě nepřetočila. To je Lukášek, docela hodně akční. Kačka si zastím bere jen hračky a už začíná všechno strkat do pusinky. Obě pěstičky se snaží narvat do pusinky najednou. Je tak sladká.
Co se týče tekoucího mlíčka, ta mě se to nestalo. Mě se nedělalo mléko ani po porodu, rozkojili jsme se až po pěti dnech po porodu. Takže bud ráda, že to teče, to určitě budeš mít hodně mlíčka a kojení půjde jako po másle…
Klidně už si vem do podprsenky vložky ale často je vyměnuj at máš bradavky v suchu
Jojo aktivní to on je, ale hračky si teda moc nebere musím mu je vnutit a za chvíli s nima stejně třískne vedle..
. Jediné coho zajímá jsou medvídci zavěšený na houpačce do těch chvíli mlátí a pak se na ně začne mračit a musim mu je sundat jinak začne vřískat
. .. K tomu MM, mi v porodnici měli kojení nicmoc, asi málo mlíčka.. ale doma už jsme se za týden rozkojili nádherně, ted ho mám až moc. =D.. Tak pro dvojčata
![]()
Speat:
takže když teď jsem jak mlíkárna, tak po porodu to bude ještě horší… Ti dík
Ještě že jsem neutrácela za kojenecký podprsenky a koupila zatím jen jednu ![]()
maty1983 píše:
Speat:
takže když teď jsem jak mlíkárna, tak po porodu to bude ještě horší… Ti dík![]()
Ještě že jsem neutrácela za kojenecký podprsenky a koupila zatím jen jednu
Jasně odstříkávej a vyráběj vlastní jogurty..
Jak asi dělaj jogurty značky Dobrá máma?
Na to nápad mám, ale jogurt Dobrý táta.. mě napadá jen jedna věc. a ta rozhodně dobrá není
![]()
TereuliJa:
dala bych ti nějakou odměnu… se tady řežu smíchy
to je dobrýýýýý ![]()
lucienne:
víš, že jsem taky přemýšlela, jestli ráno zvládnu ten jogurt ![]()
Tak se děvčata omlouvam že jsem vám překazila chut na jogurty
. Ale taky sem ráda že sem někoho rozesmála po dlouhé době
. ![]()
TereuliJa:
fakt dobrej fór. Akorát já na toto mám špatnou paměť ![]()
i když až budu v obchodě kupovat jogurt a uvidím tam Dobrou mámu nebo tátu, tak si určitě vzpomenu ![]()
A mimochodem, já myslela, že rozesmíváš doma Lukáška bo se pletu? ![]()
Maty - no, bohužel to jestli teď teče nebo neteče mlíčko není vůbec žádnou zárukou toho, jestli to mlíčko zůstane i po porodu. A častokrát je to i naopak, že právě pak přestane týct.
Moje segr,a ta musela nosit vložky do podprdi asi od 6.měsíce, pořád jí z nic fakt tryskalo, trička mokrý… no a během prvních dnů po porodu byla úplně bez mlíka a už to nezvládly a museli na umělý ![]()
A já zase neměla při první vůbec nic před porodem, a po porodu mi malou sebrali, takže taky nic, až po 2 dnech, až když mi jí přiložili tak se spustilo.
IlkaV:
tak to jsi mě teď moc nepotěšila… já se celou dobu těším, jak budu kojit. Je pravda, že když jsem to v tom 29 tt říkala gynekologovi, tak říkal, že je rozhodující období po porodu..
takže musím čekat a čekat a po porodu se uvidí, jestli budu mít vůbec mlíko…
hormony jedny rozbouřený nebo co to je ![]()
ahoj holky venku je tak krásně, druhý den venku, ale jsem zničená, dnes padnu asi brzo
A zítra dojede manžel juuuuu jak ja se těším.
a mam hroznou chut na neco nezdravyho tak asi si udělam ještě smažak a brambory