Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nicollka:
je možné,že je malá ještě vodorovně. My jsme se otočili až ve 27 tt. A ve 32 tt jsme cestovali hlavičkou nahoru, 2 dny na to, zase zpátky hlavičkou dolů ![]()
Lucienne:
děkujeme. Budeme hodně odpočívat (dle rozkazu manžela), abychom ten týden ještě vydrželi. ![]()
A co ty? jak ti je? co pohyby?
neboj, budou výraznější
za pár týdnů je ucítíš i přes bříško
a to pak budeš mít ruce na bříšku pořád (alespoň já jsem měla) ![]()
a mě to bude chybět, teď zrovna probíhalo vlnobití
kolínka mi lítaly z jedný strany bříška na druhou, pak protažení a ještě kontrola ručiček…
asi mu do bříška doputovala snídaně ![]()
chichi to je sranda
už se na to moc tesim… copak jsi mu poslala k snidani dobreho? ![]()
nejdřív tvarohový jogurt, protože dodneška nic jiného jako první jídlo nesním a pak dostal štrůdl od babičky
a samozřejmě maliníkový čaj ![]()
ty nemáš problém s jídlem takhle po ránu?
jeee to se šmudlík měl
ja rano jist musim jinak je mi blbě
ale mam rada sladky, to sem pred tehu vubec nemusela ![]()
já ráno taky jíst musím, ale když si dám třeba chleba s máslem a marmeládou, tak to ještě teď vyzvracím… jediný, co zvládnu je tvaroh, pak chvilku pauza a pak se teprve můžu dojíst… sladký jsem nejedla, v 7 měsíci jsem ho musela začít jíst kvůli tlaku, a teď v 9 měsíci po něm mám absťák ![]()
a jen si dopřej, přeci jen je to pro mimi
já to manželovi taky takhle zdůvodňuju
včera jsem teda měla co dělat, protože jsem bagrovala česnekové jednohubky s kyselou okurkou, zapíjela to pomerančovým džusem, na dojedení jsem si dala banánovou přesnídávku a tu jsem zapila sklenkou pita
tfuj, to byla kombinace
, ale v tu chvíli to bylo dobrý ![]()
chichi
ja teda zvracela 2× za cely tehu zatim. a jednou to bylo kvuli nemoci. takze jist uz muzu vsechno ![]()
tak to máš dobrý s tím jídlem ![]()
mě ty chutě začaly až v 9.měsíci. Ale musím říct, že se teda docela i držím. Pořád jím tak 4× za den a docela normální porce… ![]()