Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
15.4.11 12:30
lucienne píše:
no to je strasny!!!! to bych neprezila ja piju jak duha 8-o jak se vubec poznaj otoky? mne se ptaj jestli mam otoky a ja rikam ze ne i kdyz nevim jak to poznam :nevim:

máš nateklý nohy (nejvíc kotníky a lýtka), paže, obličej…ale je to hodně individuální a otoky přicházejí až v posledních měsících těhotenství…(teda alespoň jsem to tak četla :nevim: ) ale jsem nezkušená prvorodička tak se nechám poučit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.4.11 12:31

Deninii:
včera jsem se taky odbyla nudlema s mákem… ale byly taky dobrý :lol:

Lucienne:
já jsem to poznala tak, že jsem nemohla ohnout prsty a na nohách jsem nenašla kotníky :lol: doktor to poznal tak, že do mě píchnul prstem a říkal, že jsem fakt vodnatá. Ale to už je ten konec těhotenství. :nevim: Na poslední kontrole mi řekl, že to splaskne až po porodu :nevim: jinak jsem byla zvyklá pít taky hodně 3 litry denně, v průběhu těhotenství to vzrostlo skoro na 4 litry… teď teda trpím, ale co bych pro malýho neudělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:33

dík holky :) tak to já nemam a jestli to budu mit tak to asi poznam když vas tak posloucham. mne kdyby nekdo omezil piti tak bych se zblaznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.4.11 12:37

určitě to poznáš, budeš jakoby napuchlá. Já na to začala trpět ve 36 tt, jinak jsem těhu měla úplně v poho. Taky tě to nemusí vůbec potkat… to bych ti přála (aby tě to nepotkalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.4.11 12:37

hh píchnul prstem:-)))…přeju abys to měla brzo za sebou a užívala si prďolky :-)já už se na toho mýho taky těším…teda počkám si až do listopadu. Teď končím 9tt..zatím mám nahoře 1kg, nevím, jestli je to dobře, jím normálně, tak jak jsem jedla, jen víc ovoce a zeleniny…ale musela sem hodně omezit sport protože v 6tt mi našli hematom, kterej je naštěstí už fuč:-) juchů:-)doufám, že zbytek těhu bude bezproblémový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:39

tak sem asi citila dneska prvni opravdovy pohyb. bohužel asi jinak než jsem čekala. opařila jsem si ruku a uplne mi nadskočilo břicho jak sem se lekla. :nevim: jestli je to teda možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.4.11 12:45

deninii:
fakt píchnul prstem :lol: nevím, jak jinak to napsat :lol: (se tady řežu teď smíchy a nejde to zastavit)
jez nač máš chuť a hlavně se neomezuj. Já jsem teda hlavně zařadila do jídelníčku hovězí maso, špenát, červenou řepu… páč trpím na nedostatek železa. Jedla jsem asi 4× denně, ráno tvaroh(tvarohový jogurt (nic jinýho nešlo a doteď ani nejde), pak čerstvou zeleninu (tu teď vynechávám, páč ji nesmím), k obědu klasický oběd, a pak jsem jedla tak kolem 4 nebo 5 a to většinou nač byla chuť, takže buď teplý jídlo nebo namazaný chleba, rohlík…
teď teda se přiznám, že poslední měsíc těhotenství si už dám po obědě slabší malý kafčo (hlavně kvůli odvodnění) a k němu něco sladkýho :oops: jinak jsem na sladký vůbec neměla chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.4.11 12:46

lucienne: :potlesk:
a kolikátej seš týden? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:49

konec 17.tt ale je mi ho lito špuntíka :-( snad se mu nic vazneho nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
15.4.11 12:49

lucienne:
možný to asi je. Ale zatím má miminko hodně prostoru v bříšku, takže většinou cítíš jakoby plodovou vodu, že to ještě není jakoby tělíčko toho miminka. Ale určitě jsi mohla cítit nějakou reakci miminka na podráždění díky opaření. Přeci jen je součástí tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:50

ja sladky nejedla pred tim, ale ted bych ho jedla furt a zatim mam dole 3 kila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:51

taky díky maty. už se těším až ho zase uvidím šmudlíka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.4.11 12:51
maty1983 píše:
deninii:
fakt píchnul prstem :lol: nevím, jak jinak to napsat :lol: (se tady řežu teď smíchy a nejde to zastavit)
jez nač máš chuť a hlavně se neomezuj. Já jsem teda hlavně zařadila do jídelníčku hovězí maso, špenát, červenou řepu… páč trpím na nedostatek železa. Jedla jsem asi 4× denně, ráno tvaroh(tvarohový jogurt (nic jinýho nešlo a doteď ani nejde), pak čerstvou zeleninu (tu teď vynechávám, páč ji nesmím), k obědu klasický oběd, a pak jsem jedla tak kolem 4 nebo 5 a to většinou nač byla chuť, takže buď teplý jídlo nebo namazaný chleba, rohlík…
teď teda se přiznám, že poslední měsíc těhotenství si už dám po obědě slabší malý kafčo (hlavně kvůli odvodnění) a k němu něco sladkýho :oops: jinak jsem na sladký vůbec neměla chuť.

to je jako kdyby zkoušel jestli tě upustí jak balónek:-) tak jsem se pobavila:-D v jídle se neomezuju, jen mě štve, že jsem vlastně nemohla cvičit, před otěhotněním jsem byla strašnej závislák, hlavně teda spinning a ten teď nemůžu, takže jsem byla už dvakrát plavat a light kolo, jinak procházky…nemohla bych být zavřená doma…fff to bych asi zbláznila a užrala se k smrti :zed: :-D a na sladký mám chuť každej den, je to hrozný…nevím jestli to není tím, že jsem přestala kouřit, když jsem zjistila, že jsem těhotná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.4.11 12:53

Lucienne: já se taky těším na UZ, jdu po Velikonocích, dr říkala, že teď bude růst hrozně rychle, tak jsem zvědavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.4.11 12:55

jojo uplne sem zirala o kolik cm vyrost za mesíc :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie