Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andreika
13.4.11 16:29

Nicollka

:-) a já vůbec nechěla trojkolku :nevim: to až přítel mě přemluvil. Když já nejsem vůbec technický typ :-P když vlezeme do obchodu a koukáme po hračkách on by nakoupil všechno mluvící :-) a já zase spíše kostičky co se vhazují do těch dírek třeba kostička do kostičky kolečko do kolečka a on mi řekne že to už není ono :think: že je lepší když to dělá zvuk …

• Citovat
  • Upravit
4026
13.4.11 16:46

Andreika:
a ty jsi na neschopence? zaměstnavatel by tě nepřeřadil na jinou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 16:54

tak to ja taky nemusim moc ty hračky se zvuky, hlavně když to vali pořad dokola :) to by aj MM vraždil :D
Nějakou knížku se zvuky zviřatek, nebo takove naučne ještě budiž.

Jinak raději kostky, pro syna mame koleje ktere sklada porad nejak a jezdi s autičkama a hooodně lega :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.4.11 16:56

andreiko to jsem zvedava co bude říkat až vám tam pojedou dokola furt ty samy hudby a zvuky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 16:59

nicollka:
u nás teď vítězí kostky a puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 17:01

Lucienne a Andreika:
my jsme pořídili takovou hrazdičku, pianko a houpačku v jednom. Když se na tom malá houpala a hrálo to tady pořád, tak jsme z toho už i šíleli. Hlavně se na tom zhoupla a pak to nechala hrát a nevšímala si toho. Když jsem to po 5ti minutách vypnula, tak si toho najednou zas začala všímat.
Teď už je to přestavěné na hrazdičku, protože malou už houpačka tolik nezajímala a jen tady stála.
Ale kolikrát ta jedna melodie byla na zblbnutí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.4.11 17:05

naši rodiče hrací dárky pro nás nepřijímaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreika
13.4.11 17:10

maty1983: Jo zažádala jsem o nemocenskou z důvodu, že po delším stání mě bolí lýtka a dostanu křeč. Taky jsem při nechtěném opření o bříško už né jednou omdlela, to mi doktorka řekla že mimčo tlačí na nějakou tepnu v zádech a ta způsobí omdlívání. V práci mi řekli, že mě nemají kde dát že buď mi neprodlouží smlouvu a půjdu na pracák nebo mi prodlouží smlouvu ale odejdu na nemocenskou. Pálila se tam umělá hmota (pro představů dělala jsem filtry do aut, praček, tanků, některé měly 5mm některé 5cm) a hodně chemických sprejů na kov se používalo do strojů.

• Citovat
  • Upravit
4026
13.4.11 17:17

Andreika:
to je škoda, že jsi neměla smlouvu na dobu neurčitou. To by tě zaměstnavatel musel dát na jinou vyhovující práci. Takhle je to blbý… to fakt raději na neschopnosti než tam čuchat smrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreika
13.4.11 17:26

maty1983:Chodila jsem ráda do práce :palec: měla jsem tam úžasný kolektiv :mrgreen: kamarádka otěhotněla asi 14dní předemnou mláda kočenka 20 roků dělala tam přes rok jen u mikroskopů a chodila po hale a kotrolovala nám výrobky ve 14tt o miminko přišla jak přišla z nemocnice dávala mi číst potom papírek že to bylo kvůli chemikáliím co tam jsou. Dostala jsem strach a šla na nemocenskou. Tak moc plakala a proklínala se že nešla hned jak nám radili holky že tam žádná těhulka nikdy nebyla déle jak týden po zjištění… Zbaběle jsem šla na nemocenskou i když vím že těhotenství není nemoc. :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
6530
13.4.11 17:35

nemáte někdo zkušenost s koupí družstevního bytu? Díky

http://www.modrastrecha.cz/…-druzstevni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 17:35

Andreika:
to jsi udělala určitě dobře. Miminko za to stojí. Já kdybych byla na tvém místě, tak bych šla taky. Já jsem teda pracovala až do 33 tt, protože jsem byla v kanceláři a zbytečně bych si neschopenkou snižovala základ pro mateřskou.
Ale ty jsi určitě udělala dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 17:39

nicollka:
já jsem kdysi chtěla koupit družstevní byt a vím, že na to tenkrát nešla vzít hypotéka. Proto jsem do toho nešla, protože jsem po škole neměla toliká financí, abych si mohla pořídit byt za hotové… nevím však jak je to teď. Ale pokud ten byt prodává přímo družstvo, tak určitě bude mít nějaký splátkový kalendář nebo něco takového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.4.11 17:44

jj psala sem jim emaila :) tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
13.4.11 17:54

nicollka:
tak uvidíš, co ti odepíšou. Ono asi taky záleží na tom, jestli ten družstevní byt prodává samo družstvo nebo jestli už je v osobním vlastnictví někoho jiného.
Já jsem se na to byla podívat jako na družstevní byt v osobní vlastnictví, takže z toho důvodu na to ta hypotéka nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí