Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
v pohodě jen se směju jak se tady z toho stala horka linka IT
mam vybrany dorjan danny sport new, ale jeste jsem ho nevidela tak uvidime ![]()
To ani nevim který je juknu se na internetu
Vzhledem k tomu že už budeme mít třetí a tyky že nebydlíme ve městě ale v p…i světa tak nebudem kupovat nic drahýho, ale schodli jsme se na tom že určitě koupíme novej v Mladé Boleslavi mají ted výprodeje za hodně slušné ceny, ale mimčo se narodí až koncem roku tak ho zbytečně nechci kupovat brzo.
manca pišu ti v SZ jo?
Lucienne
Já už mám Peg perego skate a moooc se těším, sice použitej ale od kamaradky a ty si daj zaležet na všem, takže jako nepoužitej. Barva mocca. Už aby jezdil
A k tomu mi da přebalovak s vaničkou, jídelní židličku a autosedačku na kočárek. ![]()
Taky jsme ted v pr..li světa, ale mam to 8km, autem 5min od městečka kde sem bydlela tak často jezdime klidně i obden
těším se až budeme moct mezi lidi a zase budem jezdit, na piskoviste, na kolo a tak. I kdyz kolo asi nejdriv až tak červenec
chudatko moje maly
ja sem si ho vybrala protoze nechci dat za kocarek 20000 a je do terenu
taky bydlim ns vesnici ![]()
Lucienne: tak ten co jsi psala na něj jsme právě koukali v Mb taky se nám líbí a maj je tam ted za 4700 manžel si ho chtěl koupit v modrym, ale já jsem tu rozmluvila že je čas. Nicollka: ten tvůj je taky hezkej koukala jsem na internet a jsou tam trojkolky i čtyrkolky jakej budeš mít??
Ahojky, tak se hlásím že jsme jsme stále 2v1 ![]()
Měla jsem tu od včera návštěvu, segru s rodinou, tak jsem neměla moc času reagovat. Už odjeli, tak jdu zrelaxovat a pak se pustím do úklidu