Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
cauky holky. zuzi to je fakt byrokracie
ja mam uplne zkaženou naladu z těch triplů
maty1983:
No jestli budeš mít možnost, tak si to sepiš… Je to fakt opruz a nedovedu si představit, jak tohle se mnou vyplňuje na hekárně… ![]()
zuziiiiik:
uvidíme, co nám řekne příští týden mudr. Stejně by mě pak už měl předat porodnici, když už budu ve 39tt, že?
dobré ráno , to zase fučí to je děs.
JJ Sofi se budi pravidelně kolem te 21h, tak snad se i tak nakoji a pak bude chrnět ![]()
Maly mi spaval hodne, vlastně se nakojil kolem 20-21h pak ve 4h a pak az kolem 8-9h takze byl super ![]()
Lucienn co s triplama?
Holky dr. mi kontroloval čípek pohmatem, no delší dobu tak sem na něho mrkla, vždy se divam nekam do prostoru, naše oči se setkali, jééé mě bylo trapně a hned sem se zase dívala do prostoru
Pak jen řekl čípek je hodně vzadu, co to znamená? to byl jen schovaný? nebo se zkratil nebo co? jinak řekl dobry a šup do gatí ![]()
aaaale takova vesela historka kdy jsem skoncila cela od krve i s oblecenim ![]()
holky, já se nažuchla… jsem jak muflon. ležím tu na posteli a jen funím ![]()
nicollka:
dobrej trapas… já radši koukám všude okolo jen ne na doktora
lucienne:
tak hlavně, že je vše v pořádku… a mimochodem, taky bychom se rády zasmály, tak ven s tím ![]()
mne zas tak do smichu tam nebylo
dneska sem byla zase na tech triplech a to mi byl teda cert dlužnej. normalne mi to nabere, drzim si to, pak mi to zalepi a jdu ven. za chvili cejtim takovy hrozny mokro tak si rikam co to je. a kouknu a mam celou ruku halenku i kalhoty od krve. vypadala sem jak kdybych utekla z hororu.
tak sem malem omdlela. doma sem vsechno hodila do pracky a doufam teda ze se to vypere. ![]()
lucienne:
já že jsi povídala, že to byla veselá historka… a ne krvák ![]()
snad se to vypere, já peru krev na 30 stupňů a ještě to polívám gelem na praní - manžel má leidenskou mutaci a bere warfarin na ředění krve, takže to máme prakticky každou chvilku ![]()
jeee to me mrzí maty
sice s tou nemoci nejsem moc obeznamena, ale vim ze to neni nic moc…
ja tam šupla i vanish a peru na 30, snad to bude v poradku.
Ahoj holky tak koukám že tu máme nový maminky všechny moc vítám a gratuluji, Trochu to trvalo než jsem pročetla co se tu probíralo. Všichni máte krásné jména my ještě nevíme
. Prostě k tomu co už mám doma se mi nějak nic nehodí ![]()
lucienne:
už se s tím naučil žít. dřív bylo hůř, takže teď už to ani tak moc nevnímá. Asi nejvíc ho štve, že je to dědičný a že to můžou mít děti, ale to bohužel nikdo neovlivní, buď to budou mít nebo nebudou… ![]()
manca 1:
alespoň tě může uklidnit to, že máš ještě čas na výběr. My už to s manželem podepsali ![]()
Maty: já si myslim že pokud nebudem mít v ruce rodný list tak se to dá ještě změnit nevim teda jak ted, ale dřív když se děti narodili porodnice vyplnila papíry ze jmény ty poslala na matriku. My jsme si tam pak museli pro rodný list a tam se stejně matrikářka ptala jestli souhlasíme ze jmény co tam jsou napsaný tak myslim že kdyby si to někdo rozmyslel že se to dá.
manca 1: čoveče, nevím, nemám s tím zkušenost. Naštěstí mi nic měnit už nebudeme. My už se jen těšíme a já už se faaaakt nemůžu dočkat
pořád koukám na postýlku a říkám si, už abys tady pobrekoval… ![]()